Simpel Sim Only Abonnement
Kenmerken:

Best geteste 4G-netwerk
Je bundels gratis wijzigen
Controle over je kosten met het Plafond

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over het sim only abonnement van Simpel, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

0900 – 04 01 405
Simpel.nl

Simpel Sim Only abonnement

beoordelingen-reaalEen score van 8,4 volgens Simpel

Simpel bestaat sinds 2007 en biedt voordelige sim-only abonnementen aan zonder poespas. Simpel wil ingewikkelde zaken, zoals het afsluiten van een telefoonabonnement, eenvoudig maken. De provider staat voor duidelijke communicatie.

Met een sim-only abonnement van Simpel kun je voor een lage prijs bellen, sms’en en internetten. De provider gebruikt het mobiele netwerk van T-Mobile. Hiermee ben je altijd zeker van een stabiele dekking.

Dit biedt een sim-only abonnement van Simpel

Een sim-only abonnement van Simpel biedt je de volgende voordelen:

  • Snel internet met gratis 4G
  • Zelf controle over je kosten
  • Gesprekken worden per seconde afgerond
  • Maandelijks aanpasbaar abonnement
  • Geen kredietcheck
  • Gratis nummerbehoud

Gratis 4G

Met Sim Only van Simpel krijg je gratis 4G. Dit betekent dat je altijd profiteert van supersnel en stabiel internet op je mobiel. 4G heeft een downloadsnelheid tot 75 Mbps en een uploadsnelheid tot 10 Mbps.

Zelf controle over je kosten

Je betaalt elke maand abonnementskosten, bijvoorbeeld tien euro per maand. Als je er zeker van wilt zijn dat je niet meer dan 15 euro per maand betaalt, kun je een Plafond instellen op 15 euro per maand. Hiermee kun je maximaal vijf euro buiten je bundel gaan. Met het Plafond houd je zelf de controle over je kosten. Je kunt het Plafond instellen vanaf 10 euro per maand. Als je het Plafond hebt bereikt, krijg je een sms’je van Simpel. Je simkaart wordt dan geblokkeerd voor uitgaande en binnenkomend verkeer dat voor extra kosten zorgt.

Gesprekken worden per seconde afgerond

Simpel berekent geen standaard minimumduur van een minuut, maar rond de gesprekken af per seconde. Je betaalt dus alleen voor de tijd dat je gebeld hebt.

Maandelijks aanpasbaar abonnement

Een sim-only abonnement van Simpel is flexibel. Zo is het mogelijk om je abonnement maandelijks aan te passen. Je kunt je belbundel elke maand kosteloos verhogen of verlagen.

Geen kredietcheck

Voor een sim-only abonnement voert de provider geen kredietcheck uit. Als je een abonnement met telefoon wilt afsluiten, voert de provider wel een kredietcheck uit.

Gratis nummerbehoud

Je kunt je huidige nummer meenemen naar Simpel. Je nummer wordt dan aan je nieuwe simkaart gekoppeld.

Vergelijk sim-only abonnementen

Wil je meer weten over een sim-only abonnement van Simpel? Of ben je benieuwd welke abonnementen andere providers aanbieden? Vergelijk de voorwaarden en tarieven van verschillende aanbieders dan met elkaar. Dit kan eenvoudig en snel met de vergelijker op Ikvergelijkonline.nl. Hier vergelijk je tientallen sim-only abonnementen.