Sim Only
maandelijks opzegbaar.

Sim Only maandelijks opzegbaar.

Ergens aan vastzitten. Dat klinkt gewoon al niet leuk. Dankzij een maandelijks opzegbare sim only heb je precies zoveel data en belminuten als je wil, zolang het jou uitkomt. Ideaal. Duur hoeft dat ook niet te zijn, want hieronder vind je alleen de scherpste sim only aanbiedingen die per maand opzegbaar zijn.

Author: Ties van Beusekom , telecomexpert • Update: 01 maart 2023

Waarom maandelijks opzegbaar?

Niet elk sim only abonnement kun je zomaar opzeggen. Veel providers bieden standaard abonnementen voor een bepaalde duur. Bijvoorbeeld 12 of 24 maanden. Daar kun je vaak niet tussentijds van af of het kost je extra. Bijvoorbeeld als je een kleiner abonnement wil. De meeste providers bieden je wel de mogelijkheid om je sim only op te waarderen. Dus als je bijvoorbeeld meer data of een sim only met onbeperkt internet wil, dan kan dat vaak wel. Wil je juist minder? Dan moet je het einde van je contact afwachten. Je sim only met vaste contractduur gaat dan meestal automatisch over naar maandelijks opzegbaar. Vaak geldt dan nog steeds een opzegtermijn van één maand, dus zeg je abonnement op tijd op als je een maandelijks opzegbare sim only wil.

Onbeperkt internet maandelijks opzegbaar

Zoek je specifiek naar een maandelijks opzegbare sim only met onbeperkt internet? Daar filter je hier eenvoudig op. Helemaal links bovenaan bij de bundelkeuze. Juist als je onbeperkt internet wil, is een maandelijks opzegbaar abonnement een verstandige keuze. Zit je bijvoorbeeld opeens wat vaker thuis? Dan stream je gewoon via WiFi en heb je misschien geen onbeperkte data meer nodig. Dan is het lekker om je abonnement eventjes te ‘downsizen’, wat met een maandelijks opzegbare sim only natuurlijk heel eenvoudig is. Verandert je situatie opnieuw? Dan heb je je onbeperkte data natuurlijk ook zo weer terug. Bij dezelfde provider of wellicht bij een andere, die net even wat goedkoper is. Wil je onbeperkt kunnen bellen? Selecteer dan “onbeperkt bellen” in de filter.

Maandelijks opzegbaar duurder?

Over de kosten van een sim only die maandelijks opzegbaar is, valt ook nog iets te zeggen. Want is maandelijks opzegbaar duurder? Ja, in principe wel. Providers willen graag dat je een lang contract met ze aangaat. Daarom is een kort contract meestal wat duurder. In de praktijk is dat vaak niet meer dan één of twee euro. Geen hoge bedragen dus. Hoeveel meer je betaalt voor een flexibel sim only abonnement, verschilt per provider en aanbieding. Regelmatig maandelijks opzegbare sim only vergelijken is je beste optie. Want soms komen providers met een scherpe aanbieding en betaal je voor je flexibele abonnement zelfs minder. Bovendien, er is altijd wel een provider die je net zoveel minuten en data aanbiedt voor minder geld.

Vergelijk de goedkoopste sim only’s
Vergelijk de goedkoopste sim only’s

Maandelijks opzegbare sim only aanbieding

Het voordeel van vergelijken is dat je de beste aanbiedingen meteen op een rij hebt. Inclusief aanbiedingen van direct opzegbare abonnementen. Sim only vergelijken is de beste manier om het goedkoopste abonnement te vinden. Of je nou zoekt naar een maandelijks opzegbaar abonnement, of als het je niet zoveel uitmaakt. Heb je ook vast internet of vaste televisie? Vergeet dan niet even boven de providers aan te vinken bij welke provider je zit. Vaak geven providers namelijk extra korting als je meerdere abonnementen bij hen afsluit. Dit is meestal een vast bedrag, dus je scoort daarmee mogelijk een extra goedkope sim only aanbieding die maandelijks opzegbaar is.

Sim Only Maandelijks opzegbaar

5G sim only maandelijks opzegbaar

Je zoekt een flexibele sim only waar je ook snel weer van af kunt. Maar dat is natuurlijk niet het enige dat je wil. Je wil ook snel internet en een betrouwbaar netwerk. Misschien heb je wel een voorkeur voor een bepaalde provider? Wat je ook wil; met 5G internet kun je rekenen op topsnelheid. Sim only met 5G wordt niet door alle providers aangeboden en is niet standaard. Wil je zeker weten dat jouw sim only maandelijks opzegbaar is én het 5G netwerk gebruikt? Vink dan bij ‘internetsnelheid’ 5G aan, links in het vergelijkingsoverzicht. Dan krijg je alleen direct opzegbare sim only aanbiedingen te zien, inclusief 5G. Flexibel én razendsnel dus. Jou kan niets meer gebeuren.

Waar let je op?

Bij het kiezen van een nieuwe sim only moet je altijd even goed de voorwaarden checken. Zoals gezegd hanteert elke provider zijn eigen regels als het gaat om het opzeggen van een abonnement. Zowel bij vaste abonnementen als maandelijks opzegbare abonnementen. Heb je nog geen maandelijks opzegbaar abonnement, maar wil je dat wel? Vaak moet je een boete betalen als je van je huidige vaste abonnement af wil. Meestal is het beter te wachten tot je vaste sim only bijna afloopt en je deze op kunt zeggen. Doe dat op tijd, want ook hier geldt vaak een opzegtermijn. Heb je eenmaal een flexibel contract? Dan zit je goed. Zoek alleen even goed uit hoe lang je precieze opzegtermijn is, zodat je precies weet wanneer je kan switchen als er een betere sim only voorbijkomt.