Simyo Sim Only Abonnement
Kenmerken:

Gratis 4G internet
Onbeperkt bellen en sms’en
Meer MB’s voor minder

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over het sim only abonnement van Simyo, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

0800 8007
Simyo.nl

Simyo Sim Only abonnement

beoordelingen-reaalEen score van 7,8 volgens Simpel

Simyo is een merk van KPN Mobiel. Deze provider biedt prepaid pakketten en sim-only abonnementen aan. Simyo biedt enkel abonnement online aan en heeft geen winkels. De provider is actief in Nederland, België, Duitsland en Spanje.

Kies zelf je bel- en databundel

Bij Simyo heb je de keuze uit een jaar- of een maandabonnement. Je kiest zelf je bel- en databundel. Je kunt kiezen voor een belbundel met 100 belminuten, 300 belminuten of onbeperkt. Wil je mobiel internet op je telefoon? Dan heb je de keuze uit een bundel van 1000 MB, 2000 MB, 4000 MB en 8000 MB. Het is ook mogelijk om een sim-only abonnement zonder internet af te sluiten. De meeste mensen kiezen voor een abonnement van 300 belminuten / sms en 1000 MB. Als dit te veel of te weinig is voor jou dan kun je je bundel aanpassen.

De voordelen van een sim-only abonnement van Simyo

Met een sim-only abonnement van Simyo profiteer je van de volgende voordelen:

  • Voordelig bellen, sms’en en internetten
  • Internet via het betrouwbare KPN-netwerk
  • Een maandelijks aanpasbaar abonnement
  • Controle over je abonnement via Mijn Simyo

Overstapservice

Loopt je huidige abonnement bijna af en wil je overstappen naar Simyo? Dan biedt de provider je een overstapservice aan. Je hoeft je huidige abonnement niet zelf op te zeggen. Dit doet Simyo voor je. Ook kun je je huidige nummer gratis behouden. Zo hoef je dus geen nieuw nummer door te geven aan al je contacten. Als je een sim-only abonnement bij Simyo afsluit, krijg je een simkaart thuisbezorgd die in elke telefoon past. Dit is een 3-in-1 NFC simkaart.

Uitstekende klantenservice

De Consumentenbond heeft Simyo al elf keer uitgeroepen tot de telecomaanbieder met de beste klantenservice. Met een Simyo nummer is de klantenservice gratis bereikbaar. Als je via Twitter of op het Forum een vraag stelt aan de provider krijg je binnen een werkdag een antwoord terug.

Sim-only abonnementen vergelijken

Heb je interesse in een sim-only abonnement? Met behulp van onze vergelijker op Ikvergelijkonline.nl vergelijk je de sim-only abonnementen van tientallen providers. Zo kun je het sim-only abonnement van Simyo vergelijken met dat van andere aanbieders.