Youfone

Youfone
Youfone

Vergelijk alle sim only deals van dit moment

Aantal GB's internet:
Internetbundel 2 GB
Aantal minuten / sms:
Min/sms 100 Min/sms
Author: Ties van Beusekom , telecomexpert • Update: 01 maart 2023

Wie is Youfone?

Youfone werd in 2008 in Rotterdam opgericht. De provider richt zich naast mobiele telefonie ook op internet, televisie en vaste telefonie. Door deze verschillende diensten kan de provider combinatie abonnementen aanbieden waarmee de consument veel geld kan besparen.

Voor de diensten die Youfone levert wordt gebruikgemaakt van het betrouwbare netwerk van KPN. Hierdoor kan de provider de diensten tegen zeer scherpe tarieven aanbieden. Youfone heeft sim only abonnementen voor de particuliere en de zakelijke markt.

Youfone Sim Only

Bij Youfone kun je zelf je sim only abonnement samenstellen zodat deze volledig is afgestemd op jouw gebruik. Je kunt kiezen tussen een databundel van 0 tot 20Gb per maand. Daarnaast kun je kiezen tussen twee belbundels: 120 belminuten of onbeperkt bellen. Vanuit deze bundel worden ook de kosten voor het versturen van sms’jes betaald. Tot slot bepaal je zelf de contractperiode van je sim only abonnement. Je kunt kiezen tussen maandelijks opzegbaar, 12 maanden of 24 maanden. Hoe langer de contractperiode, des te lager is de prijs van het sim only abonnement.

Mobiel internet via 4G

Als je een sim only abonnement afsluit bij Youfone, maak je altijd gebruik van het 4G netwerk van KPN. Je kunt via dit mobiele netwerk downloaden met een snelheid van 256Mbps. Uploaden doe je met 150Mbps. De sim only abonnementen maken het (nog) niet mogelijk om gebruik te maken van 5G.

Bellen en sms’en buiten bundel

Als je de volledige belbundel hebt verbruikt, kun je nog wel gewoon blijven bellen en sms’en. Je betaalt dan extra bovenop de abonnementskosten. Voor het bellen buiten de bundel betaal je 30 cent extra per minuut. Een sms buiten de belbundel kost 30 cent per stuk. Als je wilt voorkomen dat je buiten je bundel belt of sms’t, kun je een belplafond instellen. Voor het activeren van een belplafond worden maandelijks kosten in rekening gebracht.

Datagebruik buiten de bundel

Als je databundel gebruikt is, ga je mobiel internetten voor 10 cent per Mb. Heb je een dataplafond ingeschakeld? Dan is het mogelijk om extra databundels aan te schaffen. Voor het inschakelen van het dataplafond worden extra kosten per maand in rekening gebracht.

Bellen en internetten in het buitenland

Je kunt binnen de EU bellen en internetten zonder dat er extra kosten worden berekend. Buiten de EU betaal je wel extra voor belminuten en data.

Youfone vergelijken en overstappen

Met onze vergelijkingstool kun je de sim only abonnementen van Youfone vergelijken. Op die manier vind je eenvoudig het sim only abonnement dat het beste bij jou past. Je kunt via Ikvergelijkonline.nl direct een nieuw abonnement bij Youfone afsluiten. Ook jouw overstap regel je eenvoudig met de overstapservice van Youfone. Met deze service wordt je overstap volledig kosteloos voor je geregeld. Je kunt gratis je huidige telefoonnummer meenemen.

Eigenschappen van Youfone

  • Internet via 4G
  • 5G wordt (nog) niet ondersteund
  • Leuke combideals
  • Controle over abonnement met app
  • Resterend tegoed vervalt aan het einde van de maand
  • Dataplafond tegen meerprijs
  • Afronding dataverbruik op 100Kb
  • Contracten van 1 maand, 12 of 24 maanden
  • Aansluitkosten 15 euro
  • 14 dagen bedenktijd

Youfone contactgegevens

Telefonische klantenservice
088-222 9222 (Normaal/lokaal tarief).
Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur.

Online klantenservice
Klantenservice pagina van Youfone

Postadres
Youfone Nederland B.V.
Afdeling Klantenservice
Postbus 23441
3001 KK Rotterdam

Bron: Youfone.nl
Bovenstaande informatie is in geen enkel geval een advies.