Youfone sim only

Youfone Logo
Youfone Logo

Bekijk de beste Youfone sim only deals

Kies je aantal minuten:Kies je aantal MB’s:

 

Bekijk de beste Youfone sim only deals

Minimaal aantal MB’s:
Minimaal aantal minuten:

Wie is Youfone?

Youfone werd in 2008 in Rotterdam opgericht. De provider richt zich naast mobiele telefonie ook op internet, televisie en vaste telefonie. Door deze verschillende diensten kan de provider combinatie abonnementen aanbieden waarmee de consument veel geld kan besparen.

Voor de diensten die Youfone levert wordt gebruikgemaakt van het betrouwbare netwerk van KPN. Hierdoor kan de provider de diensten tegen zeer scherpe tarieven aanbieden. Youfone heeft sim only abonnementen voor de particuliere en de zakelijke markt.

Welke abonnementen heeft Youfone?

Bij Youfone kun je zelf je sim only abonnement samenstellen zodat deze volledig is afgestemd op jouw gebruik. Je kunt kiezen tussen een databundel van 0 tot 8Gb per maand. Daarnaast kun je kiezen tussen twee belbundels: 200 belminuten of onbeperkt bellen. Vanuit deze bundel worden ook de kosten voor het versturen van sms’jes betaald. Tot slot bepaal je zelf de contractperiode van je sim only abonnement. Je kunt kiezen tussen een contract van 1 maand, 12 maanden of 24 maanden. Hoe langer de contractperiode, des te lager is de prijs van het sim only abonnement.

Mobiel internet via 4G

Als je een sim only abonnement afsluit bij Youfone, maak je altijd gebruik van het 4G netwerk. Je kunt via dit mobiele netwerk downloaden met een snelheid van 256Mbps. Uploaden doe je met 150Mbps.

Bellen en sms’en buiten bundel

Als je de volledige belbundel hebt verbruikt, kun je nog wel gewoon blijven bellen en sms’en. Je betaalt dan extra bovenop de abonnementskosten. Voor het bellen buiten de bundel betaal je 30 cent extra per minuut. Een sms buiten de belbundel kost 30 cent per stuk. Als je wilt voorkomen dat je buiten je bundel belt of sms’t, kun je een belplafond instellen.

Datagebruik buiten de bundel

Het is niet mogelijk om gebruik te maken van het mobiele internet als je databundel verbruikt is. Je kunt dan wel extra data kopen. Er zijn extra databundels beschikbaar van 250Mb, 500Mb, 1Gb en 2Gb. Deze extra bundels vervallen aan het einde van de maand.

Bellen en internetten in het buitenland

Je kunt binnen de EU bellen en internetten zonder dat er extra kosten worden berekend. Buiten de EU betaal je wel extra voor belminuten en data.

Wat zijn de voor- en nadelen?

Youfone heeft vaak leuke deals waarbij de databundels worden verdubbeld gedurende de looptijd van het sim only abonnement. Bovendien wordt er als aanbieder van internet, televisie en vaste telefonie vaak gewerkt met leuke combinatiedeals. De sim only abonnementen zijn altijd scherp geprijsd, aangezien er gebruik wordt gemaakt van een virtueel netwerk, daardoor maakt Youfone zelf minder kosten. Je kunt kiezen voor een maandabonnement waardoor je het sim only abonnement weer flexibel kunt opzeggen.

 • Goedkope sim only abonnementen
 • Combinatiedeals
 • Maandabonnement
 • Snel internet via 4G

Natuurlijk heeft een sim only abonnement bij Youfone ook nadelen. Zo vervallen alle leuke combikortingen zodra je binnen de looptijd van het abonnement je bundels wilt wijzigen. Je moet dus direct bij het afsluiten van het abonnement de juiste keuze maken. Bovendien kun je wel een dataplafond instellen, maar worden hier extra kosten voor berekend. Tot slot biedt Youfone geen unlimited databundels aan en kun je ook niet standaard onbeperkt sms’en. De databundels zijn echter wel relatief groot.

 • Combikorting vervalt bij wijzigingen
 • Dataplafond tegen meerprijs
 • Geen unlimited data
 • Niet standaard onbeperkt sms’en

Youfone vergelijken en overstappen

Met onze vergelijkingstool kun je de sim only abonnementen van Youfone vergelijken. Op die manier vind je eenvoudig het sim only abonnement dat het beste bij jou past. Je kunt via Ikvergelijkonline.nl direct een nieuw abonnement bij Youfone afsluiten. Ook jouw overstap regel je eenvoudig met de overstapservice van Youfone. Met deze service wordt je overstap volledig en kosteloos voor je geregeld. Je kunt gratis je huidige telefoonnummer meenemen.

Eigenschappen van Youfone

 • Scherp geprijsd
 • Leuke combideals
 • Controle over abonnement met app
 • Gratis supersnel 4G
 • Resterend tegoed vervalt aan het einde van de maand
 • Dataplafond tegen meerprijs
 • Afronding dataverbruik op 100Kb
 • Contracten van 1, 12 of 24 maanden
 • Aansluitkosten 15 euro
 • 14 dagen bedenktijd

Youfone contactgegevens

Telefonische klantenservice
088-222 9222 (Normaal/lokaal tarief).
Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur.

Online klantenservice
Klantenservice pagina van Youfone

Postadres
Youfone Nederland B.V.
Afdeling Klantenservice
Postbus 23441
3001 KK Rotterdam

Bron: Youfone.nl