Ben Sim Only Abonnement
Kenmerken:

Maandelijks opzegbare Sim Only
Gratis nummerbehoud
Betrouwbaar T-Mobile netwerk

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over het sim only abonnement van Ben, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

0900 – 04 01 405
Ben.nl

Ben Sim Only abonnement

beoordelingen-reaalGeen score bekend voor Ben

De provider Ben is in 1999 opgericht en vindt dat het voor iedere Nederlander mogelijk moet zijn om op zijn eigen wijze mobiel te kunnen zijn. Een mobiel abonnement bij Ben loopt via het mobiele 4G netwerk van T-Mobile. Ben biedt verschillende sim-only abonnementen aan. Je kunt hier dus een abonnement kiezen dat past bij jouw telefoongebruik.

Maandelijks opzegbaar abonnement of contract van twee jaar

Bij Ben heb je de keuze uit een maandelijks opzegbaar abonnement of een contract van twee jaar. Een abonnement dat maandelijks opzegbaar is, biedt je veel vrijheid. Een contract van twee jaar is echter weer voordeliger.

Internet, sms’en en bellen

Een sim-only abonnement van Ben kun je volledig zelf samenstellen. Zo kun je kiezen voor een abonnement met bellen, sms’en en internetten. De provider biedt hier diverse voor aan. Verder kun je ook kiezen voor een sim only abonnement met onbeperkt bellen en sms’en. Je bent het dan niet verplicht om ook voor internet te kiezen.

Belbundel

Wat betreft bellen en sms’en heb je de keuze uit:

  • 250 belminuten / sms
  • 500 belminuten / sms
  • Onbeperkt aantal belminuten / sms

Je kunt ook nog kiezen voor een extra bundel van 1000 sms.

Internetbundel

Wil je internet op je mobiel? Dan kun je kiezen voor een internetbundel met:

  • 500 Mb
  • 1000 Mb
  • 2500 Mb
  • 5000 Mb

4G netwerk

Wil je de zekerheid hebben dat je altijd online bent? En wil je profiteren van sneller mobiel internet dan 3G? Kies dan voor een 4G sim-only abonnement met een internetsnelheid van 100 Mbps. Dit kost slechts een paar euro meer. Internet via het 4G-netwerk is sneller en stabieler dan 3G-internet.

Sim only abonnementen vergelijken

Interesse in een sim-only abonnement van Ben? Of wil je meer weten over de voorwaarden en tarieven die Ben of andere providers hanteren? Bekijk en vergelijk de sim-only abonnementen van diverse providers dan eenvoudig met behulp van onze vergelijker op Ikvergelijkonline.nl.