Ben

Ben

Check de beste Ben deals van dit moment

Aantal GB's internet:
Internetbundel 4 GB
Aantal minuten / sms:
Min/sms 100 Min/sms
Ben

Check alle Ben
deals van dit moment

Aantal GB's internet:
Internetbundel 4 GB
Aantal minuten / sms:
Min/sms 100 Min/sms

Wie is Ben?

Ben is in 1998 voortgekomen uit een samenwerking tussen Belgacom en Tele Danmark binnen de Nederlandse telecombranche. Vanaf 1999 heeft de provider de activiteiten vanuit de Randstad door het hele land uitgebreid. Ben biedt op dit moment zowel sim only abonnementen als abonnementen met een smartphone aan. Sim only abonnementen zijn goedkoper omdat je geen kosten betaalt voor een dure telefoon. De aandelen van Ben zijn in handen van T-Mobile. Voor de diensten van Ben wordt ook gebruikgemaakt van het netwerk van T-Mobile.

Welke abonnementen heeft Ben?

Bij Ben kun je een sim only abonnement afsluiten voor alleen bellen of voor bellen en internetten. De belbundels waar je uit kunt kiezen bestaan uit 100 belminuten, 300 belminuten of onbeperkt bellen. Sms’jes verstuur je ook vanuit je belbundel. Je kunt je abonnement ook uitbreiden met een sms-bundel van 1000 sms’jes. Kies je voor bellen en internetten, dan kun je naast je belbundel kiezen voor een databundel van 500Mb tot 1Gb. Soms werkt Ben met acties waardoor je nog grotere databundels kunt afsluiten. Je sluit een sim only abonnement af voor 1 of 24 maanden.

Mobiel internet

Bij Ben internet je standaard via het 3G netwerk met een downloadsnelheid van 14.4Mbps en een uploadsnelheid van 2Mbps. Als je sneller wilt internetten kun je voor de optie 4G of 4G+ kiezen. Je gaat dan internetten via het 4G netwerk van T-Mobile. Je betaalt voor deze optie een kleine meerprijs bovenop je maandelijkse abonnementskosten. De internetsnelheid van 4G is 100Mbps bij downloaden (10Mbps bij uploaden). 4G+ is met 225Mbps bij downloaden (65Mbps bij uploaden) nog sneller.

Bellen buiten je bundel

Als je de volledige belbundel hebt gebruikt, kun je nog steeds blijven bellen met Ben. Hiervoor worden wel extra kosten berekend bovenop de abonnementskosten, 31 cent per minuut. Ook het versturen van sms’jes buiten de bundel kost 31 cent per bericht.

Internetten buiten je bundel

Ben werkt standaard met Mb Pauze waardoor je automatisch niet meer kunt internetten als je databundel gebruikt is. Je kunt 250Mb tot 3Gb extra data kopen die een maand geldig is. Het is ook mogelijk om een dagpas van 10Gb te kopen als je op één dag veel mobiele data wilt gebruiken.

Ben vergelijken en overstappen

Ben je enthousiast geworden van de sim only abonnementen van Ben? Vergelijk deze en andere sim only abonnementen dan eens met jouw huidige mobiele telefoonabonnement via onze vergelijkingstool. Op Ikvergelijkonline.nl kun je direct jouw nieuwe abonnement afsluiten of overstappen. Bij een overstap bieden providers overstapservice aan. Met overstapservice wordt alles rondom de overstap voor je geregeld. Je kunt je huidige telefoonnummer gratis meenemen naar je nieuwe provider.

Eigenschappen van Ben

  • Gratis Mb pauze
  • Studentenkorting
  • Betalen voor 4G
  • Afronding per belminuut
  • Afronding per 1Kb
  • Belbundels niet geldig buiten EU
  • Gratis nummerbehoud
  • Aansluitkosten 20 euro
  • Contractduur 1 of 24 maanden
  • 14 dagen bedenktijd

Ben contactgegevens

Telefonische klantenservice
1200 (Alleen bereikbaar via je Ben 06-nummer).
0900 – 04 01 405 (Wanneer je nog geen klant bent).
Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.

Online klantenservice
Klantenservice pagina van Ben

Postadres
Ben
Postbus 13016
2501 EA Den Haag

Bron: Ben.nl
Bovenstaande informatie is in geen enkel geval een advies.