ClickCease
Ikvergelijkonline.nlOverlijdensrisicoverzekeringen

Blog: Overlijdensrisicoverzekeringen

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van overlijdensrisicoverzekeringen, volg dan dit blog. Je leest dan over het laatste nieuws, onderzoeken, enquêtes en trends. Ook wetenswaardigheden over het wel of niet afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering, fiscale aspecten en hoe zo’n verzekering nou eigenlijk werkt komen aan bod. En natuurlijk alles over de overlijdensrisicoverzekeraars.

Je krijgt hier informatie over nieuwe ontwikkelingen, nieuwe producten en wat ze voor jou zouden kunnen betekenen. Tijdens het lezen ontdek je tips en kom je misschien tot de conclusie dat het misschien toch wel verstandig is om eens na te denken over het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering. Je zit dan op de juiste plek, want op Ikvergelijk.nu vind je heel veel informatie over verzekeraars en hun producten en kun je bovendien heel veel overlijdensrisicoverzekeringen vergelijken met elkaar.

Levensverzekeringen vanaf 1 januari toegankelijker voor ex-kankerpatiënten

Door |2021-04-13T22:04:52+02:001 januari 2021|Overlijdensrisicoverzekeringen, Uitvaartverzekeringen|

Vanaf vandaag (1 januari 2021) mogen verzekeraars het feit dat iemand tien jaar of langer geleden kanker heeft gehad, niet meer meenemen in de beoordeling van het overlijdensrisico. Voor mensen die voor hun 21e kanker hebben gehad gaat zelfs een termijn van 5 jaar gelden. Dit maakt het voor veel mensen die genezen zijn [...]