Youfone

Youfone

Check de beste Youfone deals op jouw adres

De beste deals voor: Postcode: Huisnummer + toevoeging:
Youfone

Check alle Youfone
deals op jouw adres

De beste deals voor:
Postcode: Huisnr + toevoeging:

Wie is Youfone?

Youfone is een van oorsprong Rotterdams bedrijf dat in 2008 werd opgericht. In eerste instantie richtte het bedrijf zich uitsluitend op mobiele telefonie. Sinds 2017 is Youfone ook actief als internetprovider en kunnen particulieren internet, televisie en vaste telefonie bij het bedrijf afnemen.

Youfone profileert zich als een bedrijf waar de klant koning is. De You in de naam verwijst dan ook naar het motto: ‘Wat You wil’.

Welke pakketten heeft Youfone?

Bij Youfone kun je kiezen uit vier verschillende abonnementen:

Internet Only

Youfone levert internet via DSL of glasvezel, afhankelijk van de mogelijkheden op jouw adres. Je kunt internet via DSL met maximaal 100 Mb/s en via glasvezel tot 500 Mb/s afnemen. Je kunt verschillende snelheden kiezen in het bestelproces. Wat de mogelijkheden op jouw adres zijn, is afhankelijk van het beschikbare netwerk en de kwaliteit van dit netwerk. Indien de beschikbare snelheid minder is dan 25Mb/s is het niet mogelijk om een internetabonnement bij Youfone af te sluiten.

Internet & Bellen

Het Internet & Bellen abonnement van Youfone breidt het internetabonnement uit met vaste telefonie Youfone Basic. Je betaalt een starttarief van 9 cent per gesprek plus 9 cent per minuut. Er wordt altijd per seconde afgerekend en niet naar boven afgerond. Het is ook mogelijk om voordeelbundels af te sluiten waarmee je onbeperkt kunt bellen naar vaste en/of mobiele nummers binnen Nederland. Er is ook een bundel waarmee je goedkoop naar telefoonnummers in het buitenland kunt bellen. Je kunt een nieuw nummer aanvragen of je oude nummer meenemen.

Internet & TV

Bij Internet & TV ontvang je naast internet ook digitale televisie. In het basispakket zitten de 27 meest gekeken televisiezenders en de regionale zenders. Bovendien krijg je Fox Sports 1 altijd gratis bij een televisieabonnement. Tegen extra kosten kun je een pluspakket met circa 45 zenders bijbestellen. Daarnaast kun je tegen betaling alle zenders van Fox Sports en Ziggo Sport afsluiten. De extra zenders kun je maandelijks aan- en uitzetten. Opnemen, Pauzeren, Begin Gemist en Terugkijken maken standaard onderdeel uit van het abonnement.

Alles-in-1

Als je kiest voor een Alles-in-1 abonnement bij Youfone ontvang je internet, televisie en bellen in één pakket. Alle bovenstaande informatie over deze diensten is binnen dit abonnement van toepassing.

Youfone vergelijken en overstappen

Denk je dat Youfone het beste abonnement heeft voor internet, televisie en bellen? Je kunt deze provider met de andere aanbieders vergelijken. Vervolgens kun je direct een abonnement afsluiten bij de provider van jouw keuze. In tegenstelling tot andere providers neemt Youfone jou niet de overstap uit handen. Je moet zelf je huidige abonnement tijdig opzeggen.

Eigenschappen van Youfone

  • Altijd snel internet via DSL of glasvezel
  • Digitale televisie met basispakket, pluspakket en extra sportzenders
  • Gratis ESPN 1
  • Voordelige belbundels
  • Gratis monteur
  • Gratis modem
  • Geen overstapservice
  • Bedenktijd 14 dagen
  • Contractduur 12 of 24 maanden

Youfone contactgegevens

Telefonische klantenservice
088-2229222 (Normaal/lokaal tarief).
Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur.

Online klantenservice
Klantenservice pagina van Youfone

Status van uw bestelling
Telefonisch via 088-2229222 (Normaal/lokaal tarief).

Postadres
Youfone klantenservice
Postbus 23441
3001 KK Rotterdam

Bron: Youfone.nl
Bovenstaande informatie is in geen enkel geval een advies.