Internet en bellen vergelijken.

Vergelijk de beste deals.

Internet &
bellen.

Snel internet, zoveel je wil en onbeperkt bellen in binnen- én buitenland. Dat alles voor de laagste prijs. Internet en bellen combineer je eenvoudig in het voordeligste pakket. Benieuwd wat voor jou de beste deal is? Begin nu met internet en bellen vergelijken.

Internet en Bellen Vergelijken

Check direct de beste internet en bellen deals op jouw adres.

Check de beste deals.

Glasvezel bekijken

Wil jij super snel internet + onbeperkt bellen? Geen probleem.

Glasvezel vergelijken

Vergelijk alle providers op prijs een voorwaarden. Sluit super eenvoudig de beste deal online af.

Glasvezel afsluiten

Nu heb jij internet dat gaat als een raket en bel je oneindig met vrienden en familie.

Author: Ties van Beusekom , internetexpert • Update: 01 maart 2023

Internet en bellen in één pakket

Combineren is profiteren. Zo werkt het bij internet, bellen, tv, sim only en zelfs bij je energieleveranciers. Daarom kies je voor de combinatie van internet en bellen. Je krijgt dat een scherpe deal voor beide. Nog steeds kies je dan de inhoud van je pakket. Welke voorwaarden je wil, welke provider en natuurlijk hoe snel je internet is. Je combi van internet en bellen vul je helemaal zelf in, terwijl je ook profiteert van het gemak van één deal bij één aanbieder. Lekker overzichtelijk. Lekker veel voordeel.

Internet en bellen in één pakket

Combivoordeel bij internet en bellen

Het grootste voordeel van bellen en internet samen in een pakket? Combivoordeel. Providers willen jou natuurlijk als klant voor zoveel mogelijk van hun producten. Alleen glasvezel vergelijken is leuk, maar het liefst zien ze dat je daar ook internet en telefonie bij neemt. Om je over de streep te trekken krijg je korting over het totaal. Dat is toch even mooi meegenomen. Die korting houdt bovendien niet op bij internet en bellen. In onze prijsvergelijker geef je aan wat je huidige mobiele provider is en bij welke energieleverancier je zit. Dat levert je vaak nog extra combivoordeel op, dus het is altijd de moeite waard om het even aan te vinken.

Internet en bellen in één pakket

Vergelijk alle internet en bellen providers

Check de beste
deals van:

Youfone Internet Provider XS4ALL Internet Provider Delta Internet Provider Fiber Internet Provider Oxxio Internet provider T Mobile Internt provider Budget Alles in 1 Provider Zoggo Internet Provider Tele2 Internet provider Online.nl Internet Provider Caiway Internet provider KPN Internet Provider Solcon Internet Provider

Welk internet kies jij in je pakket?

Welk internet kies jij in je pakket?

Kies je voor een combinatie van bellen en internet? Grote kans dat je dat internet nog wel het meest gebruikt van die twee. Hoe dan ook: internet moet goed zitten. Gelukkig is er niet één soort pakket van internet en bellen en kies je zelf wat je daar precies in doet. Bijvoorbeeld razendsnel glasvezel internet, tot wel 1000 Mb/s. Mocht dat nog niet beschikbaar zijn op jouw adres, dan zijn kabel en ADSL ook opties. De combinatie kies je helemaal zelf. Zo kun je een uitgebreid belpakket, inclusief bellen naar het buitenland, prima combineren met een lagere internetsnelheid. Het is maar net wat je nodig hebt. Kies je voor wat minder? Dan betaal je ook minder.

Bellen bij internet

Natuurlijk gebruiken we allemaal onze smartphones, maar vaste telefonie is nog steeds belangrijk. Al was het maar omdat familie en bekenden dat gewend zijn. Kies je daarom voor bellen en internet? Zorg dan dat je in de vergelijker nummerbehoud aanvinkt. Het overzicht toont je dan alleen vaste telefoon aanbiedingen mét nummerbehoud. Kies jij voor vaste telefonie omdat je veel belt naar het buitenland? Kies dan voor “Onbeperkt EU” of “Onbeperkt Wereld”. Je belt dan voor een vast laag bedrag naar iedereen in de EU of waar dan ook ter wereld. Jij laat je telefoon nooit meer los.

Welk internet kies jij in je pakket?

Toch liever alles in 1?

Als je dan toch aan het combineren bent, waarom kies je dan niet voor tv bij je internet en bellen? Alles 1 vergelijken is hier net zo eenvoudig als internet en bellen vergelijken. Het is tenslotte maar één product extra, dus het kost nauwelijks extra. Daarvoor krijg je een tv-pakket dat helemaal is afgestemd op jouw wensen. Gewoon een ruim pakket van zender, plus alle extra’s die je kiest. Eventuele zenders die je wil, maar ook extra’s zoals opnemen en on demand. Is juist vaste telefonie niet zo belangrijk, maar wil je wel tv en internet in één deal? Kies dan voor internet en tv en vind de beste deal.

Internet en bellen vergelijken

Door internet en bellen te vergelijken vind je het goedkoopste aanbod voor jou. Dat doe je door allereerst precies aan te geven wat je zoekt. Van internetsnelheid tot bellen naar het buitenland. Zo makkelijk is het. Vergeet ook niet aan te geven wat je huidige mobiele provider en energieleverancier is. Zo pak je vaak nog extra korting.

Internet en bellen vergelijken

Waar op te letten?

Als je kiest voor internet en bellen zijn er een paar dingen om rekening mee te houden. Zo is niet elke vorm van internet overal in Nederland beschikbaar. Als glasvezel niet beschikbaar is op jouw adres, zie je dat in het vergelijkingsoverzicht. De aanbiedingen die we tonen zijn dus altijd beschikbaar voor jou. Ook verwerken we tijdelijke kortingen in ons prijsoverzicht. Bovenaan staat altijd de aanbieding die over een héél jaar het goedkoopst is. De getoonde maandprijs is de vaste prijs, zonder korting. Het kan dus zijn dat de goedkoopste internet aanbieding dat is vanwege een tijdelijke korting. Geen probleem natuurlijk, want na een jaar kun je altijd opnieuw internet en bellen vergelijken en kiezen voor wat dan het goedkoopst is. Zo blijf je voordeel pakken.

Internet en bellen vergelijken

Vraag & antwoord

Het kan zijn dat je aantal vragen hebt voordat je overstapt van internet provider. Daarom hebben wij onze kennis over providers, internet abonnementen en techniek op een rijtje gezet. Handig toch?

Met de snelheidscheck kom je direct te weten hoe snel je internet is. Hiermee meet je binnen enkele seconden de up- en downloadsnelheid van je internetverbinding. Deze snelheid fluctueert dagelijks.

Benieuwd hoe snel je internet is? Dan kom je dat snel te weten met onze snelheidscheck. Hiermee meet je binnen een paar seconden de up- en downloadsnelheid van je internetverbinding.

Meer informatie

Als je wilt overstappen naar een andere provider kan dit alleen als de contractperiode is verlopen. Je kunt je abonnement dan altijd opzeggen. De meeste providers hanteren de wettelijke opzegtermijn van één maand. Overstappen is heel eenvoudig en vaak biedt de nieuwe provider je een overstapservice aan. Je kunt het gehele jaar overstappen.

Meer informatie

In Nederland kun je kiezen tussen acht verschillende streamingsdiensten die films en series aanbieden. Welke streamingsdiensten er voor jou beschikbaar zijn, is afhankelijk van jouw internetabonnement en provider.

Meer informatie

Welke internetsnelheid je nodig hebt, hangt weer af van je internetgebruik. Dit kan beperkt, gemiddeld of intensief zijn. Gebruik je internet vooral om je e-mail te bekijken en soms iets op te zoeken? Dan is een beperkt abonnement voldoende. Speel je online games en wil je uitzendingen in ultra HD bekijken dan is een intensief abonnement aan te raden. Bijna alle providers bieden voor iedere type internetgebruiker een geschikt pakket aan.

Meer informatie

Je hebt geen Smart TV nodig om je favoriete series en films te kijken. Je kunt het aanbod van Netflix en Videoland namelijk streamen via je smartphone, laptop, XBOX of Playstation. Het is ook mogelijk om van deze streamingsdiensten gebruik te maken via je provider.

Meer informatie