T-Mobile Thuis

T-Mobile Thuis

Check de beste T-Mobile deals op jouw adres

De beste deals voor: Postcode: Huisnummer + toevoeging:
T-Mobile Thuis

Check alle T-Mobile
deals op jouw adres

De beste deals voor:
Postcode: Huisnr + toevoeging:

Wie is T-Mobile?

T-Mobile is een onderdeel van T-Mobile Nederland. Onder T-Mobile Nederland vallen ook de merken Tele2 en Ben. T-Mobile levert mobiele telefonie, mobiel internet, televisie, breedbandinternet en vaste telefonie aan de zakelijke en particuliere markt. T-Mobile is één van de grootste providers van Nederland. De oorsprong van het bedrijf ligt in Duitsland.

Welke pakketten heeft T-Mobile?

Naast abonnementen voor mobiele telefonie, kun je bij T-Mobile ook kiezen voor T-Mobile Thuis. Met T-Mobile Thuis kun je zelf je abonnement voor internet, interactieve televisie en vaste telefonie samenstellen. Als je kiest voor meerdere diensten, dan betaal je een lager bedrag. Kies je bovendien voor T-Mobile Mobiel, dan ontvang je extra korting. Je kunt kiezen uit de volgende T-Mobile Thuis abonnementen:

Internet Only

Kies je Internet Only dan ontvang je afhankelijk van de mogelijkheden op jouw adres internet via DSL of glasvezel. De snelheid die je kunt kiezen is afhankelijk van het soort internetverbinding en de kwaliteit van het netwerk. Als jouw internetverbinding optimaal is, kun je kiezen tussen Basic (tot 50Mb/s), Fast (tot 100Mb/s) en Premium (tot 1000Mb/s). Met de postcodecheck kun je direct zien welke snelheden er op jouw adres behaald kunnen worden. Je ontvangt van T-Mobile een Zyxel T-50 modem waarmee je draadloos kunt internetten. Dit modem is geschikt voor de nieuwste technieken zoals 4K.

Internet en TV

Met het internet en interactieve televisie abonnement van T-Mobile Thuis combineer je razendsnel internet met interactieve televisie. Je krijgt standaard 64 landelijke televisiezenders. Daarnaast ontvang je gratis Fox Sports 1 Eredivisie, Begin Gemist en Terugkijken (10 dagen). Het televisieabonnement en de extra pakketten die je afsluit kun je maandelijks stopzetten of wijzigen. Je kunt kiezen uit de volgende aanvullende pakketten:

 • Kids & Music Pakket
 • Entertainment Pakket
 • ESPN Eredivisie
 • ESPN Compleet
 • Ziggo Sport Totaal
 • Internationaal Pakket
 • Infotainment Pakket
 • Film1
 • Erotiek Pakket

Je krijgt standaard 1 tv-ontvanger van T-Mobile. Daarnaast kun je maximaal 3 extra tv-ontvangers huren. Voor het opnemen van programma’s heb je een tv-ontvanger met een harddisk nodig. Met een dergelijke tv-ontvanger kan je slechts 2 programma’s tegelijk opnemen. Met de app TV Anywhere kan je altijd en overal live televisie kijken.

Internet en Vast Bellen

Als je een internetabonnement hebt afgesloten bij T-Mobile, kun je dit uitbreiden met vaste telefonie. Je krijgt standaard Vast Bellen Start. Bij dit abonnement betaal je 13 cent per minuut plus een starttarief van 13 cent per gesprek. De kosten worden op de seconde berekend. Je kunt gratis je eigen nummer behouden. Bel je veel en vaak? Dan kun je beter kiezen voor een voordeelbundel. Met Unlimited Vast Bellen kun je tegen een vast bedrag per maand onbeperkt bellen naar vaste telefoonnummers in Nederland. Met Unlimited Vast Bellen Plus zijn ook de mobiele telefoonnummers binnen Nederland onbeperkt inbegrepen. Je kunt het vaste telefonieabonnement en de voordeelbundels maandelijks wijzigen of stopzetten.

Alles-in-1

Met het combipakket van T-Mobile ontvang je internet, interactieve televisie en vast bellen in één abonnement. Alle bovenstaande kenmerken zijn van toepassing. Voor het internetabonnement geldt een contractduur van 12 maanden. De overige onderdelen kun je maandelijks wijzigen of stopzetten.

T-Mobile vergelijken en overstappen

Met de overstapservice neemt T-Mobile de overstap volledig voor haar rekening. Je kunt het abonnement direct afsluiten. Wil je liever eerst nog andere opties overwegen? Vergelijk dan nu het abonnement van T-Mobile met je huidige en andere providers en sluit direct het abonnement van jouw keuze af.

Eigenschappen van T-Mobile

 • Snel internet via DSL en glasvezel
 • Uitgebreid basispakket TV met veel aanvullende pakketten
 • Overal en altijd televisie kijken met app
 • Voordelige belbundels
 • Opnemen op harddisk (niet in de cloud)
 • Overstapservice
 • Thuis Installatie Garantie
 • 14 dagen bedenktijd
 • Contractduur internetabonnement 12 maanden
 • Contractduur televisie en bellen 1 maand (alleen in combi met internet)

T-mobile contactgegevens

Telefonische klantenservice
0800-0092 (gratis).
Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 20:00 uur en zaterdag van 08:00 tot 18:00 uur.

Online klantenservice
Klantenservice pagina van T-Mobile

Status van uw bestelling
Statusaanvraag pagina van T-Mobile
Telefonisch via 0800-0092 (gratis).

Postadres
T-Mobile Klantenservice BV
Postbus 16272
2500 BG Den Haag

Bron: T-mobile.nl
Bovenstaande informatie is in geen enkel geval een advies.