Sim Only
onbeperkt bellen.

Sim Only
Onbeperkt bellen.

Bellen tot je erbij neervalt. Nou ja, niet letterlijk. Maar bellen zo veel als je wil is goedkoop. Het zal je verbazen hoe goedkoop de goedkoopste sim only met onbeperkt bellen is. Wil je dat weten? Check en vergelijk dan direct sim only met onbeperkt bellen.

Author: Ties van Beusekom , telecomexpert • Update: 01 maart 2023

Eindeloos onbeperkt bellen

Op de hoogte blijven? Dat doe je natuurlijk lang niet alleen maar door te bellen. We appen of bellen met diverse apps, gewoon via de databundel. Een sim only onbeperkt internet is natuurlijk ook wel lekker. Toch is het bijna net zo lekker om ook onbeperkt te bellen. Dat kost weinig en scheelt een hoop. Want als je lekker belt, tikken die minuten toch sneller weg dan je denkt. Waarom zou je je daar druk over maken? Kies voor onbeperkt bellen in je sim only en als je wil bel je een héle maand lang. Hier vergelijk je eenvoudig de beste sim only aanbiedingen. Met of zonder onbeperkt bellen of internet. Jij kiest.

Waarom kiezen voor sim only onbeperkt bellen?

Steeds meer mensen kiezen voor sim only. Dat is namelijk meestal voordeliger. Een toestel bij je abonnement betaal je uiteindelijk zelf. Is de prijs van dat toestel hoger dan €250? Dan wordt het zelfs geregistreerd als schuld. Bij een sim only heb je daar geen last van. Hoe je sim only er precies uitziet bepaal je zelf. In de vergelijker stel je als het ware een pakket samen. Dat zijn de dingen waar jouw sim only aan moet voldoen. Bijvoorbeeld onbeperkt bellen of internet. De vergelijker laat dan een overzicht zien.

Onbeperkt bellen vergelijken

Wil je sim only met onbeperkt bellen vergelijken? Dat is met onze vergelijker héél simpel. Vul eerst al je wensen in. Zo beperken wij de selectie van abonnementen die we tonen. Je ziet zo alleen aanbiedingen die precies aan je wensen voldoen. Alleen sim only met onbeperkt bellen, dus. In het vergelijkingsoverzicht links geef je dat aan. Net als hoeveel data je wil. Ook kies je hier de duur van je contract. Vul ook in bij wie je vast internet afneemt. Vaak biedt je internetprovider namelijk korting als je daar ook sim only afsluit. Door die korting is dat aanbod vaak de goedkoopste sim only met onbeperkt bellen. Kies tot slot ook je internetsnelheid. Voor het allersnelste internet kies je 5G sim only.

Onbeperkt bellen met 5G internet

Dat je veel belt wil niet zeggen dat je geen snel internet nodig hebt. Bel je ook wel eens via een app? Dan heb je altijd snel internet nodig. 5G is natuurlijk hét snelste internet. Dat is in Nederland vrijwel overal beschikbaar. Al bieden nog niet alle providers ook 5G sim only aan. Kies je voor 5G? Dan zijn er minder beschikbare sim only abonnementen. Let er dan wel op dat je toestel ‘5G ready’ is. Ook een sim only met onbeperkt bellen én 5G selecteer je links in het vergelijkingsoverzicht. Je ziet dan aanbiedingen die aan jouw wensen voldoen. Ben jij altijd onderweg en bel je veel met klanten, vergelijk dan sim only zakelijk.

Sim only onbeperkt bellen

Sim only onbeperkt bellen in het buitenland

Binnen de EU bel je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Dat geldt ook voor je databundel. Je neemt je sim only abonnement dus gewoon mee de grens over en maakt geen extra kosten. Ideaal. Toch moet je wel met een paar dingen rekening houden. Zo maak je geen extra kosten, maar onbeperkt bellen of data is niet altijd geldig in het buitenland. Het kan dus wel degelijk zijn dat je in het buitenland een maximum aan belminuten hebt. Ook al heb je een sim only met onbeperkt bellen. Let er ook op dat van en naar het buitenland bellen nog steeds voor extra kosten kan zorgen. Bel je vanuit Nederland naar het buitenland? Dan valt dat meestal niet binnen je (onbeperkte) bundel. Ook bellen naar Nederland vanuit je vakantieland kost vaak extra. De kosten hiervan vind je bij je provider.

Waar op te letten bij onbeperkt bellen?

Vergelijk je sim only met onbeperkt bellen en wil je overstappen? Let dan nog op paar zaken. Wat er allemaal in je abonnement moet, hebben we al benoemd. Let ook op nummerbehoud. Meestal is dat standaard, net als 14 dagen bedenktijd. Waar je ook op let is de looptijd van je nieuwe sim only. Wil je altijd kunnen overstappen naar een voordeliger abonnement? Kies dan voor een sim only die maandelijks opzegbaar is. Zo kun je altijd naar een andere provider. Kies je wel voor een vaste looptijd? Dan ben je vaak wel iets goedkoper uit.

Let tot slot op de opzegtermijn van je huidige sim only. Is deze maandelijks opzegbaar? Dan kun je zo overstappen. Als dat niet het geval is, dan is een upgrade bij de meeste providers wel mogelijk. Zo heb je alsnog onbeperkt bellen, alleen niet per se de goedkoopste sim only met onbeperkt bellen.