Ikvergelijkonline.nlInternetInternet vergelijken
Internet vergelijken2020-09-10T12:02:11+02:00

Internet vergelijken?
Vind direct de beste deals


100% onafhankelijk & eerlijk.
Bespaar gemiddeld € 285,- per jaar.
 Gratis overstapservice & 14 dagen bedenktijd.

Check de beste internet deals op jouw adres.

De beste deals voor: Postcode: Huisnummer + toevoeging:

Internet
vergelijken?


Gratis overstapservice.
100% onafhankelijk & eerlijk.
 Simpel € 285,- per jaar besparen.

Check de beste internet deals.

De beste deals voor: Postcode:
Huisnummer + toevoeging:

Internet
vergelijken


Gratis overstapservice.
Je zit nooit zonder internet.

Check de beste deals.

De beste deals voor:
Postcode: Huisnr + toevoeging:

Check de beste internet deals

Internet Providers
Internet Providers

Vraag & antwoord

Het kan zijn dat je aantal vragen hebt voordat je overstapt. We hebben daarom de meest gestelde vragen over internet, televisie en bellen op een rijtje gezet.

Alle veelgestelde vragen

Eerst even voorstellen…

Wie zijn wij?

Bij Ikvergelijkonline.nl willen graag dat iedereen zo min mogelijk betaalt voor de vaste lasten. Het is onze passie geworden om dit voor iedereen voor elkaar te krijgen!

Hoe wordt er vergeleken?

Via Ikvergelijkonline.nl vergelijk je zelf eenvoudig het grootste aanbod producten. Zo weet je zeker dat je niet onnodig te veel betaalt en bespaar je super simpel!

Hoe verdienen wij?

Wanneer je een product afsluit via Ikvergelijkonline.nl, krijgen wij een vergoeding van de aanbieder op het moment je wordt geaccepteerd. Dat is wel zo eerlijk!

Lees verder…

Direct naar

Het laatste nieuws

Providers

Het laatste nieuws

Internet vergelijken

Door verschillende internetproviders en abonnementen te vergelijken, kun je veel geld besparen. Met onderstaande tips vind je snel en eenvoudig een nieuw internetabonnement dat volledig is afgestemd op jouw wensen. Bovendien kun je gebruikmaken van aanbiedingen waardoor je nooit meer betaalt dan nodig is. Met andere woorden: snel en stabiel internet tegen een lage prijs! Wie wil dat nou niet?

Een internetabonnement afsluiten

Ben je op zoek naar een nieuwe provider voor je internetaansluiting? Als je enkel gebruikmaakt van internet en geen interesse hebt in een televisie en/of telefonieabonnement, kun je een los internetabonnement afsluiten. Je betaalt dan geen kosten voor diensten waar je geen gebruik van maakt. Je vindt eenvoudig een internetabonnement dat is afgestemd op jouw wensen door de verschillende aanbieders en abonnementen met elkaar te vergelijken.

Internet vergelijken loont

Waarschijnlijk zit je al jaren bij dezelfde internetprovider. Daar is op zich niets mis mee, maar je kunt daardoor wel meer betalen dan nodig is. Door te vergelijken kun je erachter komen dat een andere provider dezelfde diensten aanbiedt tegen een lagere prijs. Of misschien kun je voor jouw huidige prijs bij een andere provider meer of uitgebreidere diensten afnemen. Het loont dus altijd om internetabonnementen te vergelijken.

Waar moet je op letten bij internetabonnementen?

Er zijn zoveel internetproviders dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wij helpen je graag bij het kiezen van een internetabonnement. We hebben een aantal aandachtspunten op een rijtje gezet.

  • Postcodecheck
  • Internetsnelheid
  • Soort internetverbinding
  • Prijs

Postcodecheck

Doe allereerst de postcodecheck. Niet alle providers bieden hun diensten aan op jouw adres. Controleer dit eerst voordat je een provider meeneemt in je vergelijking.
Je hoeft alleen maar je postcode en je huisnummer in te vullen om te zien welke internetabonnementen op jouw adres beschikbaar zijn.

Internetsnelheid

Een belangrijke factor bij het kiezen van een internetabonnement is de internetsnelheid. Welke snelheid je nodig hebt, is afhankelijk van de intensiviteit waarmee er van de internetverbinding gebruikt wordt gemaakt. Je kunt kiezen tussen een lage (tot 20 Mb/s), een normale (20 – 50 Mb/s) of een hoge snelheid (meer dan 50 Mb/s).

Soort internetverbinding

Je kunt bij een internetabonnement kiezen tussen verschillende internetverbindingen:

Welke internetverbinding je kiest, is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en de beschikbaarheid op jouw adres.

De prijs

Tot slot blijft natuurlijk de prijs een belangrijke factor waarop je de verschillende providers en abonnementen kunt vergelijken. Niemand wil immers meer betalen dan nodig is. Zorg er wel voor dat een internetabonnement inhoudelijk aan je wensen voldoet en laat je niet alleen door de prijs leiden. Wij helpen je de beste deal te vinden.

Internetproviders vergelijken

Wanneer je een abonnement voor internet af wilt sluiten zonder andere diensten, kun je bij een groot aantal providers terecht. Met de postcodecheck kun je bepaalde providers direct afstrepen, omdat zij niet leveren in jouw postcodegebied. Wil je weten welke provider het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen? Vergelijk dan direct de verschillende providers. Zo kun je eenvoudig de provider die in jouw situatie het goedkoopste of simpelweg de beste is. Makkelijker kan het niet!

Stap vandaag nog over

Heb jij jouw beste internetabonnement gevonden? Dan kun je het nieuwe abonnement direct afsluiten. Nadat de provider jouw aanvraag heeft ontvangen, krijg je binnen enkele dagen een reactie. Het is wettelijk vastgelegd dat je binnen 14 dagen af mag zien van de overstap. Na deze periode zet jouw nieuwe provider de overstap in werking. Het moment waarop jouw nieuwe internetabonnement ingaat, volgt dan zo snel mogelijk.

Wil je toch meer dan internet alleen?

Wil je naast internet ook televisie en/of telefonie? Dan kun je beter voor een abonnement kiezen waarbij deze verschillende diensten samen worden aangeboden. Ook voor het vinden van het beste Internet & tv abonnement, Internet & bellen abonnement of Alles in 1 pakket ben je bij ons aan het juiste adres. Door de verschillende providers en abonnementen met elkaar te vergelijken, vind je eenvoudig jouw beste abonnement. Een nieuw internetabonnement met televisie en/of telefonie heb je met een paar muisklikken geregeld.