Lebara

Lebara

Check de beste Lebara deals van dit moment

Aantal GB's internet:
Internetbundel 4 GB
Aantal minuten / sms:
Min/sms 100 Min/sms
Lebara

Check alle Lebara
deals op dit moment

Aantal GB's internet:
Internetbundel 4 GB
Aantal minuten / sms:
Min/sms 100 Min/sms

Wie is Lebara?

Lebara is een mobiele provider die haar diensten naast Nederland aanbiedt in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en Denemarken. Lebara beschikt niet over een eigen netwerk, maar maakt voor haar diensten gebruik van het stabiele netwerk van KPN. Je kunt bij Lebara terecht voor prepaid bellen en sim only abonnementen. De mobiele provider is sinds 2004 actief in Nederland.

Welke abonnementen heeft Lebara?

Bij Lebara kun je kiezen tussen vier verschillende sim only abonnementen waarbij je met drie onbeperkt kunt bellen en sms’en. Het is niet mogelijk om een sim only abonnement zonder databundel af te sluiten. De sim only abonnementen hebben standaard een contractduur van 24 maanden, betaal je 1 euro extra per maand dan mag je het sim only abonnement maandelijks opzeggen. Je kunt al een sim only abonnement afsluiten vanaf 7,50 euro per maand.

Sim only abonnementen bij Lebara:

 • 2GB + 50 belminuten + 50 sms’jes
 • 5GB + onbeperkt bellen en sms’en
 • 7GB + onbeperkt bellen en sms’en
 • 10GB + onbeperkt bellen en sms’en

4G netwerk

Als je een sim only abonnement afsluit bij Lebara internet en bel je via het netwerk van KPN. Dit is een stabiel en betrouwbaar netwerk met een zo goed als landelijke dekking. Als je via dit mobiele netwerk iets wilt downloaden kan dit met een internetsnelheid van 25Mbps, uploaden kan tot 10Mbps.

Bellen en sms’en buiten bundel

Bij het goedkoopste sim only abonnement krijg je een bundel van 50 belminuten en 50 sms’jes. Als deze bundel op is, ga je voor bellen en sms’en 12 cent per minuut en sms betalen bovenop je normale abonnementskosten. Voor onbeperkt bellen en sms’en geldt een fair use policy. Dit houdt bij Lebara in dat je maximaal 3000 belminuten en 1000 sms’jes per maand mag gebruiken. Als je meer verbruikt betaal je ook een buiten bundel tarief voor deze diensten. Onbeperkt is dus niet echt onbeperkt.

Om hoge kosten te voorkomen kun je een extra belbundel aanschaffen van 10 tot 30 euro. Het is ook mogelijk om een belplafond in te stellen zodat je nooit meer dan 10 euro buiten je bundel belt/sms’t.

Dataverbruik buiten bundel

Lebara biedt sim only abonnementen met grote databundels. Gebruik je toch meer data dan er in je bundel zit? Dan betaal je 10 cent per Mb bovenop je reguliere abonnementskosten. Je kunt online extra databundels aanschaffen om te blijven internetten tegen lagere tarieven. Er zijn databundels van 500Mb, 1Gb en 3Gb beschikbaar.

Lebara vergelijken en overstappen

Ben je enthousiast geworden over de sim only abonnementen van Lebara? Kijk dan direct met de vergelijkstool of dit sim only abonnement aansluit bij jouw wensen of dat er een nog betere deal beschikbaar is. Je kunt via Ikvergelijkonline.nl direct overstappen. Met de overstapservice neemt de provider je al het regelwerk uit handen. Bij een nieuw abonnement kun je binnen enkele dagen profiteren van de voordelen van Lebara. Bij een overstap duurt het twee weken voordat je gebruik kunt maken van de diensten van Lebara.

Eigenschappen van Lebara

 • Gratis 4G internet
 • Gratis nummerbehoud
 • Fair use policy bij onbeperkt bellen en sms’en
 • Belplafond mogelijk
 • Contractduur 1 of 24 maanden
 • Aansluitkosten 15 euro
 • 14 dagen bedenktijd

Lebara contactgegevens

Telefonische klantenservice
+31619001200 (Normaal/lokaal tarief).
Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.

Online klantenservice
Klantenservice pagina van Lebara

Postadres
Lebara Mobile
Postbus 267
1110 AG Diemen

Bron: Lebara.nl
Bovenstaande informatie is in geen enkel geval een advies.