Budget Mobiel

Budget Mobiel

Check de beste Budget Mobiel deals van dit moment

Aantal GB's internet:
Internetbundel 4 GB
Aantal minuten / sms:
Min/sms 100 Min/sms
Budget Mobiel

Check alle Budget Mobiel
deals van dit moment

Aantal GB's internet:
Internetbundel 4 GB
Aantal minuten / sms:
Min/sms 100 Min/sms

Wie is Budget Mobiel?

Budget Mobiel (voorheen Robin Mobile) biedt transparante abonnementen aan voor energie, internet, televisie, vaste telefonie en mobiele telefonie. Budget Mobiel speelt in op het gevoel dat mensen gewoon een goed product willen hebben zonder dat ze daar zelf veel omkijk naar hebben. Daarom komt Budget Mobiel met eenvoudige producten met heldere voorwaarden en een lage prijs.

Qua mobiele telefonie kan er alleen gekozen worden voor een sim only abonnement. Voor de diensten die Budget Mobiel levert wordt gebruikgemaakt van het 4G netwerk van KPN.

Welke abonnementen heeft Budget Mobiel?

Budget Mobiel biedt twee sim only abonnementen aan met zeer transparante voorwaarden. Beide sim only abonnementen zijn maandelijks opzegbaar en zeer scherp geprijsd. Als je een sim only abonnement combineert met één van de andere diensten van Budget Mobiel, krijg je zelfs nog een flinke korting op de abonnementskosten. Voor internet maakt Budget Mobiel gebruik van het 4G netwerk van KPN. De sim only abonnementen hebben veel lagere internetsnelheden dan die van andere providers.

Budget Mobiel Basis

 • 7Gb internet
 • Onbeperkt bellen en sms’en
 • Downloadsnelheid 5Mbps
 • Uploadsnelheid 1Mbps

Budget Mobiel Onbeperkt

 • Onbeperkt internetten, bellen en sms’en
 • Downloadsnelheid 5Mbps
 • Uploadsnelheid 1Mbps

Combikorting

Als je al energie of alles in 1 bij Budget Mobiel hebt afgesloten, krijg je korting op de abonnementsprijs van Budget Mobiel Basis of Budget Mobiel Onbeperkt. Door deze korting wordt een sim only abonnement nog goedkoper.

Buiten je bundel bellen, sms’en of internetten

Doordat je onbeperkt kunt bellen en sms’en is het niet mogelijk om buiten je bundel te gaan. Als je al je data hebt gebruikt, is het niet langer mogelijk om te internetten. Je kun dan Extra Internet NL kopen, je krijgt dan 2Gb data extra.

Bellen en sms’en naar het buitenland

Je hebt maandelijks 100 sms’jes/belminuten om contact te maken met een nummer in het buitenland. Mocht je meer nodig hebben, dan kun je extra tegoed bijkopen. Als je vanuit een ander land in de EU wilt bellen, sms’en en internetten dan doe je dat gewoon vanuit je bundel. Er is wel sprake van een fair use policy. Voor het gebruik van de diensten vanuit een land buiten de EU heb je extra tegoeden nodig.

Geen kredietcheck

Doordat er bij het afsluiten van deze sim only abonnementen geen kredietcheck wordt gedaan, kunnen ook mensen met een BKR registratie een abonnement afsluiten bij Budget Mobiel.

Budget Mobiel vergelijken en overstappen

Ben jij enthousiast geworden over de sim only abonnementen van Budget Mobiel? Vergelijk dan direct deze en andere sim only abonnementen met onze vergelijkingstool. Je ziet direct de sim only deal die het beste past bij jouw voorkeuren. Je kunt je nieuwe sim only abonnement direct afsluiten via Ikvergelijkonline.nl. Wil je overstappen? Kies dan voor de overstapservice van je nieuwe provider, op die manier wordt de overstap helemaal voor jou geregeld.

Eigenschappen van Budget Mobiel

 • 4G internet
 • Unlimited data is niet altijd onbeperkt
 • Altijd onbeperkt bellen en sms’en binnen Nederland
 • Nooit buiten je bundel internetten
 • Gratis nummerbehoud
 • Geen kredietcheck
 • Aansluitkosten 15 euro
 • 14 dagen bedenktijd

Budget Mobiel contactgegevens

Online klantenservice
Klantenservice pagina van Budget

Postadres
Budget Mobiel
Postbus 23064
3001 KB Rotterdam

Bron: Budgetthuis.nl
Bovenstaande informatie is in geen enkel geval een advies.