Mobiel abonnement

Mobiel
Abonnement.

Jij kunt vast niet zonder je telefoon. Jouw telefoon kan niet zonder mobiel abonnement. Maar hoe vind je nou de beste deal? Check en vergelijk hier. Hier vergelijk je álles. Sim only, telefoon met abonnement en meer. Iets beters gevonden? Stap dan ook eenvoudig over.

Mobiel abonnement
Author: Ties van Beusekom , telecomexpert • Update: 01 maart 2023

Beste mobiel abonnement online vinden

Iedereen heeft een smartphone, maar niet iedereen wil hetzelfde. Wil je veel data? Eindeloos bellen misschien? Zoek je het nieuwste toestel? Je wil het beste mobiele abonnement voor de beste deal. Want zo min mogelijk betalen wil wel iedereen. Daarom vind je hier snel de beste deal voor jou. Een abonnement met telefoon, of zonder. Net wat je wil. Ook geef je eenvoudig aan waar jouw mobiele abonnement aan voldoet. Hoeveel data je wil. Hoeveel belminuten. Je zet gewoon simpel een vinkje. Ons systeem zoekt dan voor jou de beste deal. Mobiele abonnementen vergelijken was nog nooit zó makkelijk.

Telefoon abonnement aanbieding

Als de prijs je niet uitmaakt, sluit je overal een mobiel abonnement af. Maar wie de beste deal wil, zoekt naar aanbiedingen. Gelukkig zijn die er ook altijd. In onze vergelijker vind je snel de beste telefoonabonnement aanbieding. Tenminste, als deze past binnen jouw wensen. Het juiste toestel en de juiste bundel. Om het je makkelijk te maken zetten we het goedkoopste aanbod bovenaan. Aanbiedingen zoeken we automatisch voor je. Onze prijsvergelijker is altijd actueel. Is er ergens een telefoon met abonnement in de aanbieding? Je vindt de aanbieding gelijk terug bij ons. Zoeken op een aanbieding is dus niet nodig. Hier vind je altijd de beste deal voor je telefoon met abonnement of sim only. Net wat je wil.

Alle mobiele providers en toestellen vergelijken

Heb je een voorkeur voor een provider? Bij ons vergelijk je alle mobiele providers, maar alleen als jij dat wil. Net zo makkelijk kies je een of enkele providers. Bijvoorbeeld omdat zij een beter netwerk hebben. Ook toestellen vergelijk je bij ons eenvoudig. Wil je per se een bepaalde telefoon? Dan bekijk je hier alle abonnementen met die telefoon. Zo kies je dus makkelijk het goedkoopste mobiele abonnement met het toestel dat jij wil. Makkelijk toch? Vergelijken doe je hier onafhankelijk. Wij hebben zelf geen voorkeur voor een provider of toestel. Wij laten jou de meest actuele toestellen, abonnenten een aanbiedingen zien. Op basis daarvan maak je zelf een keuze.

Hoe werkt telefoon met abonnement?

Niet iedereen kiest voor een abonnement met telefoon. Veel mensen kopen een toestel met sim only abonnement. Dan betaal je de telefoon in één keer en betaal je daarna alleen gebruikskosten. Bij een telefoon met abonnement is dat anders. Hier betaal je ook per maand voor je toestel. Als je mobiele abonnement afloopt, heb je dus je telefoon betaald. Vaak is het daarom gunstig om een abonnement voor wat langere tijd af te sluiten. Je betaalt per maand dan minder. Let er wel op dat opnieuw overstappen dan lastiger is. Alleen met een direct opzegbaar telefoonabonnement stap je direct over.

De wetgeving rondom een abonnement met telefoon is enkele jaren geleden veranderd. De overheid ziet het soms als lening. Wanneer? Als je toestel duurder is dan 250 euro, dan wordt je telefoon met abonnement als schuld geregistreerd bij het Bureau Kredietregistratie (BKR). Dat is op zich niet erg. Wel kan dit gevolgen hebben voor andere leningen die je wellicht afsluit. Veel providers denken gelukkig met je mee. Zo kosten sommige toestellen minder dan 250 euro. Ook kan je er soms voor kiezen om een deel van de prijs van het toestel vooraf te betalen. Je betaalt dan minder dan 250 euro voor je toestel, over de loop van je abonnement. Zo levert je abonnement met telefoon geen BKR-registratie op.

Mobiel abonnement

Mobiel abonnement met 5G

Wil jij razendsnelle data bij je mobiele abonnement? Kies dan voor 5G. Daarmee heb je het snelste mobiele internet. Dit geef je eenvoudig aan bij mobiel abonnementen vergelijken. Vink links in het menu 5G aan. Kies je daarvoor bij het zoeken naar een abonnement met telefoon? Dan krijg je altijd een toestel dat 5G ondersteunt. Dit is namelijk niet altijd het geval. Oudere of goedkopere toestellen ondersteunen 5G niet altijd. Ook bieden nog niet alle providers 5G aan. Als je 5G wil, kies je uit minder providers en abonnementen.

Mobiel abonnement met onbeperkt data

Veel mensen willen snel internet. Maar véél internet is eigenlijk net zo fijn. Gewoon streamen, muziek luisteren, zoveel je wil. Alles voor een vaste prijs per maand. Natuurlijk vergelijk je daar hier eenvoudig op. Heel eenvoudig zie je alleen telefoonabonnementen met onbeperkt data. Binnen Nederland heb je dan altijd ongelimiteerd internet. Let er wel op dat dit in het buitenland anders kan zijn. Zelfs binnen de EU. Ook al gebruik je mobiele data tegenwoordig in de EU, zonder extra kosten.

Mobiel abonnement vergelijken

Het beste mobiele abonnement? Dat vind je door mobiel abonnement vergelijken. Hier is dat heel eenvoudig. Je bepaalt namelijk zelf waarop je vergelijkt. Kies wat jij belangrijk vindt in een telefoonabonnement. Onze prijsvergelijker toont alleen wat aan jouw wensen voldoet. De rest filteren we. De resultaten van jouw zoektocht zetten we op volgorde. Zo vind je de goedkoopste telefoonabonnement aanbieding altijd bovenaan. Is dat een goede deal voor jou? Dan is overstappen héél eenvoudig. Dat heb je zo geregeld.

Overstappen mobiel abonnement

Heeft vergelijken jou een betere deal opgeleverd? Stap dan eenvoudig over. Overstappen na mobiel abonnement vergelijken is namelijk eenvoudig. Klik op de deal die het beste bij je past. Je sluit dan je nieuwe telefoonabonnement eenvoudig af op de website van de provider. Hiervoor vul je alleen je gegevens in. Nummerbehoud is meestal standaard en ook het opzeggen van je bestaande abonnement doet je nieuwe provider meestal. Zodra je overstapt ontvang je een bevestiging. Je nieuwe provider laat dan weten wanneer je abonnement ingaat. Ook laat deze weten wanneer je jouw nieuwe telefoon ontvangt. Als je momenteel een direct opzegbaar mobiel abonnement hebt, is dat meestal binnen één maand.