Ikvergelijkonline.nlInternetInternet, TV en bellen vergelijken
Internet, TV en bellen vergelijken2020-09-10T12:03:59+02:00

Internet, TV en bellen vergelijken?
Vind direct de beste deals


100% onafhankelijk & eerlijk.
Bespaar gemiddeld € 285,- per jaar.
 Gratis overstapservice & 14 dagen bedenktijd.

Check de beste internet, TV en bellen deals op jouw adres.

De beste deals voor: Postcode: Huisnummer + toevoeging:

Internet, TV en bellen
vergelijken?


Gratis overstapservice.
100% onafhankelijk & eerlijk.
 Simpel € 285,- per jaar besparen.

Check de beste internet, TV en bellen deals.

De beste deals voor: Postcode:
Huisnummer + toevoeging:

Internet, TV en bellen
vergelijken


Gratis overstapservice.
Je zit nooit zonder internet.

Check de beste deals.

De beste deals voor:
Postcode: Huisnr + toevoeging:

Check de beste internet, TV en bellen deals

Internet Providers
Internet Providers

Vraag & antwoord

Het kan zijn dat je aantal vragen hebt voordat je overstapt. We hebben daarom de meest gestelde vragen over internet, televisie en bellen op een rijtje gezet.

Alle veelgestelde vragen

Eerst even voorstellen…

Wie zijn wij?

Bij Ikvergelijkonline.nl willen graag dat iedereen zo min mogelijk betaalt voor de vaste lasten. Het is onze passie geworden om dit voor iedereen voor elkaar te krijgen!

Hoe wordt er vergeleken?

Via Ikvergelijkonline.nl vergelijk je zelf eenvoudig het grootste aanbod producten. Zo weet je zeker dat je niet onnodig te veel betaalt en bespaar je super simpel!

Hoe verdienen wij?

Wanneer je een product afsluit via Ikvergelijkonline.nl, krijgen wij een vergoeding van de aanbieder op het moment je wordt geaccepteerd. Dat is wel zo eerlijk!

Lees verder…

Direct naar

Het laatste nieuws

Providers

Het laatste nieuws

Internet, tv & bellen

De meeste providers bieden combinatiepakketten aan waarbij je één abonnement afsluit voor internet, tv en bellen. Deze abonnementen worden ook wel een Alles in 1 pakket genoemd. Je betaalt een lagere prijs dan wanneer je deze diensten bij verschillende providers afneemt. Vergelijk providers om het abonnement te kiezen wat het beste bij jou past. Je kunt het nieuwe abonnement direct afsluiten.

Waarom een abonnement voor internet, tv en bellen afsluiten?

Waarschijnlijk ontvang jij internet, televisie en telefonie al jaren via dezelfde provider. In dat geval is het verstandig om andere providers en pakketten te vergelijken met je huidige abonnement. Er zijn de laatste jaren zoveel providers bij gekomen dat er een grote mate van keuzevrijheid is ontstaan. Bovendien zijn de tarieven door de onderlinge concurrentie steeds scherper. Heb jij de diensten momenteel afgesloten bij verschillende providers? Dan ben je sowieso goedkoper uit met één abonnement voor internet, tv en bellen. Door te vergelijken kan je honderden euro’s per jaar besparen.

Abonnementen vergelijken

Voordat je de verschillende mogelijkheden gaat vergelijken, breng je in kaart wat jouw wensen zijn. Vervolgens selecteer je de opties in de vergelijkingstool. Op die manier kun je eenvoudig een abonnement kiezen dat volledig is afgestemd op jouw persoonlijke voorkeur. Alle getoonde aanbieders zijn betrouwbare partners die ervoor zorgen dat je in een mum van tijd kunt profiteren van internet, tv en bellen.

Waar moet je op letten?

Er zijn een aantal zaken waar je op moet letten wanneer je verschillende providers met elkaar gaat vergelijken. We hebben de belangrijkste aandachtspunten op een rijtje gezet:

 • Beschikbaarheid op jouw adres
 • Soort internetverbinding
 • Internetsnelheid
 • Zenderpakket
 • Telefonieopties
 • Prijs

Beschikbaarheid op jouw adres

Niet alle providers bieden hun diensten landelijk aan. Dit komt bijvoorbeeld doordat het glasvezelnetwerk nog niet overal is aangesloten. Met een postcodecheck kun je direct zien welke abonnementen er op jouw adres mogelijk zijn. Zo filter je abonnementen die je niet af kunt sluiten direct uit de vergelijkingsresultaten.

Soort internetverbinding

Je kunt kiezen tussen verschillende internetverbindingen. Welke verbinding je kiest, is afhankelijk van de eisen die je stelt aan de snelheid, de stabiliteit en de betrouwbaarheid van de verbinding. Je kunt kiezen uit:

 • ADSL
 • VDSL
 • Kabelinternet
 • Glasvezel

Internetsnelheid

Let bij het vergelijken ook op de aangeboden internetsnelheid. Hoe snel jouw internetverbinding moet zijn is afhankelijk van de intensiviteit waarmee jij internet gebruikt en uit hoeveel personen jouw huishouden bestaat. Hoe meer personen er tegelijkertijd gebruikmaken van internet, des te hoger moet de snelheid zijn. Tenzij je kiest voor glasvezel, dan heeft het aantal gebruikers geen invloed op de snelheid. Download je veel films of ben je een gamer? Dan kun je beter voor een snelle internetverbinding kiezen.

 • Licht gebruik: tot 20 Mb/s
 • Normaal gebruik: 20-50 Mb/s
 • Intensief gebruik: meer dan 50 Mb/s

Zenderpakket

De zenderpakketten van de providers verschillen onderling. Je kunt van tevoren een lijstje maken welke zenders er absoluut in jouw pakket moeten zitten. Bij de ene provider zullen jouw favoriete zenders in het basispakket zitten terwijl je er bij een andere een aanvullend pakket voor aan moet schaffen met extra kosten. Bovendien bieden enkele pakketten gratis extra’s aan zoals sportkanalen of een filmkanaal. Let tot slot ook op de kosten voor het opnemen van programma’s en de hoeveelheid programma’s die je tegelijkertijd op kunt nemen.

Telefonieopties

Providers bieden verschillende opties voor vaste telefonie aan. Zo werken sommige providers met een starttarief bij telefonie en lopen de belkosten per minuut ook sterk uiteen. Je kunt vaak ook kiezen voor voordelige pakketten waarbij je voor een vast bedrag per maand onbeperkt kunt bellen. Soms is bellen naar een nummer bij dezelfde provider zelfs gratis. Dat kan erg voordelig zijn wanneer vrienden of familie een abonnement hebben bij dezelfde provider.

Prijs

Het belangrijkste bij het kiezen van een abonnement voor internet, tv en bellen is dat dit inhoudelijk zo veel mogelijk is afgestemd op jouw wensen. Daarnaast kan de prijs een doorslaggevende factor zijn. Breng daarom eerst jouw wensen in kaart en kies daarna het abonnement dat voor jou het beste is. Door te vergelijken vind je altijd het goedkoopste abonnement voor internet, tv en bellen dat aan jouw wensen voldoet. En je kunt dit nieuwe abonnement direct afsluiten.

Stap vandaag nog over

Vergelijk direct de verschillende Internet, tv & bellen abonnementen. Je kunt vandaag nog de overstap naar een andere provider regelen. Na aanvraag ontvang je binnen enkele dagen een reactie van je nieuwe provider. Het duurt minimaal 14 dagen voordat je nieuwe abonnement start aangezien er een wettelijk bepaalde wachttijd wordt gehanteerd. De overstap is met een paar muisklikken geregeld.