Inshared

Inshared Autoverzekering
Inshared Autoverzekering

Vergelijk de beste deals voor jouw auto

Vergelijk de beste deals voor jouw auto

Wie is InShared?

InShared werd in 2009 als onderdeel van Achmea Schadeverzekeringen opgericht. Je kunt bij de verzekeraar terecht voor tal van verzekeringen waaronder een autoverzekering. InShared werkt met een jaarbeloning. Als er in een jaar meer premie bij de verzekeraar binnenkomt dan dat er aan schade geclaimd wordt, wordt dit bedrag teruggegeven aan de klant. Het motto van de verzekeraar luidt dan ook: ‘We all benefit’. Het hoofdkantoor van de InShared staat in Leusden.

Welke verzekeringen biedt InShared?

Je kunt bij InShared kiezen voor vier verschillende dekkingen bij de autoverzekering:

 • WA
 • Beperkt Casco
 • Beperkt Casco Extra
 • Allrisk

WA

Als je kiest voor de autoverzekering van InShared met WA-dekking, dan ben je verzekerd voor de schade die je met jouw auto veroorzaakt bij anderen. Vanuit deze verzekering wordt ook schade die je veroorzaakt met een gekoppelde aanhangwagen, vouwwagen of caravan bij een ander vergoed. Ook als je lading verliest en daarmee schade veroorzaakt, ben je hiervoor verzekerd. Bovendien ben je verzekerd als je een andere auto van jezelf beschadigt. Je krijgt bij InShared ook verhaalrechtsbijstand voor schade en kunt rekenen op pechhulp in binnen- en buitenland.

Beperkt Casco

De autoverzekering met Beperkt Casco van InShared biedt alle bovengenoemde dekkingen. Bovendien is met deze autoverzekering ook schade aan je eigen voertuig verzekerd die veroorzaakt is door diefstal, brand en storm. Ruitschade zoals breuken en barsten worden ook vanuit deze verzekering vergoed. De periode waarin je de aanschafwaarde of de nieuwwaarde van de auto krijgt uitgekeerd bij diefstal of total loss bedraagt 1 jaar.

Beperkt Casco Extra

De autoverzekering met Beperkt Casco Extra biedt alle dekkingen die je ook krijgt bij de reguliere autoverzekering met Beperkt Casco. Het verschil zit hem in de vergoeding van schade aan de eigen auto die veroorzaakt is door een aanrijding of die veroorzaakt is terwijl deze geparkeerd stond. Deze schade krijg je bij de autoverzekering met Beperkt Casco Extra namelijk voor 50% vergoed.

Allrisk

Met de Allrisk autoverzekering van InShared krijg je alle schade die je veroorzaakt bij anderen en schade aan je eigen auto vergoed. In tegenstelling tot de autoverzekering met Beperkt Casco Extra krijg je schade die ontstaan is bij een aanrijding en schade die veroorzaakt werd terwijl de auto geparkeerd stond 100% vergoed. Bovendien bedraagt de periode waarin je de aanschafwaarde of de nieuwwaarde van de auto krijgt uitgekeerd bij diefstal of total loss 3 jaar.

Aanvullende verzekeringen

Je kunt de autoverzekering van InShared uitbreiden met twee aanvullende verzekeringen:

 • Inzittendenverzekering
 • Pechhulp

Inzittendenverzekering

Met de inzittendenverzekering van InShared kun je jezelf en je passagiers verzekeren tegen letselschade en materiële schade die ontstaat door de betrokkenheid bij een ongeval in het verkeer. Het maximaal te verzekeren bedrag is 1 miljoen euro. Er wordt uitgekeerd bij verwonding, overlijden of schade aan bezittingen als gevolg van een auto-ongeluk.

Pechhulp

Met de pechhulp van InShared kun je rekenen op hulp wanneer je met pech langs de kant van de weg komt te staan. Het maakt niet uit of je de sleutels bent vergeten, je zonder brandstof komt te staan of dat er een noodreparatie nodig is voordat je jouw weg kunt vervolgen: je kunt 24 uur per dag op de service van InShared rekenen. Je kunt kiezen voor pechhulp binnen Nederland of binnen heel Europa.

Eigen risico

Bij een autoverzekering met WA-dekking heb je bij InShared geen eigen risico. Als je een autoverzekering met Beperkt Casco, Beperkt Casco Extra of Allrisk afsluit is je eigen risico afhankelijk van de soort schade en het herstelbedrijf dat je kiest:

 • Total loss: 0 euro
 • Diefstal: 0 euro
 • Verlies autosleutels: 0 euro
 • Reparatie ruit bij gecontracteerd bedrijf: 0 euro
 • Reparatie ruit bij ander bedrijf: 135 euro
 • Vervanging ruit bij gecontracteerd bedrijf: 135 euro
 • Vervanging ruit bij ander bedrijf: 250 euro
 • Overig schadeherstel bij gecontracteerd bedrijf: 135 euro
 • Overig schadeherstel bij ander bedrijf: 250 euro

Autoverzekering van InShared vergelijken

Ben je enthousiast geworden over de autoverzekering van InShared? Vergelijk dan nu deze autoverzekering met die van andere aanbieders met onze online vergelijkingstool. Je ziet direct welke autoverzekering het beste bij jou past. Zo vind je eenvoudig een passende autoverzekering en betaal je nooit teveel. Je kunt direct de autoverzekering van jouw keuze afsluiten via Ikvergelijkonline.nl.

Inshared contactgegevens

Telefonische klantenservice
Vragen: 071 364 1762
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur. Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Online klantenservice
Klantenservice pagina van Inshared

Postadres
Inshared
Postbus 408
3830 AL Leusden

Bron: inshared.nl
Bovenstaande informatie is in geen enkel geval een advies.