Reaal

Reaal Autoverzekering
Reaal Autoverzekering

Vergelijk de beste deals voor jouw auto

Vergelijk de beste deals voor jouw auto

Wie is Reaal?

Reaal is een merknaam van de verzekeringsmaatschappij VIVAT. De geschiedenis van Reaal gaat terug naar het begin van de 20e eeuw. In de jaren negentig veroverde Reaal landelijke bekendheid met de slogan ‘Foutje, bedankt!’ Het hoofdkantoor van Reaal staat in Amstelveen. Je kunt bij Reaal terecht voor hypotheken en verzekeringen, waaronder een autoverzekering. De verzekeraar heeft verzekeringen voor de zakelijke en de particuliere markt.

Welke verzekeringen biedt Reaal?

Je kunt bij Reaal kiezen voor een autoverzekering met drie verschillende dekkingen:

  • WA
  • Beperkt Casco
  • Volledig Casco

WA

De autoverzekering met WA-dekking van Reaal vergoedt in de eerste plaats alle schade die je bij een ander veroorzaakt. Dit kan zowel materiële als letselschade zijn die veroorzaakt is door jouw auto, aanhanger, vouwwagen of verloren lading. Daarnaast vergoedt Reaal ook de proceskosten en de wettelijke rente over de bepaalde schadevergoeding. Bovendien heb je recht op hulp na een ongeval of na diefstal van je auto. Reaal vergoedt ook de kosten van het transport van je auto wanneer rijden na een ongeval niet meer mogelijk is. Je inzittenden worden vanuit deze verzekering met een taxi naar de plaats van bestemming gebracht als jij na een ongeval niet meer verder kunt rijden.

Beperkt Casco

Naast bovengenoemde vergoedingen biedt de autoverzekering met Beperkt Casco onder bepaalde voorwaarde ook vergoeding van schade aan de eigen auto. Deze vergoeding bedraagt maximaal de cataloguswaarde van de auto bij total loss of diefstal. Ook de accessoires van de auto zoals bijvoorbeeld een navigatiesysteem zijn tot een maximumbedrag van 1.000 euro verzekerd.

Volledig Casco

Naast bovenstaande vergoedingen ben je met een autoverzekering met Volledig Casco ook verzekerd als je een ongeval krijgt. Dit ongeval kan per jouw schuld zijn (zonder opzet) of het gevolg van een mankement aan de auto. Wederom wordt er maximaal een bedrag dat gelijk staat aan de cataloguswaarde van de auto uitgekeerd. Ook accessoires zijn met een maximum van 1.000 euro verzekerd.

Aanvullende verzekeringen

De autoverzekering van Reaal kun je uitbreiden met verschillende aanvullende verzekeringen:

  • Ongevallenverzekering inzittenden
  • Schadeverzekering inzittenden
  • Pechhulp
  • Verhaalsbijstand

Ongevallenverzekering inzittenden

Deze verzekering keert een bedrag uit wanneer jij en/of jouw passagier(s) blijvend invalide raken of overlijden als gevolg van een ongeval.

Schadeverzekering inzittenden

De schadeverzekering keert een bedrag uit wanneer jij en/of jouw passagier(s) materiële of letselschade hebben als gevolg van een ongeval.

Pechhulp

Je kunt de autoverzekering van Reaal uitbreiden met pechhulp van Route Mobiel.

Verhaalsbijstand

Deze verzekering vergoedt juridische hulp wanneer je als auto-eigenaar in een geschil verwikkeld raakt.

Eigen risico

Bij de autoverzekering met WA-dekking van Reaal geldt er geen eigen risico. Als je een Beperkt of Volledig Casco autoverzekering afsluit, betaal je standaard een eigen risico van 150 euro per gebeurtenis. Het eigen risico kan echter afwijken van de standaard en maximaal 500 euro bedragen. Kies je echter voor een schadeherstelbedrijf dat is aangesloten bij Schadegarant, dan vervalt het eigen risico.

Autoverzekering van Reaal vergelijken

Wil jij weten wat de autoverzekering van Reaal voor jou kan betekenen? Vergelijk dan deze autoverzekering met die van andere aanbieders met onze online vergelijkingstool. Je ziet direct welke autoverzekering het best bij jou past. Je kunt de autoverzekering van jouw keuze meteen afsluiten via Ikvergelijkonline.nl.

Reaal contactgegevens

Telefonische klantenservice
Vragen: 085 – 2 087 116
Schademelden: Bel direct 0800 – 732 25 48 57
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur.

Online klantenservice
Klantenservice pagina van Reaal

Postadres
Reaal
Postbus 274
1800 BH Alkmaar

Bron: Reaal.nl
Bovenstaande informatie is in geen enkel geval een advies.