NowGO

NowGO Autoverzekering
NowGO Autoverzekering

Vergelijk de beste deals voor jouw auto

Vergelijk de beste deals voor jouw auto

Wie is nowGo?

nowGo is een onderdeel van de internationale verzekeringsmaatschappij VIVAT. VIVAT was tot 2014 een verzekeringstak van SNS Reaal en is op dit moment in handen van Athora Netherlands Holding. Je kunt bij nowGo terecht voor verschillende verzekeringen waaronder een autoverzekering.

Welke verzekeringen biedt nowGo?

Je kunt bij nowGo kiezen uit een autoverzekering met drie verschillende dekkingen:

  • W.A.
  • Beperkt Casco
  • Volledig Casco (allrisk)

W.A.

De W.A. autoverzekering van nowGo vergoedt de schade die je toebrengt aan anderen. Hieronder valt letsel dat je toebrengt aan een ander en schade aan de spullen van een ander. Je bent wettelijk verplicht om minimaal een autoverzekering met wettelijke aansprakelijkheidsdekking af te sluiten. Bij nowGo krijg je 20% korting op de pechhulp van Route Mobiel als je deze autoverzekering afsluit. Deze autoverzekering wordt volgens NowGo het vaakst afgesloten voor een auto van 10 jaar of ouder.

Beperkt Casco

De Beperkt Casco autoverzekering van nowGo combineert de vergoedingen van de wettelijke aansprakelijkheidsautoverzekering met een dekking voor schade aan de eigen auto die veroorzaakt is buiten jouw schuld. Het gaat hierbij uitsluitend om schade die is veroorzaakt door diefstal, brand, een botsing met een dier, storm en hagel. Je bent niet verzekerd voor schade door vandalisme of schade die je zelf per ongeluk veroorzaakt hebt. Je krijgt met deze autoverzekering 20% korting op pechhulp van Route Mobiel. nowGo geeft aan dat deze autoverzekering populair is voor auto’s van 6 tot 10 jaar oud.

Volledig Casco

De autoverzekering met Volledig Casco vergoedt bovengenoemde schades. Daarnaast ben je onder bepaalde voorwaarden ook verzekerd voor overige schade aan de eigen auto. Deze allrisk autoverzekering wordt standaard afgesloten inclusief gratis Route Mobiel Pechhulp Nederland. Volgens nowGo is de Volledig Casco autoverzekering de meest gekozen autoverzekering voor auto’s van 6 jaar en jonger bij deze verzekeraar.

Aanvullende verzekeringen

Je kunt de autoverzekering van nowGo uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Je kunt bij deze verzekeraar kiezen voor:

  • Schadeverzekering Inzittenden
  • Ongevallenverzekering Inzittenden
  • Pechhulp Nederland
  • Pechhulp Europa
  • Rechtsbijstand voor auto
  • Verlengde Nieuwwaarde
  • Verlengde Aankoopwaarde

Schadeverzekering Inzittenden

Met deze aanvullende verzekering verzeker je de materiële en letselschade van jou en je passagiers die veroorzaakt wordt door een ongeval.

Ongevallenverzekering Inzittenden

Met deze verzekering verzeker je jezelf en je passagiers specifiek voor invaliditeit of overlijden als gevolg van een ongeval.

Pechhulp Nederland of Europa

Je kunt bij nowGo je autoverzekering voordelig uitbreiden met Pechhulp Nederland of Europa van Route Mobiel. Als je Volledig Casco verzekerd bent, is Pechhulp Nederland automatisch opgenomen in je pakket.

Verlengde Nieuwwaarde

Voor auto’s van 1 jaar of jonger kun je de nieuwwaardetermijn met 3 jaar verlengen.

Verlengde Aankoopwaarde

Onder bepaalde voorwaarden kun je de aankoopwaardetermijn van je tweedehands auto met 3 jaar verlengen.

Eigen risico

Als je een W.A. autoverzekering afsluit, heb je geen eigen risico. Bij de Beperkt en Volledig Casco autoverzekeringen heb je ook standaard geen eigen risico, maar kun je wel kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Je krijgt in dat geval korting op de maandpremie. Maak je schade? Dan betaal je eerst zelf de rekening tot je jouw eigen risico betaald hebt, de rest wordt vergoed door de verzekeraar.

Autoverzekering van NowGo vergelijken

Wil jij weten of de autoverzekering van nowGo goed bij jouw situatie past? Vergelijk dan nu deze autoverzekering met die van andere aanbieders. Met onze vergelijkingstool heb je de autoverzekering die het beste bij jou past zo gevonden. Je kunt de autoverzekering van jouw keuze direct afsluiten via Ikvergelijkonline.nl. Door verschillende autoverzekeringen met elkaar te vergelijken, kun je eenvoudig besparen op je vaste lasten.

NowGO contactgegevens

Telefonische klantenservice
Verzend een bericht naar +31 6 20493109 op WhatsApp
08.00 – 18.00 uur via telefoon, Facebook Messenger, Twitter en WhatsApp

Online klantenservice
Klantenservice pagina van NowGo

Postadres
Burgemeester Rijnderslaan 7
1185 MD Amstelveen

Bron: Nowgo.com
Bovenstaande informatie is in geen enkel geval een advies.