Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden Autoverzekering
Nationale Nederlanden Autoverzekering

Check de beste NN deals voor jouw auto

Check de beste NN deals voor jouw auto

Wie is Nationale Nederlanden?

Nationale-Nederlanden (NN) is een financiële dienstverlener die zich heeft gespecialiseerd in spaarproducten, beleggingsproducten, hypotheken, kredieten en verzekeringen waaronder de autoverzekering. Je kunt bij NN terecht voor particuliere en zakelijke financiële producten. De geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot het einde van de 19e eeuw. NN is een onderdeel van de NN Group met een hoofdkantoor in Den Haag.

Welke verzekeringen biedt NN?

Bij NN kun je kiezen voor een autoverzekering met drie verschillende dekkingen:

  • WA
  • WA Extra
  • WA Casco (allrisk)

WA

De autoverzekering van NN met WA-dekking zorgt ervoor dat alle schade die jij bij anderen veroorzaakt wordt vergoed. Dit betreft niet alleen materiële schade, maar ook letselschade zoals invaliditeit en een overlijden. Je bent wettelijk verplicht om minimaal een autoverzekering met WA-dekking af te sluiten als je in Nederland een auto gebruikt. Bij NN heb je met deze autoverzekering ook recht op hulp wanneer je betrokken bent bij een ongeluk. Deze service geldt voor alle autoverzekeringen van NN, binnen en buiten Europa.

WA Extra

De WA Extra autoverzekering van NN vergoedt niet alleen de schade die je bij anderen veroorzaakt, maar ook in bepaalde gevallen de schade aan je eigen auto. Je krijgt de kosten vergoed bij schade door rook, brand, noodweer, dieren op de weg, diefstal en joyriding. Bovendien ben je verzekerd tegen ruitschade. Mocht je auto total loss zijn of gestolen worden, dan krijg je tot 1 jaar na aanschaf de volledige nieuwwaarde uitgekeerd. Voor tweedehands auto’s geldt onder bepaalde voorwaarden een uitkering van de aanschafwaarde tot 1 jaar na aankoop.

WA Casco

De WA Casco autoverzekering is de meest uitgebreide autoverzekering van NN. Je bent niet alleen verzekerd in bovenstaande gevallen, maar ook bij schade die je per ongeluk aan je eigen auto veroorzaakt. Bovendien heb je recht op pechhulp in het buitenland. Als je auto total loss is of gestolen wordt, heb je onder voorwaarden tot 2 jaar na aankoop recht op de nieuwwaarde. Voor tweedehands auto’s geldt onder voorwaarden een vergoeding van de aanschafprijs tot 2 jaar na aankoop.

Aanvullende verzekeringen

Je kunt je autoverzekering bij NN uitbreiden met een aanvullende verzekering:

  • Schadeverzekering Inzittenden
  • Rechtsbijstandverzekering Motorrijtuigen

Schadeverzekering Inzittenden

Met deze aanvullende verzekering ben jijzelf en zijn jouw passagiers verzekerd tegen schade die ontstaat door een ongeval. Er wordt maximaal 1 miljoen euro uitgekeerd bij letselschade en/of materiële schade. Ook wanneer er smartengeld wordt toegewezen, wordt dit vanuit deze verzekering betaald.

Rechtsbijstandverzekering Motorrijtuigen

Bij juridische conflicten in het verkeer kun je terugvallen op de Rechtsbijstandverzekering Motorrijtuigen. Je wordt dan bijvoorbeeld bijgestaan door deskundige juristen wanneer je schade aan jouw voertuig op een ander wilt verhalen.

Eigen risico

Als je gebruikmaakt van een schadeherstelbedrijf dat is aangesloten bij het netwerk van NN, betaal je geen eigen risico. Als je de schade door een ander bedrijf laat herstellen, betaal je wel eigen risico. De hoogte van het eigen risico hangt af van de verzekering die je kiest en de schade die je maakt.

Autoverzekering van NN vergelijken

Ben je enthousiast over de autoverzekering van NN? Vergelijk dan nu de autoverzekering van NN met die van andere aanbieders. Met onze vergelijkingstool kun je binnen enkele minuten bepalen welke autoverzekering het beste bij jou past. Zo vind je altijd een passende verzekering zonder dat je teveel geld gaat betalen. Je sluit je nieuwe autoverzekering eenvoudig af via Ikvergelijkonline.nl.

Nationale Nederlanden contactgegevens

Telefonische klantenservice
Algemene vragen: 088 663 06 63
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur. Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Online klantenservice
Klantenservice pagina van NN

Postadres
Nationale-Nederlanden
Postbus 93604
2509 AV Den Haag

Bovenstaande informatie is in geen enkel geval een advies.