Lancyr

Lancyr Autoverzekering
Lancyr Autoverzekering

Vergelijk de beste deals voor jouw auto

Vergelijk de beste deals voor jouw auto

Wie is Lancyr?

Lancyr is een verzekeringsmaatschappij die werd opgericht in 1999 met een hoofdkantoor in Amsterdam. De verzekeraar heeft financiële producten voor de zakelijke en de particuliere markt. Je kunt bij Lancyr terecht voor hypotheken en verzekeringen, waaronder de autoverzekering.

Welke verzekeringen biedt Lancyr?

Je kunt bij Lancyr kiezen tussen een autoverzekering met drie verschillende dekkingen:

  • WA
  • WA + Beperkt Casco
  • All Risk

WA

De autoverzekering met WA-dekking van Lancyr vergoedt alle schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit geldt zowel voor letstelschade zoals invaliditeit of overlijden als voor materiële schade zoals schade aan een ander voertuig. Het is in Nederland wettelijk verplicht om minimaal een autoverzekering met WA-dekking af te sluiten. Lancyr biedt bij deze autoverzekering in tegenstelling tot veel andere verzekeraars gratis verhaalservice aan. Met deze service kun je gratis de schade die anderen aan jouw voertuig veroorzaken verhalen.

WA + Beperkt Casco

De autoverzekering van Lancyr met Beperkt Casco vergoedt niet alleen de schade die je met je voertuig veroorzaakt bij anderen, maar ook schade aan je eigen auto die ontstaan is buiten jouw schuld. Het gaat hierbij om schade door diefstal, inbraak, brand en storm. Schade die door eigen schuld of vandalisme is ontstaan, is voor eigen rekening. Vanuit deze verzekering word je ook geholpen bij het verhalen van de schade die is veroorzaakt door een ander.

All Risk

De All Risk autoverzekering van Lancyr is de meest uitgebreide autoverzekering van deze verzekeraar. Je bent niet alleen verzekerd tegen schade die je veroorzaakt bij anderen en schade aan de eigen auto buiten jouw schuld om. Ook de schade aan jouw auto die wordt veroorzaakt door vandalisme of door eigen schuld wordt vanuit deze autoverzekering vergoed. Bovendien word je vanuit de verzekering geholpen bij het verhalen van schade.

Aanvullende verzekeringen

Je kunt de autoverzekering van Lancyr uitbreiden met verschillende aanvullende verzekeringen:

  • Lancyr Pechhulp Nederland of Europa
  • No-claim beschermer
  • Inzittendenverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering Verkeer

Lancyr Pechhulp Nederland of Europa

Met deze aanvullende verzekering kun je 24 uur per dag rekenen op deskundige hulp. Je kunt kiezen voor een dekking binnen Nederland of Europa.

No-claim beschermer

De no-claim beschermer zorgt ervoor dat de premie niet verhoogd wordt door het vervallen van de no-claimkorting wanneer je schade claimt.

Inzittendenverzekering

Met de inzittendenverzekering zijn zowel jijzelf als je passagiers verzekerd wanneer er letselschade en/of materiële schade ontstaat als gevolg van een ongeval.

Rechtsbijstandverzekering Verkeer

Als de tegenpartij en jij het niet eens kunnen worden over een geschil in het verkeer, dan kun je met de Rechtsbijstandverzekering Verkeer terugvallen op juristen. Wil je een uitgebreide rechtsbijstandverzekering? Dan kun je bij Klaverblad een losse rechtsbijstandverzekering met een verkeersmodule afsluiten.

Eigen risico

Bij Lancyr betaal je standaard geen eigen risico als je voor het herstellen van schade gebruikmaakt van een garage met een keurmerk van Schadegarant. Kies je voor een andere garage, dan betaal je wel een eigen risico.

Autoverzekering van Lancyr vergelijken

Wil je weten wat de autoverzekering van Lancyr voor jou persoonlijk kan betekenen? Vergelijk dan deze en andere autoverzekeringen met onze online vergelijkingstool. Binnen enkele minuten weet je wat voor jou de beste autoverzekering is. Bovendien kun je door te vergelijken veel geld besparen. Je sluit de autoverzekering van jouw keuze direct af via Ikvergelijkonline.nl. Dat is wel zo makkelijk.

Lancyr contactgegevens

Telefonische klantenservice.
Heeft u een verzekerings- of incassovraag? 088 – 020 4525
Maandag t/m vrijdag 09.00 tot 17.00 uur

Online klantenservice
Klantenservice pagina van Lancyr

Postadres
Lancyr
De Ruijterkade 112
1011 AB Amsterdam

Bron: Lancyr.nl
Bovenstaande informatie is in geen enkel geval een advies.