Klaverblad

Klaverblad Autoverzekering
Klaverblad Autoverzekering

Vergelijk de beste deals voor jouw auto

Vergelijk de beste deals voor jouw auto

Wie is Klaverblad?

Klaverblad is een middelgrote verzekeringsmaatschappij met een hoofdkantoor in Zoetermeer. De geschiedenis van deze onafhankelijke verzekeraar gaat terug naar het einde van de 19e eeuw. Klaverblad profileert zich als een verzekeringsmaatschappij waarbij de klant nog echt centraal staat. De verzekeraar heeft diverse verzekeringen voor de zakelijke en de particuliere markt, waaronder een autoverzekering.

Welke verzekeringen biedt Klaverblad?

Klaverblad biedt autoverzekeringen aan met drie verschillende dekkingen:

  • WA
  • WA + Beperkt Casco
  • WA + Volledig Casco

WA

De autoverzekering van Klaverblad met wettelijke aansprakelijkheidsdekking (WA) vergoedt de schade die je met je auto veroorzaakt bij anderen. Dit gaat zowel om letselschade zoals verwonding, invaliditeit of overlijden als om materiële schade. Je bent wettelijk verplicht om minimaal een autoverzekering met WA-dekking af te sluiten. Als je ook schade aan je eigen voertuig wilt verzekeren, kun je bij Klaverblad een autoverzekering met WA plus Beperkt of Volledig Casco afsluiten.

WA + Beperkt Casco

Deze autoverzekering van Klaverblad vergoedt naast letselschade en materiële schade die je veroorzaakt bij anderen ook schade aan je eigen auto die is ontstaan door brand, ontploffing, diefstal, inbraak, storm of hagel. Bovendien ben je verzekerd tegen ruitschade zoals een ruitbreuk. Alle schade aan de eigen auto waar je zelf geen schuld aan hebt behalve vandalisme wordt dus vanuit deze autoverzekering vergoed.

WA + Volledig Casco

Tot slot kun je bij Klaverblad een autoverzekering met WA en Volledig Casco afsluiten, ook wel de allrisk autoverzekering genoemd. Deze autoverzekering vergoedt alle schade die je bij een ander veroorzaakt, de schade die aan de eigen auto ontstaat buiten jouw schuld en schade die veroorzaakt wordt door een aanrijding. Je krijgt bij diefstal of total loss de schade onder voorwaarden vergoed volgens de nieuwwaarderegeling.

Aanvullende verzekeringen

De autoverzekeringen van Klaverblad kun je uitbreiden met twee aanvullende verzekeringen:

  • Schadeverzekering inzittenden
  • Verzekering voor verkeersrechtsbijstand

Schadeverzekering inzittenden

Met de schadeverzekering inzittenden verzeker je jouzelf en je passagiers tegen schade die ontstaat bij een ongeval. Dit kan letselschade zijn – zoals (blijvende of tijdelijke) invaliditeit of een overlijden – of materiële schade. Er is een verzekeringsbedrag van 1 miljoen euro per ongeval vastgesteld.

Verzekering voor verkeersrechtsbijstand

Met de verzekering voor verkeersrechtsbijstand wordt de juridische bijstand bij het verhalen van schade of een ander geschil dat te maken heeft met een situatie in het verkeer vergoed. Wil je een meer uitgebreide rechtsbijstandverzekering bij Klaverblad, dan kun je de reguliere rechtsbijstandsverzekering inclusief de module Motorrijtuigen en Verkeer afsluiten.

Eigen risico

Bij de autoverzekering met WA-dekking heb je bij Klaverblad geen eigen risico. Sluit je een autoverzekering met WA en Beperkt of Volledig Casco af, dan wordt er een eigen risico van 100 euro gehanteerd. Voor het repareren van een sterretje in de ruit door een autoglasherstelbedrijf met een vaste werkplaats wordt geen eigen risico gehanteerd. Het eigen risico wordt bij de WA + Volledig Casco autoverzekering verhoogd naar 150 euro als:

  • De bestuurder 23 jaar of jonger is én
  • De bestuurder niet bij Klaverblad bekend is als regelmatige bestuurder

Autoverzekering van Klaverblad vergelijken

Ben je enthousiast geworden over de autoverzekering van Klaverblad? Vergelijk dan nu deze autoverzekering met de autoverzekeringen van andere aanbieders. Je ziet in één oogopslag welke autoverzekering het beste past bij jouw persoonlijke situatie. Alleen door te vergelijken vind je een passende autoverzekering en betaal je nooit teveel. Heb je een autoverzekering gevonden die voldoet aan jouw wensen? Dan kun je deze direct afsluiten via Ikvergelijkonline.nl.

Klaverblad contactgegevens

Telefonische klantenservice via Whatsapp
Vragen: 079 – 3 204 549
Noodsituatie: +31 (0)79 – 3 204 704 (alarmcentrale)

Online klantenservice
Klantenservice pagina van klaverblad

Postadres
Klaverblad
Postbus 3012
2700 KV Zoetermeer

Bron: Klaverblad.nl

Bovenstaande informatie is in geen enkel geval een advies.