HEMA

HEMA Autoverzekering
HEMA Autoverzekering

Vergelijk de beste deals voor jouw auto

Vergelijk de beste deals voor jouw auto

Wie is HEMA?

De Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam (HEMA) werd aan het begin van de vorige eeuw in Amsterdam opgericht. De HEMA heeft zich in de loop der tijd van een stuntwinkel ontwikkeld tot een volwaardig warenhuis dat internationaal actief is. Je kunt bij HEMA onder andere terecht voor huisraad, kleding, verzorgingsproducten, rookworst en gebak. Sinds enkele jaren biedt HEMA ook een notarisservice en diverse verzekeringen aan, waaronder de autoverzekering. Bij het combineren van verschillende verzekeringen ontvang je een korting op de premie.

Welke verzekeringen biedt HEMA?

Bij HEMA kun je kiezen voor een basisverzekering met drie verschillende dekkingen:

  • WA
  • WA + beperkt casco
  • WA + volledig casco (all-risk)

WA

De autoverzekering van HEMA met WA-dekking vergoedt schade die jij bij anderen veroorzaakt met je auto. Dit gaat zowel om letstelschade als om materiële schade. In Nederland is het verplicht om minimaal een autoverzekering met WA-dekking af te sluiten wanneer je in gebruik maakt van een auto. De autoverzekering met WA-dekking van HEMA is in 2019 als beste getest door de Consumentenbond.

WA + beperkt casco

Met deze autoverzekering ben je niet alleen verzekerd bij schade die je veroorzaakt bij anderen, maar ook voor schade aan je eigen auto die is veroorzaakt door diefstal, brand, ruitbreuk, storm of een botsing met een dier. Bovendien ben je verzekerd van uitgebreide hulp wanneer je in Nederland of in het buitenland betrokken raakt bij een ongeval.

WA + volledig casco (all-risk)

De uitgebreide autoverzekering met WA-dekking plus volledig casco, vergoedt alle schade zoals vermeld is bij de bovenstaande verzekeringen. Deze autoverzekering vergoedt bovendien de schade aan je eigen auto wanneer je betrokken raakt bij een ongeluk. Het maakt daarbij niet uit of je schuldig bent aan het veroorzaken van deze schade.

Aanvullende dekkingen

  • No-claimbescherming
  • Pechhulp
  • Autorechtsbijstand
  • Schadeverzekering inzittenden

No-claimbescherming

Met deze aanvullende dekking kun je één keer per jaar schade claimen zonder dat dit gevolgen heeft voor de no-claimkorting op je premie. Je aantal schadevrije jaren wordt in dit geval wel aangepast.

Pechhulp

De aanvullende dekking Pechhulp zorgt er voor dat je 24 uur per dag gebruik kunt maken van pechhulp van HEMA. Je auto wordt direct gerepareerd of wordt voor jou naar de garage gebracht. Zolang de auto in reparatie is, krijg je de beschikking over vervangend vervoer. Je kunt kiezen voor pechhulp binnen Nederland – inclusief de eigen woonplaats – en/of pechhulp in het buitenland.

Autorechtsbijstand

De aanvullende dekking voor autorechtsbijstand vergoedt de kosten van juridische bijstand bij het verhalen van de kosten bij een ongeval.

Schadeverzekering inzittenden

De uitgebreide schadeverzekering voor inzittenden verzekert jou en jouw passagiers tegen schade door een ongeval. Het verzekeringsbedrag omvat maximaal een miljoen. Er wordt uitgekeerd bij invaliditeit en overlijden, maar ook bij niet vergoede medische kosten en materiële schade.

Eigen risico

Je betaalt bij de autoverzekeringen van HEMA altijd een eigen risico, dit is een bedrag dat je zelf moet betalen voordat de schade vanuit de autoverzekering vergoed wordt. Als je een autoverzekering met WA-dekking plus beperkt of volledig casco hebt, kun je wel invloed hebben op de hoogte van het eigen risico. Kies je bij schade namelijk voor een garage van ABS Autoherstel, dan betaal je 135 in plaats van 300 euro eigen risico. Kies je bij ruitschade voor Autotaalglas, dan betaal je eveneens 135 in plaats van 300 euro eigen risico.

Autoverzekering van HEMA vergelijken

Ben je benieuwd of de autoverzekering van HEMA past bij jouw persoonlijke situatie? Vergelijk dan nu de autoverzekering van HEMA met die van andere aanbieders. Je ziet in één oogopslag welke verzekeraar voor jou het beste aanbod heeft. Door te vergelijken vind je eenvoudig de beste autoverzekering voor jouw situatie met de scherpste premie. Je vergelijkt autoverzekeringen simpel met onze vergelijkingstool. Heb je een keuze kunnen maken? Dan sluit je jouw nieuwe autoverzekering direct af op Ikvergelijkonline.nl.

HEMA contactgegevens

Telefonische klantenservice
Heeft u pech met uw auto? Bel direct met 071 – 364 1832

Online klantenservice
Klantenservice pagina van HEMA

Postadres
HEMA
NDSM-straat 10
1033 SB Amsterdam

Bovenstaande informatie is in geen enkel geval een advies.