Ditzo

Ditzo Autoverzekering
Ditzo Autoverzekering

Check de beste Ditzo deals voor jouw auto

Check de beste Ditzo deals voor jouw auto

Wie is Ditzo?

Ditzo is een onderdeel van de verzekeringsmaatschappij ASR Nederland. In het najaar van 2007 ging Ditzo van start met de autoverzekering, inmiddels heeft de verzekeraar het pakket uitgebreid met acht andere verzekeringen waaronder een woonverzekering en een zorgverzekering. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij Ditzo krijg je korting op de maandpremie. Het is bij Ditzo alleen mogelijk om online verzekeringen af te sluiten, de medewerkers hebben geen adviserende rol.

Welke verzekeringen biedt Ditzo?

Ditzo biedt een autoverzekering met drie verschillende dekkingen:

  • WA-dekking
  • Casco Beperkt
  • Casco Allrisk

WA-dekking

De autoverzekering met WA-dekking van Ditzo vergoedt allereerst de schade die jij met je auto veroorzaakt of die door je auto veroorzaakt wordt bij anderen. Bovendien ben je verzekerd tegen de schade die veroorzaakt wordt aan anderen door jouw passagiers. Tot slot verzekert deze autoverzekering je tegen de schade die veroorzaakt wordt aan de handbagage of de kleding van jouw passagiers. Ditzo geeft aan dat deze autoverzekering vaak gekozen wordt door mensen met een auto van 9 jaar of ouder.

Casco Beperkt

Met de Casco Beperkt autoverzekering ben je naast bovenstaande zaken ook verzekerd tegen schade aan je eigen voertuig door brand, storm en natuur. Hier vallen ook botsingen met dieren onder. Bovendien ben je verzekerd tegen schade veroorzaakt door diefstal, oplichting, verduistering, joyriding en inbraak. Tot slot wordt schade aan autoruiten en zonnedaken vergoed. Ditzo geeft aan dat deze autoverzekering vaak wordt afgesloten voor auto’s van 6 tot 8 jaar oud.

Casco Allrisk

De meest uitgebreide autoverzekering van Ditzo is de Casco Allrisk autoverzekering. Naast bovenstaande zaken wordt bij deze autoverzekering ook schade aan de eigen auto veroorzaakt door vandalisme en aanrijdingen vergoed. Je kunt deze autoverzekering uitbreiden met een verlengde Nieuwwaarde- en Aankoopwaarde-regeling. Ditzo geeft aan dat deze autoverzekering meestal wordt afgesloten voor auto’s van 5 jaar of jonger.

Aanvullende dekkingen

Je kunt de autoverzekeringen van Ditzo uitbreiden met verschillende aanvullende dekkingen:

  • Schade inzittenden
  • Rechtsbijstand Motorvoertuigen
  • Pechhulp
  • Extra’s boven €1000 (alleen bij Casco Allrisk)

Schade inzittenden

Je kunt maximaal 1 miljoen euro vergoed krijgen voor letselschade en/of materiële schade bij inzittenden. Ook smartengeld wordt vanuit deze aanvullende dekking vergoed.

Rechtsbijstand Motorvoertuigen

Voor deze aanvullende verzekering werkt Ditzo samen met juristen van DAS Nederlandse Rechtsbijstand Verzekeringmaatschappij. Deze juristen ondersteunen je bijvoorbeeld bij het verhalen van letselschade en/of materiële schade die is ontstaan tijdens je deelname aan het verkeer.

Pechhulp

De pechhulp van Ditzo zorgt voor reparatie ter plaatse of vervangend vervoer, ook in de eigen woonplaats.

Extra’s boven €1000

Standaard wordt er 1.000 euro aan toevoegingen aan de auto vanuit de Casco Allrisk autoverzekering vergoed. Met deze aanvullende dekking wordt nog eens 2.500 euro extra vergoed. Onder deze dekking vallen bijvoorbeeld het navigatiesysteem, geluidsinstallaties en de LPG-installatie.

Eigen risico

Bij de Casco Beperkt en de Casco Allrisk autoverzekering van Ditzo kun je kiezen voor een vrijwillig eigen risico van 150, 250 of 500 euro. Als je kiest voor een vrijwillig eigen risico krijg je korting op de maandpremie. Voor een autoverzekering met enkel WA-dekking heb je altijd een eigen risico.

Autoverzekering van Ditzo vergelijken

Ben je enthousiast geworden over de autoverzekering van Ditzo? Vergelijk deze verzekering dan nu met de autoverzekeringen van andere aanbieders. Door te vergelijken met onze vergelijkingstool vind je altijd de autoverzekering die het beste bij je past. Bovendien betaal je zo nooit teveel voor een autoverzekering. Je kunt jouw nieuwe autoverzekering gelijk afsluiten op Ikvergelijkonline.nl. Met een paar klikken sluit je de autoverzekering van jouw keuze af.

Ditzo contactgegevens

Telefonische klantenservice via Whatsapp
Vragen via Whatsapp: 06 – 516 777 01
Schademelden via Whatsapp: 06 – 516 777 01
Maandag t/m vrijdag tussen 08.30-21.00 uur en op zaterdag tussen 09.00-17.00 uur.

Online klantenservice
Klantenservice pagina van Ditzo

Postadres
Ditzo
Postbus 2072
3500 HB Utrecht

Bron: Ditzo.nl
Bovenstaande informatie is in geen enkel geval een advies.