Centraal Beheer

Centraal Beheer Autoverzekering
Centraal Beheer Autoverzekering

Check de beste Centraal Beheer deals voor jouw auto

Check de beste Centraal Beheer deals voor jouw auto

Wie is Centraal Beheer?

Centraal Beheer is een verzekeringsmaatschappij die aan het begin van de 20e eeuw in Amsterdam werd opgericht. In de jaren zeventig verhuisde Centraal Beheer naar Apeldoorn. De verzekeringsmaatschappij kreeg landelijke bekendheid met de slogan ‘Even Apeldoorn bellen’. Inmiddels is Centraal Beheer een onderdeel van Achmea. Je kunt bij Centraal Beheer terecht voor hypotheken, beleggingsproducten, spaarproducten en verzekeringen waaronder de autoverzekering.

Welke verzekeringen biedt Centraal Beheer?

Je kunt bij Centraal Beheer kiezen tussen vier verschillende autoverzekeringen:

  • WA
  • WA+ Beperkt Casco
  • All Risk

WA

De autoverzekering met WA-dekking voldoet aan de eisen die de wet minimaal stelt aan een autoverzekering. Je bent dan verzekerd tegen alle schade die jij veroorzaakt bij een ander. Deze verzekering is volgens Centraal Beheer vooral geschikt voor voertuigen van tien jaar of ouder. Personen die een jongere auto hebben kiezen bij deze verzekeraar vaker voor een uitgebreidere autoverzekering.

WA+ Beperkt Casco

Als je een WA+ Beperkt Casco autoverzekering bij Centraal Beheer afsluit, ben je naast schade die je veroorzaakt bij een ander ook verzekerd tegen schade aan je eigen auto door brand, storm en andere natuurlijke oorzaken en schade door diefstal en inbraak. Bovendien ben je met deze verzekering verzekerd tegen ruitschade. Deze autoverzekering wordt bij Centraal Beheer vaak gekozen door mensen met een auto die tussen de zes en tien jaar oud is.

All Risk

De All Risk autoverzekering van Centraal Beheer is de meest uitgebreide autoverzekering. Naast schade die je veroorzaakt bij anderen ben je ook verzekerd tegen ruitschade bij je eigen voertuig en schade die veroorzaakt is door brand, storm, natuurlijke oorzaken, diefstal, inbraak, aanrijding en vandalisme. Met name mensen met een auto van zes jaar of jonger kiezen bij Centraal Beheer voor een autoverzekering met een dergelijke uitgebreide dekking.

Aanvullende dekkingen

Je kunt de autoverzekering verder uitbreiden met:

  • Inzittendenverzekering
  • Rechtsbijstand verkeer
  • RoadGuard (pechhulp zonder abonnement)
  • Pechhulp Nederland
  • Pechhulp buitenland

Vrijwillig eigen risico

Je kunt bij Centraal Beheer kiezen voor een vrijwillig eigen risico van 150 0f 300 euro. Je betaalt dan de eerste 150 of 300 euro schade zelf. Wanneer je kiest voor een vrijwillig eigen risico krijg je bij Centraal Beheer korting op de maandpremie. Het is ook mogelijk om een autoverzekering zonder eigen risico af te sluiten. Het is dan wel belangrijk om te kiezen voor een garage die is aangesloten bij Centraal Beheer. Bij de keuze van een garage die geen contract heeft met Centraal Beheer betaal je standaard 600 euro eigen risico bovenop een eventueel vrijwillig eigen risico.

Vervangend vervoer

Als je kiest voor een WA+ Beperkt Casco of een All Risk autoverzekering van Centraal Beheer, regelt de verzekeraar vervangend vervoer bij diefstal of schade door een aanrijding. Als je geen gebruik wilt maken van deze optie, heb je recht op een vergoeding van 20 euro per dag totdat je auto hersteld is, teruggevonden wordt of er een nieuwe auto is aangeschaft. Bij diefstal betreft dit een periode van maximaal 20 dagen. Centraal Beheer biedt ook een haal- en brengservice waarmee jouw kapotte auto naar de garage wordt gebracht en na herstel ook weer thuis wordt afgeleverd.

Autoverzekering van Centraal Beheer vergelijken

Ben je benieuwd of de autoverzekering van Centraal Beheer iets voor jou is? Vergelijk dan nu deze autoverzekering met die van andere aanbieders. Door verschillende autoverzekeringen met elkaar te vergelijken, vind je eenvoudig de autoverzekering die het beste bij je past en betaal je nooit teveel. Je kunt de autoverzekeringen vergelijken met onze online vergelijkingstool. Je sluit je nieuwe autoverzekering direct af op Ikvergelijkonline.nl. Binnen een paar minuten regel je een nieuwe autoverzekering.

Centraal Beheer contactgegevens

Telefonische klantenservice
Schade melden: (055) 579 8250.
Algemeen Bel dan (055) 579 8000 (gebruikelijke belkosten).
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur. Zaterdag van 9.00 tot 21.00 uur.

Online klantenservice
Klantenservice pagina van Centraal Beheer

Postadres
Centraal Beheer
Postbus 9150
7300 HZ Apeldoorn

Bron: Centraalbeheer.nl
Bovenstaande informatie is in geen enkel geval een advies.