Allianz Direct

Allianz Direct Autoverzekering
Allianz Direct Autoverzekering

Vergelijk de beste deals voor jouw auto

Vergelijk de beste deals voor jouw auto

Wie is Allianz Direct?

Allianz is een van oorsprong Duitse verzekeringsmaatschappij die wereldwijd actief is. Sinds 2003 is Allianz actief op de Nederlandse markt. Het Nederlandse hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam. Allianz Direct is de Nederlandse verzekeringstak die zich volledig richt op woonverzekeringen en autoverzekeringen. De autoverzekeringen van Allianz Direct werden tot voor kort aangeboden onder de naam Allsecur.

Welke verzekeringen biedt Allianz Direct?

Je kunt bij Allianz Direct kiezen tussen een autoverzekering met WA-dekking, Beperkt Casco of All Risk. Deze autoverzekeringen hebben gemeen dat je altijd gebruik kunt maken van de hulp en service van Allianz Direct, je altijd de beschikking krijgt over vervangend vervoer en dat er geen eigen risico gehanteerd wordt.

  • WA-dekking
  • Beperkt Casco
  • All Risk

WA-dekking

Heb je een auto van 10 jaar of ouder? Dan kun je bij Allianz Direct een autoverzekering met WA-dekking afsluiten. Met deze autoverzekering ben je verzekerd voor alle schade die je met jouw voertuig bij een ander veroorzaakt. Bovendien kun je altijd terugvallen op Allianz Direct voor hulp bij schade. De Consumentenbond heeft de autoverzekering van Allianz Direct met WA-dekking als beste getest.

Beperkt Casco

Als je auto tussen de 6 en 10 jaar oud is, kun je een autoverzekering met Beperkt Casco afsluiten. Je bent dan niet alleen verzekerd voor schade aan anderen, maar ook bij schade aan je eigen auto veroorzaakt door brand, explosie, inbraak, diefstal, storm, hagel, overstroming en dieren. Bovendien worden de kosten voor ruitschade vergoed. Net als bij de autoverzekering met WA-dekking krijg je van Allianz Direct hulp bij schade.

All Risk

Auto’s die jonger zijn dan 6 jaar kun je bij Allianz Direct All Risk verzekeren. Naast bovenstaande vergoedingen wordt dan ook schade door vandalisme en schade die is ontstaan als gevolg van een aanrijding vergoed. Dit is de meest uitgebreide autoverzekering die je bij Allianz Direct af kunt sluiten.

Aanvullende dekkingen

Met aanvullende dekkingen kun je jouw autoverzekering verder uitbreiden. Je kunt bij Allianz Direct de volgende aanvullende verzekeringen afsluiten:

  • Pechhulp verzekering: vervangend vervoer en/of reparatie in het buitenland
  • Inzittendenverzekering
  • Rechtsbijstand
  • Verlengde Nieuwwaarde: tot 3 jaar na aankoop
  • Verlengde Aanschafwaarde: tot 3 jaar na aankoop
  • Vrije Reparatiekeuze

Autoverzekering van Allianz Direct vergelijken

Wil je de autoverzekering van Allianz Direct vergelijken met de autoverzekeringen van andere aanbieders? Vergelijk dan deze en andere autoverzekeringen met onze vergelijkingstool. Heb je de autoverzekering gevonden die het best bij jouw situatie past? Dan kun je deze direct afsluiten op Ikvergelijkonline.nl. Een nieuwe autoverzekering is met een paar klikken geregeld.

Allianz Direct contactgegevens

Telefonische klantenservice
Schademelden: 088-548 5000
We zitten doordeweeks van 8.30u tot 20.30u en op zaterdag van 9.00u tot 16.30u voor je klaar.

Online klantenservice
Klantenservice pagina van Allianz Direct

Postadres
Allianz Direct
Postbus 761
3000 AT Rotterdam

Bovenstaande informatie is in geen enkel geval een advies.