Aegon

Aegon Autoverzekering
Aegon Autoverzekering

Check de beste Aegon deals voor jouw auto

Check de beste Aegon deals voor jouw auto

Wie is Aegon?

Aegon is in de jaren tachtig ontstaan vanuit een fusie van de Nederlandse bedrijven AGO en Ennia. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een internationale speler op de financiële markt met dertig miljoen klanten in Europa, Azië en Amerika. Je kunt bij Aegon terecht voor spaarproducten, beleggingsproducten, hypotheken, pensioenen en verzekeringen waaronder de autoverzekering. Aegon heeft zowel producten voor de particuliere als de zakelijke markt.

Welke verzekeringen biedt Aegon?

Je kunt bij Aegon kiezen uit een autoverzekering met vijf verschillende dekkingen:

  • Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)
  • WA Extra
  • Allrisk Basis
  • Allrisk Compleet
  • Allrisk Royaal

Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)

Met de WA autoverzekering van Aegon ontvang je 24 uur per dag hulpverlening na een ongeval binnen Nederland en in het buitenland. Bovendien wordt letselschade en materiële schade die je veroorzaakt bij anderen vanuit deze autoverzekering vergoed.

WA Extra

Bij een autoverzekering met WA Extra krijg je naast de vergoedingen bij de reguliere WA autoverzekering van Aegon ook schade door brand, diefstal, inbraak, joyriding, storm en hagel vergoed. Bovendien valt ruitschade ook onder de schade die vanuit de verzekering wordt vergoed.

Allrisk Basis

De Allrisk Basis autoverzekering vergoedt naast bovenstaande schadegevallen ook schade die zelf aan de auto wordt veroorzaakt. Bovendien heb je binnen Europa recht op pechhulp wanneer je onderweg autopech krijgt, met een maximum tot 125 euro.

Allrisk Compleet

De Allrisk Compleet autoverzekering biedt naast een vergoeding van alle bovenstaande schadegevallen ook lege-accuservice, tot 24 maanden nieuwwaarderegeling en tot 12 maanden aanschafwaarderegeling.

Allrisk Royaal

De meest uitgebreide autoverzekering van Aegon is de Allrisk Royaal. Deze autoverzekering biedt alle bovenstaande schadevergoedingen plus onbeperkt pechhulp in Nederland en Europa, tot 36 maanden nieuwwaarderegeling en tot 24 maanden aanschafwaarderegeling.

Aanvullende modules

Voor extra zekerheid onderweg kun je bij Aegon aanvullende modules afsluiten. Je kunt kiezen tussen:

  • Bestuurder- en inzittendenverzekering
  • Ongevallenverzekering inzittenden
  • Rechtsbijstandverzekering
  • Bonusbeschermer (alleen bij Allrisk Compleet en Royaal)

Aegon Schade Service

Met de Aegon Schade Service kun je 24 uur per dag zowel in het binnenland als buiten de landsgrenzen rekenen op pechhulp. Je auto, caravan of aanhanger met schade wordt door deze service naar je huis of naar een garage gebracht. Jij en je inzittenden worden ook door deze service naar een opgegeven adres gebracht.

Autoverzekering van Aegon vergelijken

Ben je benieuwd of de autoverzekering iets voor jou is? Vergelijk dan deze en andere autoverzekeringen met onze vergelijkingstool. Heb je de autoverzekering gevonden die het beste bij jouw situatie past? Dan kun je deze direct afsluiten op Ikvergelijkonline.nl. Een nieuwe autoverzekering heb je binnen een paar minuten geregeld.

Aegon contactgegevens

Telefonische klantenservice
Klantenservice: +31 88 344 12 34 (gebruikelijke belkosten).
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur.

Online klantenservice
Klantenservice pagina van Aegon

Postadres
ABN AMRO
Postbus 10085
8000 GB Zwolle

Bron: Aegon.nl
Bovenstaande informatie is in geen enkel geval een advies.