Yarden

Yarden Uitvaartverzekering
Yarden Uitvaartverzekering
Vergelijken
Premie berekenen
Vergelijken
Premie berekenen

Wie is Yarden?

Met ruim 1 miljoen verzekeringsnemers is Yarden één van de grootste uitvaartorganisaties van Nederland. Yarden heeft al meer dan honderd jaar ervaring in het verzorgen van uitvaarten. Zij heeft naast een uitvaartverzekeringstak namelijk ook een uitvaartverzorgingstak, Yarden Uitvaartzorg.

Naast het verzorgen en verzekeren van uitvaarten zet Yarden zich ook in voor het bespreekbaar maken van dood-gerelateerde onderwerpen. Door de dood uit de taboesfeer te halen door middel van verschillende activiteiten vervult de uitvaartorganisatie ook een maatschappelijke taak.

Yarden streeft naar een persoonlijk afscheid voor iedereen, ongeacht het beschikbare budget. Een goed afscheid is voor de nabestaanden immers heel belangrijk, het vormt de eerste stap in het rouwproces.

Welke verzekeringen heeft Yarden?

Bij Yarden kun je één uitvaartverzekering afsluiten: Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering. Deze uitvaartverzekering is in drie verzekeringsvormen beschikbaar:

  • Natura sommenuitvaartverzekering
  • Kapitaal uitvaartverzekering
  • Combinatie uitvaartverzekering

Yarden natura sommenuitvaartverzekering

Als je kiest voor een natura sommenuitvaartverzekering bij Yarden, kies je zelf het verzekeringsbedrag. Je nabestaanden kunnen vervolgens de kosten van jouw uitvaart zelf declareren bij Yarden. Hoe hoger het verzekeringsbedrag, des te meer vrijheid hebben je nabestaanden om een uitvaart samen te stellen die aansluit bij jouw persoonlijke uitvaartwensen. Kiezen zij voor een uitvaartverzorger van Yarden, dan ontvangen zij nog 10% extra budget bovenop het afgesproken verzekeringsbedrag. Zij zijn echter ook vrij om een andere uitvaartverzorger te kiezen.

Yarden kapitaal uitvaartverzekering

De Yarden kapitaal uitvaartverzekering keert het door jou gekozen verzekeringsbedrag na jouw overlijden rechtstreeks uit aan je nabestaanden. Zij kunnen vervolgens met deze geldsom jouw uitvaart bekostigen. Je kunt zelf de hoogte van het verzekeringsbedrag bepalen. Hoe hoger het bedrag, des te meer mogelijkheden hebben je nabestaanden bij het samenstellen van een persoonlijke uitvaart. Als zij kiezen voor een uitvaartverzorger van Yarden, verhoogt de verzekeraar het verzekeringsbedrag met 10%. Ze zijn echter vrij om een andere uitvaartverzorger te kiezen.

Yarden combinatie uitvaartverzekering

De combinatie uitvaartverzekering van Yarden bestaat uit een natura sommenuitvaartverzekering plus een aanvullend geldbedrag. Je bepaalt zelfde de waarde van deze verzekering en welk deel van het verzekeringsbedrag er direct wordt uitgekeerd aan je nabestaanden. Hoe hoger de waarde van de verzekering, des te meer keuzemogelijkheden hebben je nabestaanden bij het samenstellen van jouw persoonlijke uitvaart.

Voor welk bedrag kan ik mij verzekeren?

Je kunt de waarde van Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering bij Yarden zelf bepalen. Als je nabestaanden kiezen voor Yarden Uitvaartzorg wordt het budget met 10% verhoogd. Het is belangrijk om de waarde van de verzekering af te stemmen op jouw persoonlijke uitvaartwensen. Alleen dan weet je zeker dat jouw nabestaanden voldoende financiële ruimte hebben om een persoonlijke uitvaart naar jouw wens samen te stellen.

Wat dekt de verzekering van Yarden?

De Yarden natura sommenuitvaartverzekeringen vergoeden de nota’s direct aan de uitvaartverzorger totdat het verzekeringsbedrag volledig is gebruikt. Er wordt dus geen geld uitgekeerd aan de nabestaanden, ook niet als zij goedkopere keuzes maken dan het verzekeringsbedrag toelaat. Het verzekeringsbedrag kan alleen aan uitvaartkosten besteed worden. Kosten die zij buiten de uitvaartverzorger om maken, kunnen rechtstreeks bij Yarden worden gedeclareerd.

De kapitaal uitvaartverzekering van Yarden keert na jouw overlijden het door jou gekozen verzekeringsbedrag uit aan jouw nabestaanden. Zij hebben volledige vrijheid om dit bedrag naar eigen inzicht te besteden. Dit geldt ook voor het aanvullende geldbedrag bij de combinatie uitvaartverzekering van Yarden.

Bron: Yarden.nl

Bovenstaande informatie is in geen enkel geval advies.

PC Uitvaart contactgegevens

0800 1292 (Algemeen)
0800 8192 (Bij overlijden)
06 8365 4368 (Whatsapp)

klantenservice@yarden.nl
Yarden.nl
Mijn Yarden

Transistorstraat 10, 1322 CE Almere