Uitvaartverzekeraar De Laatste Eer is niet opgenomen in de vergelijking. Klik hier om uitvaartverzekeringen te vergelijken

De Laatste Eer
Maak een vergelijking
Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de uitvaartverzekering van De Laatste Eer, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

015 251 11 88
De-laaste-eer.nl.nl
Juniusstraat 4, 2625 XZ Delft

De Laatste Eer uitvaartverzekering

beoordelingen-Algemeen-belangGeen score bekend voor De laatste eer

Vereniging De Laatste Eer heeft geen winstoogmerk en is gevestigd in Delft. De vereniging heeft wil voor iedereen in de regio Delft een passende uitvaart verzorgen. Dit doet de vereniging door de kosten laag te houden en spaarmogelijkheden aan te bieden.

De Laatste Eer biedt twee producten aan. Dit zijn een uitvaartverzekering en de spaarrekening. De vereniging werkt samen met uitvaartverzekeraar Nuvema.

Een uitvaartverzekering via De Laatste Eer

De Laatste Eer wil iedere uitvaart naar de wensen van de overledene uitvoeren. De uitvaartkosten worden bepaald door de persoonlijke wensen. Met een uitvaartverzekering van De Laatste Eer worden de uitvaartkosten vergoedt. Dit is een uitvaartverzekering van Nuvema.

De Laatste Eer geeft elk jaar de lokale prijzen van uitvaartcentra door aan Nuvema. Voor de mensen uit Delft worden de uitvaartverzekeringen gebaseerd op deze prijzen. Hierdoor kan De Laatste Eer een natura uitvaartverzekering op maat aanbieden die aansluit op je persoonlijke wensen en de lokale uitvaartkosten. Dit is een uitvaartverzekering van Nuvema.

De Natura Uitvaartverzekering van Nuvema

Als je een natura uitvaartverzekering van Nuvema via De Laatste Eer afsluit dan worden de uitvaartkosten van je uitvaart vergoed. De verzekeraar betaalt de uitvaartkosten rechtstreeks aan de uitvaartverzorger. Je nabestaanden krijgen dus niet te maken met rekeningen.

Kenmerken natura uitvaartverzekering van Nuvema

Met een natura uitvaartverzekering van Nuvema:

  • Betaal je maandelijks een premie
  • Zijn kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd
  • Heb je veel vrijheid: je kunt de verzekering steeds kosteloos aanpassen.
  • Kies je zelf de uitvaartverzorger
  • Heb je zekerheid: Nuvema controleert je verzekering elk jaar, zodat je voldoende verzekerd blijft.

Als je een uitvaartverzekering van Nuvema afsluit via De Laatste Eer dan verzeker je alleen wat je wilt of nodig hebt voor je uitvaart. Je bepaalt dus zelf wat je verzekerd en je betaalt hier de lokale kosten voor. Je verzekert dus geen standaard pakket. Als je wensen veranderen, kun je de uitvaartverzekering kosteloos aanpassen.

Vergelijk uitvaartverzekeringen

Wil je meer weten over de premiehoogte van de uitvaartverzekering van Nuvema? Of ben je benieuwd naar het dienstenpakket? Bekijk deze verzekering dan met onze vergelijker. Hiermee vergelijk je diverse uitvaartverzekeringen met elkaar. Door dit te doen, kom je direct te weten welke uitvaartverzekering het beste aansluit op je wensen. Via Ikvergelijkonline.nl sluit je binnen vijf minuten een passende én voordelige uitvaartverzekering af.

Bron: De-laaste-eer.nl