Fiber

Fiber
Fiber

Check de beste Fiber deals op jouw adres

Check de beste Fiber deals op jouw adres

Wie is Fiber?

Fiber biedt internet, televisie en vaste telefonie aan via glasvezel en DSL. De provider is recent overgenomen door Online.nl waardoor het levergebied is gewijzigd en er interactieve televisie wordt geleverd via Canal Digitaal. Wil je weten of deze provider ook levert op jouw adres? Doe dan direct de postcodecheck en zie welke deals voor jou beschikbaar zijn.

Welke pakketten heeft Fiber?

Bij Fiber kun je kiezen tussen 6 verschillende pakketten:

 • Internet only
 • All-in-one Start
 • All-in-one Basis
 • All-in-one
 • Start TV App
 • Losse televisie-abonnementen

Internet Only

Kies je voor het pakket Internet Only, dan krijg je supersnel internet via het glasvezelnetwerk. De internetsnelheid van Fiber is maximaal 1Gb/ps. Kun je nog geen gebruik maken van het glasvezelnetwerk? Dan kun je bij Fiber ook kiezen voor DSL. Bij het Internet Only abonnement ontvang je de modem – die uiteraard draadloos internet ondersteunt – gratis in bruikleen. Fiber maakt daarvoor gebruik van de bekende Fritz!box.

Wil je naast internet ook gebruik maken van vaste telefonie? Dan kun je dit pakket in tegenstelling tot de naam doet vermoeden gratis uitbreiden met vaste telefonie. Je betaalt enkel voor de daadwerkelijke gesprekskosten. Bel je niet? Dan betaal je ook niets extra’s.

All-in-one Start

Met All-in-one Start maak je gebruik van supersnel glasvezelinternet tot 1Gb/ps en interactieve televisie met 25 zenders. Daarnaast kan dit pakket gratis uitgebreid worden met vaste telefonie waarbij alleen de gesprekskosten in rekening gebracht worden. Tegen een meerprijs kan er gekozen worden voor een voordelige belbundel zoals Onbeperkt Bellen Vast, Vast & Mobiel en NL & EU. Het is ook mogelijk om een extra telefoonlijn aan te schaffen.

Interactieve televisie ontvang je via een settop box. Er wordt standaard 1 tv-ontvanger gratis in bruikleen geleverd. Tegen een meerprijs kunnen er maximaal 4 extra tv-ontvangers gehuurd worden.

All-in-one Basis

Het All-in-one Basis abonnement kent in vergelijking met het voorgaande abonnement meer televisiezenders: je krijgt de beschikking over 80 kanalen. Het zenderpakket is inclusief ESPN Eredivisie (voorheen Fox Sports Eredivisie). Daarnaast kun je ook naar 42 digitale radiozenders luisteren. Je krijgt binnen dit abonnement ook de beschikking over de interactieve opties Opnemen – waarmee je circa 100 uur op kunt nemen – Pauzeren, Begin Gemist en Replay TV. Daarnaast krijg je de beschikking over Video on Demand. Je kijkt interactieve televisie via Canal Digitaal en kunt extra zenderpakketten aanschaffen zoals Film1, ESPN International en Ziggo Sport Totaal.

All-in-one Extra

Dit alles in 1 pakket biedt naast bovenstaande kenmerken een extra groot zenderpakket van 115 zenders waaronder ESPN Eredivisie, ESPN 2 en ESPN 3. Het is daarmee het meest uitgebreide alles in 1 pakket van Fiber. Net als bij de andere pakketten zijn er tegen een meerprijs extra zenderpakketten en voordelige belbundels bij te bestellen.

Start TV App

Wil je graag televisie kijken, maar wil je dit niet per se doen via een tv-ontvanger op de televisie en doe je dat net zo lief op een andere device zoals je smartphone of je tablet? Dan is de Start TV App een voordelige keuze. Voor slechts 8 euro per maand kun je gebruikmaken van 25 televisiezenders via de app van Fiber.

Losse televisie-abonnementen

Fiber biedt in tegenstelling tot veel andere providers ook de mogelijkheid om een los televisie-abonnement af te sluiten. Je kunt daarbij naast bovengenoemde app kiezen tussen Start TV, Basis TV en Extra TV. De specificaties komen overeen met bovengenoemde All-in-one pakketten, maar zijn scherp geprijsd aangezien je alleen digitale televisie kiest.

Fiber vergelijken en overstappen

Ben je benieuwd of Fiber de beste deal voor jou heeft? Vergelijk dan nu de aanbieding van Fiber met die van andere providers. Je kunt een abonnement direct afsluiten, met de overstapservice neemt Fiber alle zorgen uit handen.

Eigenschappen van Fiber

 • Supersnel internet via glasvezel en DSL
 • Interactieve televisie met grote zenderpakketten
 • Extra zenderpakketten
 • Interactieve opties voor televisie
 • Losse televisie-abonnementen
 • Onbeperkt bellen met voordelige belbundels
 • Overstapservice
 • Gratis installatie
 • 14 dagen bedenktijd
 • Contractduur 12 of 24 maanden

Fiber contactgegevens

Telefonische klantenservice
020 – 760 50 40 (lokaal tarief / gratis vanaf je vaste Fiber Nederland lijn)

Online klantenservice
Klantenservice pagina van Fiber

Status van uw bestelling
Telefonisch via 020 – 760 50 40  (Normaal/lokaal tarief).

Postadres
Fiber Nederland
Postbus 60228
1320AG Almere

Bron: Fiber.nl
Bovenstaande informatie is in geen enkel geval een advies.