VEBA

VEBA
VEBA

Check de beste VEBA deals op jouw adres

|
Alleen Samen Klein Middel Groot
2500
1000
kWh
m3

Check de beste VEBA deals op jouw adres

|
Alleen Samen Klein Middel Groot
2500
1000
kWh
m3

Wie is VEBA?

VEBA is een leverancier van duurzame energie met het hoofdkantoor in Veenendaal. De energiemaatschappij levert groene energie uit Nederland aan particuliere en zakelijke klanten. VEBA heeft duurzaamheid en eerlijkheid hoog in het vaandel staan en streeft 100% klanttevredenheid na. Met eerlijke prijzen en een goede service wil de energiemaatschappij zich onderscheiden van de concurrent op de (over)volle energiemarkt.

VEBA afsluiten

Je kunt als particuliere klant bij VEBA kiezen uit drie verschillende energiecontracten. Het verschil zit voornamelijk in de looptijd van het contract en de hoogte van het daaraan gekoppelde vaste energietarief. Het is ook mogelijk om enkel een contract voor de levering van gas of stroom af te sluiten.

  • VEBA Thuis Hollands Groen & Gas 1 jaar zeker
  • VEBA Thuis Hollands Groen & Gas 3 jaar zeker
  • VEBA Thuis Hollands Groen & Gas 5 jaar zeker

VEBA Thuis Hollands Groen & Gas 1 jaar zeker

Kies je voor dit energiecontract, dan weet je zeker dat je 1 jaar lang kunt profiteren van een voordelig energietarief. Stijgingen van de energieprijs hebben een jaar lang geen invloed op jouw energiekosten. VEBA belooft scherpe prijzen, zij garanderen zelfs de energie door te leveren voor de inkoopsprijs. De stroom is afkomstig van een duurzame bron uit Nederland, dit kan gaan om zonne-energie, windenergie of energie die is opgewekt door middel van waterkracht of biomassa. Dit energiecontract is na een jaar maandelijks opzegbaar.

VEBA Thuis Hollands Groen & Gas 3 jaar zeker

Dit energiecontract kent dezelfde specificaties als bovenstaand contract. Het enige verschil is de looptijd van 3 in plaats van 1 jaar en de daaraan gekoppelde lage energieprijs. Je kunt dus 3 jaar lang profiteren van een scherp tarief. In vergelijking met het contract van 1 en 5 jaar, betaal je bij dit contract de meest voordelige energieprijs.

VEBA Thuis Hollands Groen & Gas 5 jaar zeker

Wil je 5 jaar lang zeker zijn van een voordelig energietarief? Kies dan voor VEBA Thuis Hollands Groen & Gas 5 jaar zeker. Het energietarief ligt iets hoger dan bij het contract van 1 en 3 jaar, maar momenteel zijn de energieprijzen historisch laag. Het is dus zeker het overwegen waard om dit voor 5 jaar vast te leggen.

VEBA vergelijken en overstappen

Ben je benieuwd of VEBA inderdaad zo goedkoop is als de energiemaatschappij zelf beweert? Vergelijk dan nu de aanbieding van VEBA met andere energieleveranciers en selecteer de beste deal. Met de overstapservice van VEBA wordt de overstap snel en efficiënt geregeld. Voordat je het weet kan ook jij profiteren van een lagere energierekening.

Eigenschappen van VEBA

  • Scherpe vaste energietarieven
  • Vaste looptijd van 1, 3 of 5 jaar
  • Groene energie uit Nederland
  • CO²-gecompenseerd gas
  • Overstapservice
  • 14 dagen bedenktijd

VEBA contactgegevens

Online klantenservice
Klantenservice pagina van Budget

Postadres
Veba Energieservice BV
Wiltonstraat 36-40
3905 KW Veenendaal

Bron: VEBA.nl
Bovenstaande informatie is in geen enkel geval een advies.