Vattenfalll

Vattenfall
Vattenfall

Check de beste Vattenfall deals op jouw adres

|
Alleen Samen Klein Middel Groot
2500
1000
kWh
m3

Check de beste Vattenfall deals op jouw adres

|
Alleen Samen Klein Middel Groot
2500
1000
kWh
m3

Wie is Vattenfall?

Vattenfall Nederland is sinds 2019 de nieuwe naam van Nuon. Het Zweedse Vattenfall was sinds 2009 al eigenaar van de energieleverancier. Nuon is sinds 1994 actief als energieleverancier voor particulieren en bedrijven in Nederland. Vattenfall levert stroom, gas en stadswarmte aan circa 2 miljoen klanten en mag zich daarmee één van de grootste energieleveranciers van Nederland noemen. Vattenfall richt zich naast energie ook op woningisolatie, huisbeveiliging en energieadvies.

Vattefall afsluiten

Als je een energiecontract afsluit bij Vattenfall kun je kiezen tussen twee energiecontracten waarbij de energieprijs gedurende de looptijd van het contract vast staat. Vattenfall is één van de weinige energieleveranciers waarbij je nog bewust kunt kiezen voor standaard grijze stroom. Dit is goedkoper dan groene stroom, maar energie die wordt opgewekt met fossiele brandstoffen is natuurlijk niet goed voor het milieu. Met oog op het milieu kun je beter kiezen voor het energiecontract met groene energie en CO2-gecompenseerd gas. Het is ook mogelijk om deze energiecontracten voor enkel stroom of gas af te sluiten.

  • Standaard energie en gas 1 jaar / 3 jaar
  • Groene stroom en CO2-gecompenseerd gas 1 jaar / 3 jaar

Groene stroom en CO2-gecompenseerd gas

Qua groene stroom zet Vattenfall met name in op windenergie en zonne-energie uit Nederlandse bronnen. Voor het leveren van gas wordt er gekozen voor het compenseren van aardgasgebruik door middel van de aanschaf van certificaten. Op die manier wordt de CO2-uitstoot door het gebruik van standaard aardgas gecompenseerd met duurzame projecten.

Zonnepanelen en isolatie

Vattenfall zet zich desondanks wel in voor een duurzame wereld, het motto is dan ook ‘fossielvrij leven mogelijk maken binnen één generatie’. Dit doet zij bijvoorbeeld door energiebesparende maatregelen thuis te stimuleren. Zo kun je via Vattenfall je huis laten isoleren en/of een ventilatiesysteem laten installeren. Daarnaast kun je bij Vattenfall zonnepanelen aanschaffen waarmee je zelf kunt starten met het opwekken van duurzame energie. Tot slot is het ook mogelijk om je via Vattenfall aan te sluiten op stadswarmte indien dit op jouw locatie wordt aangeboden.

Elektrisch rijden

Vattenfall stimuleert het elektrisch rijden onder haar klanten. Daarom is het mogelijk om door Vattenfall een laadpaal te laten installeren voor thuis of op de werkplek. Je kunt ook gratis een openbare laadpaal aanvragen waar de hele buurt gebruik van kan maken.

Klantenvoordeel

Met het Vattenfall Exclusief spaarprogramma kun je bij Vattenfall sparen voor leuke cadeaus. Iedere maand die je klant bent spaar je punten. Het is ook mogelijk om je punten aan een goed doel te schenken. Daarnaast heeft Vattenfall regelmatig leuke kortingsacties. Tot slot krijg je als klant ook korting op de energieprijs als je klant blijft aan het einde van de looptijd van het energiecontract.

Welkomstdeals

Vattenfall heeft regelmatig leuke welkomstdeals waardoor een overstap naar deze energieleverancier nog aantrekkelijker wordt. Je kunt de welkomstdeals van deze en andere energieleveranciers bekijken met onze energievergelijker. Op Ikvergelijkonline.nl kun je direct je nieuwe energiecontract afsluiten en je welkomstdeal claimen.

Vattenfall vergelijken en overstappen

Ben je enthousiast geworden over de energiecontracten van Vattenfall? Vergelijk dan direct de energiedeals van deze en andere energieleveranciers met onze energievergelijker. Je kunt de deal die het beste bij jou past meteen afsluiten via Ikvergelijkonline.nl. Met de overstapservice weet je zeker dat de overstap naar je nieuwe energieleverancier soepel geregeld wordt. Zo zit je geen moment zonder gas en licht, bovendien begin je direct te besparen op je energierekening.

Eigenschappen van Vattenfall

  • Keuze tussen groene en grijze energie
  • Alleen energiecontracten met vaste looptijd
  • Contractperiode van 1 of 3 jaar
  • Stimulatie duurzaam leven
  • Klantenvoordeel
  • Gratis overstapservice
  • 14 dagen bedenktijd

Vattenfall contactgegevens

Telefonische klantenservice
0900 0808 (Normaal/lokaal tarief).
Maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 15.00 uur.

Online klantenservice
Klantenservice pagina van Vattenfall

Postadres
Vattenfall Klantenservice
Postbus 40021
6803 HA Arnhem

Bron: Vattenfall.nl
Bovenstaande informatie is in geen enkel geval advies.