UnitedConsumers

Unitedconsumers
Unitedconsumers

Check de beste UnitedConsumers deals op jouw adres

|
Alleen Samen Klein Middel Groot
2500
1000
kWh
m3

Check de beste UnitedConsumers deals op jouw adres

|
Alleen Samen Klein Middel Groot
2500
1000
kWh
m3

Wie is UnitedConsumers?

UnitedConsumers werd in 2000 opgericht om consumenten de mogelijkheid te bieden te tanken met korting. Langzaam maar zeker ging het bedrijf zich op meerdere diensten richten om het leven goedkoper te maken. Zo kun je nu bij UnitedConsumers niet alleen goedkoper tanken, maar ook goedkoper bellen, een autoverzekering en zorgverzekering afsluiten en kiezen voor een energiecontract met scherpe prijzen. Voor de levering van energie werkt UnitedConsumers samen met Engie. UnitedConsumers levert zowel aan particulieren als aan de zakelijke markt.

UnitedConsumers kan goedkopere diensten aanbieden doordat zij gebruikmaken van het collectief. Door groot in te kopen kunnen zij onderhandelen over de prijzen. De consument kan vervolgens profiteren van deze collectiviteitskorting. Op dit moment heeft UnitedConsumers circa 500.000 klanten.

Naast goedkope diensten profileert UnitedConsumers zich ook als een bedrijf met een uitstekende service. De klantenservice heeft in de loop der jaren diverse prijzen gewonnen.

Engie afsluiten

Je kunt bij UnitedConsumers kiezen uit drie verschillende energiecontracten die qua looptijd en prijs van elkaar verschillen. Je krijgt als nieuwe klant altijd een welkomstbonus en 10% korting op de energieprijs die na afloop van het contract worden verrekend of uitgekeerd. De drie energiecontracten waar je uit kunt kiezen zijn:

 • 1 jaar vaste prijs stroom en gas
 • 3 jaar vaste prijs stroom en gas
 • 1 jaar variabele prijs stroom en gas

1 jaar vaste prijs stroom en gas

Wanneer je kiest voor dit energiecontract betaal je gedurende de looptijd van het contract altijd dezelfde energieprijs. De prijzen voor stroom en gas staan een jaar lang vast. De stroom die geleverd wordt is voor 100% afkomstig van windmolens en dus een goede keuze voor het milieu. Je ontvangt aan het einde van de looptijd een kleine bonus en altijd 10% korting op de gemiddelde energieprijs.

3 jaar vaste prijs stroom en gas

Met dit energiecontract weet je zeker dat de energietarieven de komende 3 jaar niet zullen stijgen. Deze aanbieding geeft dus een grotere mate van zekerheid. Een nadeel is echter dat je ook niet kunt profiteren van dalende energietarieven. UnitedConsumers beloont klanten die voor dit contract kiezen met een grotere welkomstbonus. Bovendien ontvang je ook 10% korting op de gemiddelde energietarieven in Nederland.

1 jaar variabele prijs stroom en gas

Kies je voor een variabel energiecontract van UnitedConsumers, dan kunnen de energieprijzen gedurende het jaar stijgen of dalen. De energieprijzen worden twee keer per jaar aangepast, in januari en in juli. Als de energietarieven dalen profiteer je dus direct van een lagere energierekening. Een nadeel is echter dat de prijzen ook kunnen stijgen waardoor je juist meer voor stroom en gas gaat betalen. Je ontvangt bij dit energiecontract een kleine welkomstbonus en 10% korting op de gemiddelde energietarieven aan het einde van de looptijd.

UnitedConsumers vergelijken en overstappen

Ben je benieuwd of de aanbieding van UnitedConsumers voor jou de beste deal is? Vergelijk dan nu hun energiecontract met die van andere energiemaatschappijen met onze vergelijker. Je kunt je overstap naar een nieuwe energiemaatschappij direct eenvoudig online regelen. Met de gratis overstapservice wordt jouw overstap snel en deskundig geregeld zodat jij snel kunt besparen op jouw energierekening!

Eigenschappen van UnitedConsumers

 • Variabele of vaste energieprijzen
 • Looptijd 1 of 3 jaar
 • 100% windenergie
 • Welkomstbonus
 • 10% korting op gemiddeld energietarief
 • Energiecontract voor enkel stroom/gas mogelijk
 • Opzegboete wordt betaald
 • Gratis overstapservice
 • 14 dagen bedenktijd

UnitedConsumers contactgegevens

Telefonische klantenservice
040 235 05 60 (Normaal/lokaal tarief).
Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 20:15 uur.
Zaterdag van 08:30 tot 17:00

Online klantenservice
Klantenservice pagina van Engie

Postadres
UnitedConsumerts
Luchthavenweg 20
5657EB Eindhoven

Bron: Unitedconsumers.com.
Bovenstaande informatie is in geen enkel geval een advies.