Pure Energie

Pure Energie
Pure Energie

Check de beste Pure Energie deals op jouw adres

|
Alleen Samen Klein Middel Groot
2500
1000
kWh
m3

Check de beste Pure Energie deals op jouw adres

|
Alleen Samen Klein Middel Groot
2500
1000
kWh
m3

Wie is Pure Energie?

Pure Energie zet zich al sinds 1995 in voor het verduurzamen van de energiemarkt door middel van het plaatsen van windmolens en zonnepanelen, toen nog onder de naam Raedthuys. Sinds 2013 is Pure Energie gestart met het leveren van energie vanuit de zelfgeplaatste energiebronnen. De klant kan zelf kiezen van welke bron hij energie geleverd wil krijgen. Sinds 2019 draagt de energieleverancier die gevestigd is in Enschede de naam Pure Energie. Pure Energie levert 100% groene energie aan de particuliere en de zakelijke markt.

Pure Energie afsluiten

Je kunt bij Pure Energie een energiecontract afsluiten voor enkel stroom, enkel gas of stroom en gas. Je sluit het contract af voor een periode van 1 jaar, 3 jaar of 5 jaar met een vast tarief gedurende de looptijd. Wil je liever een flexibel contract zodat je makkelijk kunt overstappen? Kies dan voor het variabele energiecontract dat je maandelijks op kunt zeggen. Je kunt bij Pure Energie altijd zelf de energiebron kiezen waar jouw energie vandaan komt.

 • Stroom en gas 1 jaar / 3 jaar / 5 jaar / Variabel
 • Stroom 1 jaar / 3 jaar / 5 jaar / Variabel
 • Gas 1 jaar / 3 jaar / 5 jaar / Variabel

100% duurzame energie

Als je kiest voor Pure Energie krijg je 100% duurzame energie. De stroom is namelijk afkomstig van een groene energiebron in Nederland, dit betreft altijd wind- of zonne-energie. Je kunt zelf aangeven welke energiebron je wilt gebruiken voor het leveren van energie. Qua gas levert Pure Energie CO2-gecompenseerd gas dat de Gold Standard van het WNF heeft. Duurzamer gas is er op de wereld niet verkrijgbaar.

Zonnepanelen

Pure Energie wil de klant graag stimuleren om zelf ook duurzame energie op te wekken. Daarom kun je via de energieleverancier tegen scherpe prijzen zonnepanelen aanschaffen en laten installeren. Doordat je zelf energie opwekt gaat niet alleen het milieu erop vooruit, je merkt het ook direct als een besparing op je energierekening.

Welkomstacties

Pure Energie heeft vaak leuke welkomstacties in de vorm van kortingen voor nieuwe klanten. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwste acties? Vergelijk dan de deals van Pure Energie met die van andere energieleveranciers met onze energievergelijker en kijk welk energiecontract het beste aansluit op jouw wensen. Je kunt het nieuwe energiecontract direct afsluiten via Ikvergelijkonline.nl.

Pure Energie vergelijken en overstappen

Ben je enthousiast geworden over de energiecontracten van Pure Energie? Vergelijk dan deze en andere energieleveranciers met de energievergelijker. Je hoeft alleen maar je gegevens en je gebruik in te vullen en krijgt direct een overzicht van de beste energiedeals. Je kunt het energiecontract van jouw keuze gelijk afsluiten via Ikvergelijkonline.nl. Met de gratis overstapservice wordt de overstap naar de nieuwe leverancier volledig voor je geregeld.

Eigenschappen van Pure Energie

 • Duurzame stroom van windenergie en zonne-energie
 • CO2-gecompenseerd gas
 • Keuzevrijheid energiebron stroom
 • Los contract voor stroom of gas mogelijk
 • Variabele en vaste contracten
 • Vaste energiecontracten van 1, 3 en 5 jaar
 • Voordelig zonnepanelen aanschaffen
 • Welkomstdeals
 • 14 dagen bedenktijd

Pure energie contactgegevens

Telefonische klantenservice
088 10 13 000 (Normaal/lokaal tarief).
Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur.

Online klantenservice
Klantenservice pagina van Pure energie

Postadres
Pure Energie
Postbus 3141
7500 DC Enschede

Bron: Pure-energie.nl
Bovenstaande informatie is in geen enkel geval een advies.