NeoSmart Energie

NEO Smart Energie
NEO Smart Energie

Check de beste NeoSmart Energie deals op jouw adres

|
Alleen Samen Klein Middel Groot
2500
1000
kWh
m3

Check de beste NeoSmart Energie deals op jouw adres

|
Alleen Samen Klein Middel Groot
2500
1000
kWh
m3

Wie is NeoSmart Energie?

NEO Smart Energie is een groene energieleverancier die is gevestigd in Deventer. De energiemaatschappij is sinds 2013 actief op de energiemarkt en profileert zich als een bedrijf dat energie eenvoudiger en bovendien voordeliger wil maken. NEO staat voor New Energy Order, een nieuw orde waarin de consument centraal staat. Smart verwijst naar de slimme manier waarop het bedrijf digitale technologie in wil zetten. NEO Smart Energie belooft lage prijzen en heldere taal zonder kleine lettertjes of addertjes in het gras.

NeoSmart Energie afsluiten

NEO Smart Energie heeft drie energieproducten zodat je een contract kunt kiezen dat het beste bij jou past. De energiecontracten zijn ook enkel voor gas of elektra af te sluiten.

  • 1 jaar vast tarief stroom en gas
  • 1 jaar variabel stroom en gas
  • SuperScherp tarief stroom en gas

1 jaar vast tarief stroom en gas

Kies je voor 1 jaar vast stroom en gas dan kun je een jaar lang profiteren van een laag energietarief. Aan het einde van je contract kun je bovendien op een leuke cashback rekenen. De energie die NEO Smart Energie levert is 100% groen en afkomstig van zonne- en windenergie. Het gas is CO2-gecompenseerd en daardoor ook zo duurzaam als op dit moment mogelijk is.

1 jaar variabel stroom en gas

Denk je dat de energietarieven nog weleens verder zouden kunnen dalen? Dan is 1 jaar variabel stroom en gas een goede optie. Dit contract heeft namelijk een vaste looptijd van een jaar, maar kent wel een variabel energietarief zodat je kunt profiteren van prijsdalingen. Op het moment van afsluiten betaal je ook een lager energietarief van bij bovenstaand energiecontract. Ook bij deze keuze maak je gebruik van groene energie en CO2-gecompenseerd gas zodat jij jouw steentje bijdraagt aan een beter milieu. Na een jaar is dit contract maandelijks opzegbaar.

SuperScherp tarief stroom en gas

Wil je liever direct voordeel in plaats van cashback aan het einde van de looptijd? Kies dan voor dit energiecontract met een superscherp energietarief. Je hebt bovendien de vrijheid om elk moment van energieleverancier te veranderen, want dit contract is maandelijks opzegbaar. Ook wanneer je kiest voor SuperScherp tarief stroom en gas kun je rekenen op 100% duurzame energie.

NeoSmart Energie vergelijken en overstappen

Wil je ook gebruik maken van de groene energie van NEO Smart Energie? Vergelijk dan nu de deals van NEO Smart Energie met die van andere energieleveranciers. Met de scherpe energietarieven, transparantie en uitstekende klantenservice is NEO Smart Energie een geduchte concurrent van de grote energiereuzen. Stap vandaag nog over en profiteer ook van alle voordelen die NEO Smart Energie biedt. De overstap wordt volledig voor jou geregeld.

Eigenschappen van NeoSmart Energie

  • 100% groene energie
  • CO2-gecompenseerd gas
  • Keuze tussen vast en variabel energietarief
  • Keuze tussen vaste en variabele looptijd
  • Overstapservice
  • 14 dagen bedenktijd

NeoSmart Energie contactgegevens

Online klantenservice
Klantenservice pagina van NeoSmart

Postadres
NeoSmart B.V.
Postbus 503
7400AM Deventer

Bron: Neosmart.nl
Bovenstaande informatie is in geen enkel geval een advies.