Innova

Innova
Innova

Check de beste Innova deals op jouw adres

|
Alleen Samen Klein Middel Groot
2500
1000
kWh
m3

Check de beste Innova deals op jouw adres

|
Alleen Samen Klein Middel Groot
2500
1000
kWh
m3

Wie is Innova?

Innova Energie is een energiemaatschappij van Nederlandse origine. Het hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag. Innova Energie heeft het klimaat hoog in het vaandel staan en levert daarom 100% groene stroom. Bovendien kun je bij de energieleverancier terecht voor de aankoop van energiebesparende producten. Innova Energie wil echter niet alleen duurzaam zijn, maar ook betrouwbaar en betaalbaar. Dit uit zich onder andere in scherpe tarieven. De energieleverancier levert stroom aan particulieren en zakelijke klanten.

Innova afsluiten

Innova Energie biedt drie verschillende energiecontracten:

 • 1 jaar vast
 • 3 jaar vast
 • Groen uit NL 3 jaar

1 of 3 jaar vast

Als je één van deze energiecontracten kiest, weet je zeker dat de prijs gedurende de looptijd van het contract niet zal stijgen. Dat biedt zekerheid voor langere tijd, maar je loopt dan wel eventuele prijsdalingen mis. Innova Energie levert altijd 100% groene stroom, voornamelijk opgewekt door middel van windmolens. Afhankelijk van de looptijd ontvang je aan het einde van je contract een aantrekkelijke cashback. Hoe langer de looptijd, des te hoger de cashback.

Groen uit NL 3 jaar

Ben je op zoek naar een energiecontract met vaste energieprijzen en wil je graag gebruikmaken van groene stroom die in Nederland is opgewekt? Dan kan dit contract een goede keuze voor je zijn. Je profiteert net als bij bovenstaande energiecontracten van een vaste energieprijs. De energie die je gebruikt is afkomstig van zonnepanelen en windmolens van Nederlandse bodem. De energietarieven liggen bij dit contract iets hoger dan bij bovenstaande contracten.

Wat zijn de voor- en nadelen?

Het voordeel van Innova Energie is dat je altijd gebruikmaakt van 100% groene energie. Je hebt daarbij de keuze tussen groene energie uit Europa, of exclusief uit Nederland. Aangezien consumenten het klimaat steeds belangrijker vinden, zijn de energiecontracten aantrekkelijk voor een grote doelgroep.

Bovendien is het bij Innova Energie ook mogelijk om alleen voor gas of stroom een energiecontract af te sluiten. Dat is handig voor mensen die gas en stroom af willen nemen bij verschillende energieleveranciers of huishoudens die inmiddels helemaal van het gas af zijn.

Innova Energie is niet alleen een energieleverancier, het bedrijf zet zich ook in voor het besparen van energie. Je kunt er niet alleen terecht voor tips, maar ook nog eens voordelig energiebesparende producten voor de woning aanschaffen.

Tot slot werkt Innova Energie met aantrekkelijke cashbacks. Een cashback krijg wordt aan het einde van de looptijd verrekend op je energierekening. Hoe langer de looptijd van je energiecontract, des te meer geld krijg je terug.

Voordelen:

 • 100% groene energie
 • Energiecontract voor enkel gas/stroom mogelijk
 • Energiebesparende producten
 • Cashback

Innova Energie vertelt de consument veel over de groene energie die de energiemaatschappij levert, maar de herkomst van gas blijft onduidelijk. Je gaat er vanuit dat het gas dat een energiemaatschappij die het klimaat zo hoog in het vaandel heeft staan levert op z’n minst CO2-gecompenseerd is. Hier geeft Innova Energie op haar website echter geen uitsluitsel over, of deze informatie is moeilijk te achterhalen.

Bovendien kun je bij Innova Energie alleen een energiecontract met een vast energietarief afsluiten. Je hebt hierdoor veel zekerheid, maar kunt niet profiteren van eventuele prijsdalingen. Consumenten die graag een variabel energietarief kiezen, kunnen niet bij Innova Energie terecht.

Tot slot is Innova Energie niet telefonisch te bereiken. Je dient een contactformulier in te vullen waarna je binnen drie dagen wordt teruggebeld. Innova Energie stelt dat op deze manier vragen beter beantwoord kunnen worden. Het is voor veel klanten echter een nadeel dat zij niet direct contact op kunnen nemen.

Nadelen:

 • Herkomst gas onduidelijk
 • Geen variabel energietarief
 • Geen telefonische klantenservice

Innova vergelijken en overstappen

Ben je nieuwsgierig naar de deal die Innova Energie voor jou klaar heeft staan? Maak dan nu gebruik van onze energievergelijker en vergelijk de aanbiedingen van Innova Energie en andere energieleveranciers. Heb je jouw beste deal gevonden? Dan kun je direct de overstap online regelen. De meeste energieleveranciers regelen met de gratis overstapservice jouw overstap snel en deskundig. Zo profiteer jij snel van lagere energieprijzen!

Eigenschappen van Innova

 • Vaste energieprijzen
 • Looptijd van 1 of 3 jaar
 • Energiecontract voor enkel gas/stroom mogelijk
 • 100% groene energie
 • Cashback-acties
 • Gratis overstapservice
 • 14 dagen bedenktijd

Innova contactgegevens

Telefonische klantenservice
Op dit moment is Innova Energie alleen te bereiken via het contactformulier op de website.

Online klantenservice
Klantenservice pagina van Innova

Postadres
Innova
Oude Middenweg 85
2491 AC Den Haag

Bron: Innovaenergie.nl
Bovenstaande informatie is in geen enkel geval een advies.