Energiedirect.nl

Budget energie
Budget Energie

Check de beste Energiedirect.nl deals op jouw adres

|
Alleen Samen Klein Middel Groot
2500
1000
kWh
m3

Check de beste Energiedirect.nl deals op jouw adres

|
Alleen Samen Klein Middel Groot
2500
1000
kWh
m3

Wie is EnergieDirect?

EnergieDirect is een van oorsprong Duitse energieleverancier die in Nederland vanuit Den Bosch actief is. Sinds 2002 heeft EnergieDirect zich geprofileerd als een prijsvechter binnen de energiebranche. Het bedrijf zet in op goede en goedkope energieproducten. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen bij EnergieDirect een energiecontract afsluiten voor stroom en gas.

EnergieDirect afsluiten

Bij Energiedirect kun je kiezen tussen 3 energiecontracten:

 • Stroom & Gas flexibel
 • Stroom & Gas 1 jaar vast
 • Stroom & Gas 2 jaar vast

Met deze energiecontracten ontvang je 100% groene stroom en standaard gas tegen scherpe tarieven. De tarieven worden bij een flexibel energiecontract dat maandelijks opzegbaar is na een halfjaar aangepast aan de huidige energietarieven. Als je kiest voor een energiecontract van 1 of 2 jaar staat je tarief voor stroom en gas gedurende de looptijd van het contract vast. Bij EnergieDirect kun je naast energiecontracten ook terecht voor zonnepanelen en spouwmuurisolatie. Voor de levering en installatie van deze energiebesparende producten werkt EnergieDirect samen met gespecialiseerde bedrijven.

Vriendenbonus

Als een vriend dankzij jou klant wordt bij EnergieDirect ontvangen jullie allebei 25 euro van de energieleverancier. Op deze manier wil de energieleverancier het nog aantrekkelijker maken voor nieuwe klanten om een energiecontract bij EnergieDirect af te sluiten. Bovendien worden bestaande klanten beloond.

Goedkoop tanken

Als klant van EnergieDirect kun je goedkoper tanken met de Tankey app. Je krijgt dan 5 cent korting per liter brandstof tot 400 liter per kwartaal. Om gebruik te kunnen maken van dit voordeel moet het tankstation wel zijn aangesloten bij deze actie.

Spouwmuurisolatie en zonnepanelen

Om meer energie te besparen stimuleert EnergieDirect haar klanten om te kiezen voor spouwmuurisolatie en zonnepanelen. De energieleverancier werkt samen met externe bedrijven die deze producten plaatsen en onderhouden. Deze energiebesparende maatregelen zijn via EnergieDirect tegen scherpe tarieven te treffen.

Cashback

EnergieDirect stelt dat zij niet aan welkomstcadeaus doet omdat zij de korting liever in hun scherpe tarieven verwerkt. De energieleverancier werkt wel met leuke cashbackacties voor nieuwe klanten. Je kunt met onze energievergelijker direct zien welke cashbackactie EnergieDirect op dit moment aan nieuwe klanten aanbiedt. Je kunt via Ikvergelijkonline.nl direct een energiecontract bij EnergieDirect afsluiten en profiteren van de cashbackactie.

EnergieDirect vergelijken en overstappen

Ben je enthousiast geworden over de energiecontracten van EnergieDirect? Bekijk dan nu via de energievergelijker welke energietarieven je bij EnergieDirect gaat betalen. Bovendien kun je de nieuwste cashbackacties van de energieleverancier bekijken. Sluit je direct een energiecontract af via Ikvergelijkonline.nl dan kun je al snel van de vele voordelen profiteren. Met de gratis overstapservice van EnergieDirect wordt je overstap direct geregeld en kom je geen moment zonder energie te zitten. Regel je overstap vandaag nog.

Eigenschappen van EnergieDirect

 • 100% groene stroom
 • Standaardgas
 • Regelneef app
 • Tanken met korting
 • Vriendenbonus
 • Cashbackacties
 • Korting op spouwmuurisolatie en zonnepanelen
 • Opzegvergoeding onder voorwaarden
 • Contract van 1 maand, 1 jaar of 2 jaar
 • 14 dagen bedenktijd

Energiedirect.nl contactgegevens

Telefonische klantenservice
0900 – 3347328 (Normaal/lokaal tarief).
Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 16:00 uur.

Online klantenservice
Klantenservice pagina van Energiedirect.nl

Postadres
Energiedirect.nl
Postbus 757
5201 AT Den Bosch

Bron: Energiedirect.nl
Bovenstaande informatie is in geen enkel geval een advies.