Zorgverzekering vergelijken 2019.
Direct de beste afsluiten.


Bespaar gemiddeld € 213,- per jaar op je zorgverzekering.
100% onafhankelijk en eerlijk vergelijken.
Vergelijk eenvoudig 31 zorgverzekeringen.
 Binnen 5 minuten zonder zorgen overstappen.

Zorgverzekering vergelijken & afsluiten.


Bespaar € 213,- p/j op je zorgverzekering.
100% onafhankelijk en eerlijk vergelijken.
 Binnen 5 minuten zonder zorgen overstappen

Deze vergelijking wordt gemaakt door onze partner Komparu. Ikvergelijkonline.nl heeft geen invloed op de resultaten. Klik hier om te zien hoe volledig de vergelijking is en waarop wij verdienen.

Zorgverzekeraars

Er worden onder andere de volgende zorgverzekeraars vergeleken.

Zorgverzekeraars
Vind de zorgverzekering 2019 die bij jou past door te vergelijken.


In Nederland is het verplicht een zorgverzekering 2019 te hebben. Veelal is het, na de huur en je energiekosten, een van de grootste vaste lasten die je iedere maand betaalt. Toch kan je enkel op 1 januari van elk jaar overstappen naar een andere zorgverzekeraar. Dit is dan ook direct de reden dat het zorgverzekering vergelijken 2019 zo belangrijk is. Maak je een foute keuze? Dan zit je er zo weer een jaar aan vast. Er zijn echter enkele uitzonderingen waarbij tussentijds overstappen wel mogelijk is.

Word je 18 jaar, kom je uit het buitenland of ga je scheiden? Dan kan je op elk moment van het jaar een nieuwe zorgverzekeraar of -verzekering kiezen. Wil je je alvast goed voorbereiden op de volgende gelegenheid om over te stappen? Gebruik dan de simpele vergelijkingstool op Ikvergelijkonline.nl en ontdek welke goedkope zorgverzekering aan jouw wensen voldoet en tegelijkertijd niet te duur is. Ook geschikt voor het vinden van de juiste studenten zorgverzekering!

Zorginstellingen beoordelen via ZorgkaartNederland.nl

Wanneer je eenmaal een goede zorgverzekering met vrije zorgkeuze hebt gevonden, dan kan je kiezen uit duizenden zorginstellingen of specialisten. Maar hoe kun je nagaan welk ziekenhuis of welke kliniek het beste bij jouw wensen past? Via ZorgkaartNederland.nl vind je een zorgaanbieder in Nederland, bekijk je de adresgegevens en lees je beoordelingen van anderen of schrijf je er zelf een. Er staan meer dan 327.196 beoordelingen online.

Ikvergelijkonline.nl staat achter ZorgkaartNederland, hierdoor wordt de zorg open en eerlijk zodat jij de juiste zorg kan kiezen. Wil jij zelf een beoordeling schrijven, klik dan hier. ZorgkaartNederland.nl is een initiatief van Patiëntenfederatie NPCF

ZorgkaartNerderland
Simpel 30 zorgverzekeraars met elkaar vergelijken.

Via Ikvergelijkonline.nl vergelijk je 30 verschillende zorgverzekeraars. Vergelijk je huidige zorgverzekeraar o.a. met Besured, HEMA, Promovendum, ONVZ.