Zorg en Zekerheid Zorgverzekering
Basisverzekering 2018:
€ 103,95

Premie per maand met € 385,- eigen risico.

Kenmerken:

Ruim 445.000 verzekerden
Declareren doe je via de app.
Direct gebruikmaken van de vergoedingen

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de zorgverzekering van Zorg en Zekerheid, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

(071) 5 825 825
Via contactformulier

Zorg en Zekerheid zorgverzekering

beoordelingen-zorg-en-zekerheidGeen score bekend voor Zorg en Zekerheid

Zorg en Zekerheid is een regionale zorgverzekeraar, die zich richt op de Randstad en het Groene Hart. Door vooral in deze regio zorgverleners te contracteren worden de kosten voor de zorgverzekering gedrukt. Ondanks het regionale karakter kan iedereen bij Zorg en Zekerheid een ziektekostenverzekering afsluiten.

Bij Zorg en Zekerheid kun je kiezen uit drie basisverzekeringen: de Zorg Gemak Polis, de Zorg Zeker Polis en de Zorg Vrij Polis. Deze zijn uit te breiden met diverse aanvullende verzekeringen.

De Zorg Gemak Polis € 103,95 per maand

Met de Zorg Gemak Polis krijg je de kosten voor zorg door een flink aantal gecontracteerde zorgverleners volledig vergoed. Kies je voor een niet gecontracteerde zorgverlener, dan krijg je 75% vergoed. De Zorg Gemak Polis is een combinatiepolis. Soms krijg je de zorg in nature vergoed, soms moet je de kosten declareren. Als aanvullende verzekering is er de AV-Gemak polis.

De Zorg Zeker Polis € 109,20 per maand

De Zorg Zeker Polis is een naturapolis. Zorg bij gecontracteerde zorgverleners wordt volledig vergoed, bij niet gecontracteerde zorgverleners bedraagt de vergoeding meestal 80%. Bij de Zorg Zeker Polis kun je kiezen uit acht aanvullende verzekeringen.

De Zorg Vrij Polis € 112,53 per maand

Bij de Zorg Vrij Polis wordt de zorg door zowel gecontracteerde als niet gecontracteerde zorgverleners volledig vergoed. Het is een restitutiepolis: je declareert de kosten achteraf. Ook bij de Zorg Vrij Polis kun je kiezen uit acht aanvullende verzekeringen.

Aanvullende verzekeringen

Zorg en Zekerheid biedt een groot aantal aanvullende verzekeringen, zodat voor iedereen een pakket op maat mogelijk is. De aanvullende verzekeringen van Zorg en Zekerheid zijn:

  • AV-Gemak. Deze kun je afsluiten bij de Zorg Gemak Polis. De AV-Gemak Polis biedt vergoedingen op de drie meest gebruikelijke gebieden: fysiotherapie (9 behandelingen), tandarts (tot € 250,00) en spoedeisende hulp in het buitenland (werelddekking).
  • AV-Basis. Fysiotherapie (12 behandelingen), alternatieve geneeswijzen (€ 250,00) en brillen/lenzen (€ 40,00 per 2 jaar). Ook is er een werelddekking voor spoedeisende hulp waar ook ter wereld.
  • AV-Standaard. Gelijk aan AV-Basis, met daarnaast vergoeding van kosten voor de tandarts (€ 150,00 per jaar).
  • AV-Top. Fysiotherapie (25 behandelingen), alternatieve geneeswijzen (€ 460,00), brillen/lenzen (€ 70,00 per 2 jaar), tandarts (€ 500,00), orthodontie voor kinderen tot 18 jaar (tot € 1.500,00 in het eerste jaar, daarna tot € 1.750,00), werelddekking spoedeisende hulp.
  • AV-Totaal. Fysiotherapie (40 behandelingen), alternatieve geneeswijzen (€ 600,00), brillen/lenzen (€ 150,00 per 2 jaar), tandarts (€ 1.000,00), orthodontie voor kinderen tot 18 jaar (100%), werelddekking spoedeisende hulp.
  • Behalve bovenstaande pakketten zijn er ook aanvullende verzekeringen die zich richten op een specifieke doelgroep: AV-Sure voor jongeren, AV-GeZZin en AV- GeZZin Compact voor gezinnen en AV-Plus voor 50-plussers.

Zorgverzekering 2018 vergelijken

Het aanbod aan zorgverzekeringen is groot en ook dit jaar zijn de premies en de voorwaarden weer gewijzigd. Vergelijk je zorgverzekering daarom met die van andere aanbieders en controleer of hij nog voldoet aan je wensen. Dat kan allemaal via de zorgvergelijker op Ikvergelijkonline.nl. Zo vind je eenvoudig de zorgverzekering die past bij je situatie en je budget.

Bron: Zorgenzekerheid.nl