ZieZo Zorgverzekering
Basisverzekering 2018:
€ 102,50

Premie per maand met € 385,- eigen risico.

Kenmerken:

Prijswinnende online service, van Zilveren Kruis
Binnen 5 minuten afsluiten

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de zorgverzekering van ZieZo, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

071 751 00 25
Via contactformulier

ZieZo zorgverzekering

beoordelingen-ardantaEen score van 7,7 uit 10 volgens ZieZo

ZieZo is de goedkope online zorgverzekering van verzekeraar Zilveren Kruis. Je regelt bij deze verzekering alles via het internet of via de app, waardoor de kosten gedrukt worden, terwijl de zorg er niet onder lijdt.

ZieZo kent twee natura basisverzekeringen: ZieZo Selectief en ZieZo Basis. Bij beide verzekeringen wordt de zorg rechtstreeks aan de zorgverlener vergoed en heb je een beperkte keuze als je 100% vergoed wilt hebben. De genoemde maandpremies zijn bij het verplichte eigen risico van € 385. Door te kiezen voor een hoger eigen risico (tot € 885) kun je de premie verlagen.

ZieZo Selectief € 96,95 per maand

Je hebt bij deze verzekering een beperkte keuze in ziekenhuizen en andere zorgverleners. Kies je voor zorg bij een niet gecontracteerde of niet geselecteerde zorgverlener, dan krijg je maar 75% vergoed. Bepaalde hulpmiddelen kun je alleen online bestellen bij door ZieZo geselecteerde leveranciers.

ZieZo Basis € 102,50 per maand

Je krijgt bij deze verzekering een volledige vergoeding bij alle gecontracteerde ziekenhuizen en andere zorgverleners. Kies je voor zorg bij een niet gecontracteerde zorgverlener, dan krijg je maar 75% vergoed. Bepaalde hulpmiddelen kun je alleen online bestellen bij door ZieZo geselecteerde leveranciers.

Aanvullende verzekeringen

ZieZo Aanvullend 1 en ZieZo Aanvullend 2 zijn de aanvullende verzekeringen die ZieZo aanbiedt. Bij de goedkoopste, ZieZo Aanvullend 1, krijg je onder andere jaarlijks zes fysiotherapie behandelingen vergoed, anticonceptie gedeeltelijk en spoedeisende hulp in het buitenland volledig. ZieZo Aanvullend 2 vergoedt negen fysiotherapie behandelingen, alle kosten voor anticonceptie, spoedeisende hulp in het buitenland en daarnaast ook tot € 250 voor alternatieve geneeswijzen.

Tandartsverzekeringen

ZieZo kent ook twee tandartsverzekeringen:

  • ZieZo Tand 1, met een vergoeding van tandheelkundige hulp tot € 250 per jaar.
  • ZieZo Tand 2, met een vergoeding van tandheelkundige hulp tot € 500 per jaar.

Zorgverzekering 2018 vergelijken

Op Ik vergelijk.nu kun je de voorwaarden en premies van de meeste zorgverzekeringen voor 2018 vergelijken. Dat is verstandig, niet alleen omdat de voorwaarden en premies jaarlijks aangepast worden, maar ook om na te gaan of je eigen zorgverzekering nog wel aan je wensen voldoet. Misschien zijn je leefomstandigheden veranderd, of ben je ergens anders tegenaan gaan kijken. Dan is het nu de tijd om je zorgverzekering aan te passen aan je nieuwe inzichten.

Bron: Zilverenkruis.nl/ziezo