PMA Zorgverzekering
Basisverzekering 2018:
€ 107,92

Premie per maand met € 385,- eigen risico.

Kenmerken:

Altijd zeer ruime zorgkeuze

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de zorgverzekering van PMA, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

0180-320264
klantenservice@pma.info

PMA zorgverzekering

beoordelingen-ardantaGeen score bekend voor PMA

PMA (Positive Mental Attitude) Zorgverzekering is het grootste zorgcollectief van Nederland. Je sluit via dit collectief een zorgverzekering af bij Menzis, maar bent een stuk goedkoper uit dankzij de collectiviteitskorting van PMA. De premie betaal je gewoon aan Menzis en Menzis vergoedt ook de gemaakte kosten.

Bij Menzis kun je een basiszorgverzekering afsluiten en die eventueel uitbreiden met diverse aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen. De basisverzekering kent drie varianten: Menzis Basis Voordelig, Menzis Basis en Menzis Basis Vrij. De premies die vermeld staan, zijn na verrekening van de korting, die je achteraf krijgt.

Menzis Basis Voordelig € 100,25 per maand

Een naturapolis, die de kosten van de door Menzis gecontracteerde zorgverleners volledig vergoed en 65% betaalt van de kosten bij niet gecontracteerde zorgverleners. Alle zaken worden bij de Menzis Basis Voordelig polis online geregeld.

Menzis Basis € 107,92 per maand

Ook een naturapolis, maar met een grotere keuzevrijheid. Zorg door niet gecontracteerde zorgverleners wordt voor 75% vergoed. Ook dit is een online-verzekering.

Menzis Basis Vrij € 110,71 per maand

Bij de Mensis Basis Vrij verzekering worden, binnen de grenzen van redelijkheid, de kosten van alle zorgverleners voor de volle 100% vergoed, of ze nu door Menzis gecontracteerd zijn of niet. Ook dit is een online polis.

Aanvullende verzekeringen

Bij Menzis Basis en Menzis Basis Vrij kunnen drie aanvullende verzekeringen afgesloten worden: Extra Verzorgd 1, 2 en 3. Voorbeelden van kosten die vergoed worden zijn:

 • Extra Verzorgd 1:
  9 behandelingen fysiotherapie
  voetzorg tot € 100,00
  100% vergoeding van voorbehoedmiddelen voor vrouwen boven de 21
 • Extra Verzorgd 2:
  18 behandelingen fysiotherapie
  voetzorg tot € 150,00
  100% vergoeding van voorbehoedmiddelen voor vrouwen boven de 21
  alternatieve geneeswijzen tot maximaal € 400,00
  brillen en lenzen tot € 75,00 per twee jaar
 • Extra Verzorgd 3:
  32 behandelingen fysiotherapie
  voetzorg tot € 200,00
  100% vergoeding van voorbehoedmiddelen voor vrouwen boven de 21
  alternatieve geneeswijzen tot maximaal € 600,00
  brillen en lenzen tot € 150,00 per twee jaar

Ook voor Menzis Basis Voordelig zijn er aanvullende pakketten: Aanvullend en ExtraAanvullend, met onder andere vergoedingen voor fysiotherapie, spoedeisende hulp in het buitenland en tandartskosten, ook na een ongeval.

Tandartsverzekeringen

De aanvullende tandartsverzekeringen van Menzis heten Tand Verzorgd. Ook deze zijn via PMA in diverse varianten af te sluiten.

De juiste zorgverzekering kiezen

Op Ikvergelijkonline.nl kun je eenvoudig je zorgverzekering voor 2018 vergelijken met die van andere aanbieders. Je vinkt aan wat je wilt verzekeren en er rolt een overzichtelijke lijst met geschikte verzekeringen uit, inclusief de maandelijkse premies. Zo vind je snel de verzekering die het best bij je past en bovendien de gunstigste voorwaarden heeft.

Bron: PMA.info