OHRA Zorgverzekering
Basisverzekering 2018:
€ 107,95

Premie per maand met € 385,- eigen risico.

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de zorgverzekering van OHRA, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

+31 (0)26 400 40 40
Whatsapp +31 (0)6 201 40 659
Via contactformulier

OHRA zorgverzekering

beoordelingen-ardantaGeen score bekend voor OHRA

OHRA is opgericht in 1925 als het Onderlinge ziektekostenverzekeringsfonds voor Hogere Rijksambtenaren. Tegenwoordig is het een onderdeel van Delta Lloyd NV. OHRA is een allround verzekeraar, die behalve zorgverzekeringen ook, woonhuis-, auto-, dieren-, reis- en levensverzekeringen aanbiedt.

Eén basisverzekering € 107,95 per maand

OHRA biedt maar één basisverzekering aan. Het is een restitutiepolis met volledig vrije artsenkeuze. Als je zorg nodig hebt, regel je je zaken via de OHRA-App op je mobiel of via Mijn OHRA op je computer. De basisverzekering vergoedt de kosten van huisartsenzorg, ziekenhuisopname en geneesmiddelen. Hij is uit te breiden met vier aanvullende polissen: OHRA Sterk, OHRA Aanvullend, OHRA Extra Aanvullend en OHRA Uitgebreid. Bij deze aanvullende polissen kun je als extra kiezen voor een aanvullende tandartsverzekering.

De premie voor de basisverzekering kun je verlagen met €16,67 per maand, door te kiezen voor een eigen risico van € 885,00 per jaar in plaats van het verplichte minimum, dat € 385,00 per jaar bedraagt.

OHRA Sterk, € 6,70 per maand

Bij deze aanvullende verzekering krijg je 9 fysiotherapie behandelingen vergoed en heb je een wereldwijde dekking voor spoedeisende hulp.

OHRA Aanvullend, € 11,68 per maand

Deze aanvullende verzekering heeft dezelfde dekking als OHRA Sterk, aangevuld met een vergoeding van de kosten voor alternatieve geneeswijzen tot € 250,00 per jaar.

OHRA Extra Aanvullend, € 22,23 per maand

De dekking van deze aanvullende verzekering komt overeen met die van OHRA Aanvullend, met dien verstande dat alternatieve geneeswijzen tot € 500,00 per jaar vergoed worden. Daarnaast worden de kosten voor orthodontie voor kinderen tot 18 jaar tot € 1.000,00 vergoed.

OHRA Uitgebreid, € 41,99 per maand

Bij de meest uitgebreide aanvullende verzekering van OHRA krijg je 18 fysiotherapie behandelingen vergoed en geniet je net als bij de andere polissen van een wereldwijde dekking voor spoedeisende hulp. Alternatieve geneeswijzen worden tot € 750,00 per jaar vergoed, orthodontie voor kinderen tot 18 jaar tot € 2.000,00. Met de OHRA Uitgebreid polis krijg je daarnaast € 75,00 per 2 jaar vergoed voor brillen en lenzen.

Vergelijk OHRA met andere aanbieders

Het aantal aanbieders van zorgverzekeringen is groot, dus hun onderlinge concurrentie ook. Iedere aanbieder stunt wel met een bepaald deel van hun polis. Dat biedt jou de gelegenheid te zoeken naar de polis met de voordeligste opties voor jouw specifieke situatie. Met de zorgvergelijker van Ikvergelijkonline.nl kun je de voorwaarden van iedere zorgverzekering in 2018 vergelijken, door een eenvoudig je voorkeuren aan te vinken. Zo vind je de goedkoopste zorgverzekering die precies past bij jouw situatie en jouw voorkeuren.

Bron: OHRA.nl