CZ Zorgverzekering
maak een vergelijking
bereken nu je premie
Basisverzekering 2018:
€ 112,15

Premie per maand met € 385,- eigen risico.

Kenmerken:

2,7 miljoen klanten
100% zorgverzekeraar
45.000 zorgverleners

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de zorgverzekering van CZ, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

088 555 77 77
Whatsapp 06 13 65 19 50

CZ zorgverzekering

beoordelingen-ardantaEen score van 8,0 uit 10 volgens CZ

CZ maakt samen met Delta Lloyd en OHRA onderdeel uit van de CZ Groep, met een marktaandeel van 20% en 3,4 miljoen verzekerden een van de grootste zorgverzekeraars in Nederland. CZ is een zorgverzekeraar zonder winstoogmerk, die streeft naar goed bereikbare, betaalbare zorg. Onder de faciliteiten die CZ biedt zijn een 24-uurs bereikbaarheid, zeven dagen per week en de mogelijkheid om het eigen risico gespreid te betalen.

CZ biedt drie basisverzekeringen aan: de Zorgbewustpolis, de Zorg-op-maat polis en de Zorgkeuzepolis. Daarnaast is er de keuze uit zeven aanvullende verzekeringen en twee tandartsverzekeringen.

Basisverzekering: de Zorgbewustpolis € 112,15 per maand

De Zorgbewustpolis van CZ is een naturapolis. Je hoeft de rekening niet eerst zelf voor te schieten.

Bij de Zorgbewustpolis ontvang je een volledige vergoeding bij de 45.000 zorgverleners waarmee CZ een contract afgesloten heeft. Kies je voor een andere zorgverlener, dan vergoedt CZ 70% van de kosten. De Zorgbewustpolis is een online zorgverzekering: je regelt alle zaken online. Je kunt bij deze polis kiezen tussen een eigen risico van € 385 of € 885 per jaar.

Basisverzekering: de Zorg-op-maatpolis € 116,25 per maand

Ook bij de Zorg-op-maatpolis, eveneens een naturapolis, krijg je de kosten bij gecontracteerde zorgverleners volledig vergoed. Bij niet-gecontracteerde zorgverleners bedraagt de vergoeding 75%. Je hebt bij deze polis de keuze tussen via je computer, je smartphone of per post je zaken regelen. Er zijn zes eigen risicobedragen waartussen je kunt kiezen, die variëren van € 385 tot € 885 per jaar.

Basisverzekering: de Zorgkeuzepolis € 122,60 per maand

De Zorgkeuzepolis is een restitutiepolis. CZ betaalt je gemaakte kosten achteraf terug. Gecontracteerde zorgverleners worden door CZ rechtstreeks betaald. Bij de Zorgkeuzepolis kies je zelf je zorgverlener. Het maakt niet uit of die nu door CZ gecontracteerd is of niet, je krijgt altijd 100% vergoed. Bij deze polis heb je de keuze tussen via je computer of je smartphone zaken te regelen. Net als bij de Zorg-op-maatpolis heb je de keuze tussen zes eigen risicobedragen, variërend van € 385 tot € 885 per jaar.

Aanvullende pakketten

Zaken als fysiotherapie, tandhulp na een ongeval of vergoedingen voor brillen en contactlenzen regel je via een aanvullende verzekering. CZ heeft vier pakketten. In oplopende omvang zijn dat:

  • Start
  • Basis
  • Plus
  • Top

Daarnaast zijn er nog aanvullende pakketten speciaal voor jongeren, voor gezinnen en voor 50-plussers en kunnen aanvullende tandartsverzekeringen afgesloten worden.

Zorgverzekering vergelijken

Het is altijd verstandig om je zorgverzekering voor 2018 te vergelijken met die van andere aanbieders. Via de zorgvergelijker op Ikvergelijkonline.nl kun je de zorgverzekeringen van de belangrijkste aanbieders, inclusief de premie, op een overzichtelijke manier naast elkaar zetten. Zo kom je eenvoudig tot de zorgverzekering die he beste past bij jou.

Bron: CZ.nl