Bewuzt zorgverzekering
Basisverzekering 2018:
€ 101,50

Premie per maand met € 385,- eigen risico.

Kenmerken:

Stel zelf je zorgverzekering samen: keuze uit 4 aanvullende opties.
Aanvullende optie niet gebruikt? Dan krijg je No-claimkorting
Declareer online je zorgkosten en ontvang je vergoeding binnen 6 werkdagen.

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de zorgverzekering van Bewuzt, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

0900 – 749 04 99
Via contactformulier

Bewuzt zorgverzekering

beoordelingen-ardantaEen score van 7,5 uit 10 volgens Bewuzt

Bewuzt – met een ‘z’- is een merk van zorgverzekeraar VGZ. Bij Bewuzt kun je terecht voor een basiszorgverzekering, die je kunt aanvullen met vier opties: tandzorg, fysiotherapie, alternatieve zorg en zorg in het buitenland. Bewuzt is een online verzekeraar, zo probeert men de kosten zo laag mogelijk te houden.

De Basisverzekering € 101,50 per maand

De basisverzekering van Bewuzt kost € 101,35 per maand bij het verplichte eigen risico van € 385,00. Naarmate je kiest voor meer eigen risico gaat de premie omlaag, tot € 86,35 bij het maximale eigen risico van € 885,00. Declareren doe je bij deze restitutiepolis online. De zorg door gecontracteerde artsen, specialisten en zorginstellingen wordt volledig vergoed. Kies je voor niet gecontracteerde zorgverlening, dan vergoedt Bewuzt 70% van de kosten.

Je kunt de basisverzekering aanvullen met vier soorten aanvullende verzekeringen, die elk weer twee varianten bieden. Uniek hierbij is de no-claim korting, die je het jaar erop krijgt als je van een aanvullende verzekering geen gebruik hebt gemaakt. Ook is er een stapelkorting: hoe meer aanvullende polissen je afsluit, hoe groter die korting is. Hieronder worden de aanvullende verzekeringen kort besproken.

Bewuzt Tand

Met de Bewuzt Tand polis krijg je de meest gebruikelijke tandzorg vergoed. Bijvoorbeeld wel de jaarlijkse controle en het vullen van gaatjes, maar niet het bleken van tanden of de kosten van orthodontie. Er zijn twee varianten:

  • Tand Goed. Deze verzekering vergoedt 75% van je kosten tot een maximum van € 250,00 per jaar.
  • Tand Beter. Hierbij krijg je 75% van je kosten vergoed, tot een maximum van € 500,00.

Bewuzt Fysio

Bij Bewuzt Fysio krijg je je kosten voor fysiotherapie en andere oefentherapieën vergoed. De twee varianten van deze verzekering zijn:

  • Fysio Goed. Hiermee krijg je negen behandelingen vergoed.
  • Fysio Beter. Hiermee krijg je 18 behandelingen vergoed.

Bewuzt Buitenland

Wie vaak op reis gaat doet er goed aan zorgkosten in het buitenland te verzekeren. Via je basisverzekering ben je verzekerd voor spoedeisende hulp tot het in Nederland geldende tarief voor de geleverde zorg. In sommige landen liggen die tarieven echter veel hoger.

  • Met de Buitenland Goed polis verzeker je spoedeisende hulp binnen Europa.
  • De Buitenland Beter polis dekt deze kosten wereldwijd.

Bewuzt Alternatief

Acupunctuur, Homeopathie en andere alternatieve geneeswijzen worden vergoed via de Bewuzt Alternatief polis. Ook hier heb je twee opties:

  • Alternatief Goed, met vergoedingen tot € 250,00 per jaar.
  • Alternatief Beter, met vergoedingen tot € 500,00 per jaar.

Vergelijk je zorgverzekering

Het is verstandig om je zorgverzekering voor 2018 te vergelijken met die van andere aanbieders. Misschien hoef je niet over te stappen, maar mogelijk vind je wel een beter geschikte polis. Op Ikvergelijkonline.nl maak je zo’n vergelijking snel een eenvoudig. Met één druk op de knop weet je wat voor jou de beste of de meest goedkope zorgverzekering is.

Bron: Bewuzt.nl