Zilveren Kruis is niet op genomen in de vergelijking. Klik hier om alle uitvaartverzekeringen te vergelijken

Zilveren Kruis Uitvaartverzekering
Uitvaartverzekeringen vergelijken

Zilveren Kruis

beoordelingen-ardantaGeen score bekend voor Zilveren Kruis

Zilveren Kruis heeft meer dan drie miljoen verzekerden en is een van de grootste zorgverzekeraars van ons land. Het hoofdkantoor van de verzekeraar staat in Leiden. Verder zijn er vestigingen in Leusden en Zwolle.

Zilveren Kruis wil haar klanten met raad en daad bijstaan. Of het nu gaat om het regelen of betalen van zorg of een gezond leven. De verzekeraar wil dat iedereen in Nederland goede zorg krijgt voor een betaalbare premie. Zilveren Kruis bestaat al sinds 1949 en is dan ook een ervaren zorgverzekeraar. Sinds 1995 is Zilveren Kruis een onderdeel van de Achmea Groep.

Diverse soorten verzekeringen

De zorgverzekeraar biedt diverse soorten verzekeringen aan, zoals een zorgverzekering, reisverzekering en autoverzekering. Wil je een uitvaartverzekering afsluiten bij Zilveren Kruis? Dan word je doorverwezen naar Interpolis. Dit is de betrouwbare partner van Zilveren Kruis.

Overlijdensrisicoverzekering Interpolis

Het is bij Interpolis niet mogelijk om een uitvaartverzekering af te sluiten. Deze verzekeraar biedt alleen een overlijdensrisicoverzekering aan. De ORV van Interpolis is exclusief verkrijgbaar bij de Rabobank.

De ORV van Interpolis heeft een minimale looptijd van één jaar. De verzekering loopt uiterlijk tot de verzekerde 75 jaar is. Interpolis biedt een ORV aan met een gelijkblijvend of dalend verzekerd bedrag.

Met de ORV van Interpolis ontvangen je nabestaanden een eenmalig bedrag als je overlijdt. Zij mogen zelf beslissen waar ze dit bedrag voor gebruiken. Je betaalt nooit te veel voor de overlijdensrisicoverzekering. Je premie is afgesteld op je leeftijd en het verzekerd bedrag. Dit betekent dat je iedere maand een andere premie betaalt.

Bijna altijd medisch geaccepteerd

Als je online een overlijdensrisicoverzekering aanvraagt, dien je een aantal medische vragen te beantwoorden. Interpolis stelt geen vragen over ziekten die in de familie voorkomen. Ook al je chronisch ziek bent, kun je meestal een ORV bij Interpolis afsluiten. Als je meer dan 250.000 euro verzekerd, kan het voorkomen dat een medische keuring nodig is.

Overlijdensrisicoverzekering vergelijken

Benieuwd naar de premie en voorwaarden van de overlijdensrisicoverzekering van Interpolis? Bekijk deze dan via de vergelijker op Ikvergelijkonline.nl. Hier vergelijk je de uitvaartverzekeringen en overlijdensrisicoverzekeringen van tientallen verzekeraars.