Uitvaartverzekeraar Univé is niet opgenomen in de vergelijking. Klik hier om uitvaartverzekeringen te vergelijken

Unive Uitvaartverzekering
Maak een vergelijking
Kenmerken:

Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd.
Premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid
Direct geld beschikbaar na overlijden
Geen verrassingen voor nabestaanden

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de uitvaartverzekering van Univé, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

 0592 349 340
Unive.nl

Univé

beoordelingen-univeGeen score bekend voor Univé

Univé is een coöperatieve verzekeraar zonder winstoogmerk. Deze verzekeraar werkt als vereniging. Univé heeft twee hoofdvestigingen: een in Assen en een in Zwolle. Daarnaast heeft de verzekeraar twaalf regionale kantoren en ruim 130 winkels. Univé heeft ruim 1,5 miljoen verzekerden. In totaal zijn er meer dan vier miljoen verzekeringen afgesloten bij de verzekeraar.

Kapitaalverzekering en naturaverzekering

Univé biedt tal van verzekeringen aan, waaronder een uitvaartverzekering. Hierbij heb je de keuze uit twee varianten:

  • Een kapitaalverzekering: deze variant bestaat uit een vrij besteedbaar geldbedrag.
  • Een naturaverzekering: deze verzekering bevat een standaard pakket.

Met de uitvaartverzekering van Univé is na je overlijden direct geld beschikbaar voor je nabestaanden om je uitvaart te financieren. Hiermee voorkom je dat ze voor een dure financiële verrassing komen te staan.

Aanvullende dekkingen

Je kunt de uitvaartverzekering uitbreiden met verschillende dekkingen, zoals een:

  • Kinderdekking
  • Verzorgersdekking
  • Premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid
  • Voor- en nazorg

Kinderdekking

Als je als ouders of alleenstaande ouder een uitvaartverzekering hebt afgesloten bij Univé dan kun je je kinderen tot 18 jaar ook meeverzekeren. Dit kan tegen een zeer lage premie.

Verzorgersdekking

Tijdens de looptijd van je uitvaartverzekering kan je onverhoopt overlijden. Met de aanvullende verzorgersdekking krijgen de overige gezinsleden of verzorgers een premievrijstelling. Ze hoeven dus geen premie meer te betalen voor de overige lopende polissen.

Premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid

Met deze aanvullende dekking krijg je (gedeeltelijke) vrijstelling van premiebetaling als jij of je partner (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt wordt. De hoogte van de vrijstelling is afhankelijk van de mate van arbeidsongeschiktheid.

Voor- en nazorg

Deze aanvulling biedt je de mogelijkheid om voor- en of nazorg in te kopen bij een gespecialiseerde zorgpartner van Univé. Een voorbeeld van voorzorg is verpleging of huishoudelijk hulp voor iemand die thuis wil sterven. Bij nazorg kun je denken aan emotionele zorg, zoals rouwverwerking of ondersteuning en advies bij het regelen van de financiële administratie.

Uitvaartverzekeringen vergelijken

Interesse in de uitvaartverzekering van Univé? Vergelijk de tarieven en dekkingen dan met die van andere verzekeraars. Zo kom je direct te weten of deze verzekering bij je past. Vergelijken doe je eenvoudig via onze vergelijker. Je komt dan te weten of deze uitvaartverzekering bij jou past. Met onze vergelijker kun je tientallen uitvaartverzekeringen met elkaar vergelijken.

Bron: Unive.nl