Yarden Uitvaartverzekering
Kenmerken:

Verzekerd vanaf € 1,99 per maand
Gratis lid van de Yarden vereniging
Altijd vrije keuze uitvaartverzorging
Verzekerd bedrag vrij te besteden
Tot 50% vooruitkering bij terminaal ziek (Alleen bij kapitaalverzekering)
Kinderen zijn tot 21 jaar gratis mee te verzekeren
Je kunt de verzekering altijd tussentijds aanpassen
Volledige keuzevrijheid in samenstelling verzekering
Je kunt de verzekering binnen 30 dagen kosteloos opzeggen
Je krijgt 10% extra budget, als je kiest voor Yarden Uitvaartzorg

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de uitvaartverzekering van Yarden, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

 085-0292592 Algemeen
 0800 8192 Bij overlijden
info@yarden.nl
Yarden.nl
 Transistorstraat 10, 1322 CE Almere

Yarden uitvaartverzekering

beoordelingen-yardenEen score van 8,3 uit 10 volgens Yarden

Yarden is een van de bekendste uitvaartverzekeraars en biedt tegen een aantrekkelijke premie de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering aan. Yarden is van mening dat een betekenisvolle manier van afscheid de nabestaanden zal helpen bij het rouwproces. Door de aantrekkelijke premie is een uitvaartverzekering bij Yarden voor iedereen betaalbaar. Yarden wil de nabestaanden niet alleen ondersteunen bij het organiseren van de uitvaart, maar ook inspireren. Op de site van Yarden kun je je laten inspireren door het lezen van een blog met verschillende persoonlijke verhalen.

Verzekering

Bij Yarden kies je zelf de hoogte van het verzekerde bedrag. Vervolgens kies je zelf hoe je het bedrag uitgekeerd wil krijgen. Zo kan je kiezen om het bedrag volledig in geld te laten uitkeren (kapitaal verzekering), of volledig te gebruiken voor het betalen van de uitvaart (natura sommen-uitvaartverzekering). Ook is elke combinatie mogelijk en blijft je premie gelijk. In beide gevallen bepaal je volledig zelf hoe je het bedrag wil besteden.

Yarden adviseert om iedere twee tot vijf jaar de hoogte van het verzekerde bedrag te controleren om te kijken of het bedrag nog voldoende is en aansluit bij je wensen. Zo kunnen je wensen met betrekking tot je uitvaart veranderen, en nemen de kosten van een uitvaart door de jaren heen toe. Je kunt de hoogte, en samenstelling van het verzekerde bedrag altijd kosteloos aanpassen.

Om het verzekerde bedrag automatisch mee te laten groeien met prijsstijgingen van je uitvaart, indexeert Yarden jaarlijks je uitvaartverzekering. Zolang je premie betaalt, kan je de indexatie altijd aan-of uitzetten. Standaard staat deze optie uit en kan je zelf aanzetten.

Wanneer je bij Yarden een uitvaartverzekering afsluit, en de uitvaart door Yarden laat verzorgen, dan ontvang je 10% extra budget voor uitvaart gerelateerde kosten.

Kinderen

Kinderen zijn tot 21 jaar gratis mee te verzekeren

Bron: Yarden.nl

Yarden YouTube pagina over uitvaartverzekeringen.

Yarden maakt de dood bespreekbaar. In een aantal filmpjes laten ze onder andere bekende Nederlanders vertellen over hun ervaringen met de dood.