DELA Uitvaartverzekering
Kenmerken:

Verzekerd vanaf € 6,25 per maand.
Gratis uitvaartwensen vastleggen.
Unieke nazorg voor nabestaanden
Verzekerd bedrag groeit mee met prijsstijgingen
Minimale premiestijging dankzij coöperatievoordelen

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de uitvaartverzekering van DELA, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

040 260 16 36 Ma t/m vr van 8.00 – 20.00 uur
Via Contactfomulier
Oude Stadsgracht 1, 5611 DD Eindhoven

DELA uitvaartverzekering

beoordelingen-AxentEen score van 9,6 uit 10 volgens DELA

DELA is een uitvaartverzekeraar met als doel om hun leden en hun families verder te helpen. De coöperatie kent momenteel al meer dan drie miljoen leden. DELA kent meerdere uitvaartplannen, zo kun je kiezen tussen een DELA UitvaartPlan Basis, Plus, Flexibel en Geld. Wanneer je wilt dat je nabestaanden worden geholpen bij het regelen en verzorgen van de uitvaart, dan kun je het best kiezen voor een DELA UitvaartPlan Basis, Plus of Flexibel. Wil je liever dat er een geldbedrag beschikbaar komt waarmee de uitvaart geregeld kan worden, dan kun je het beste kiezen voor DELA UitvaartPlan Geld.

DELA UitvaartPlan Basis

In dit pakket zitten de basisdiensten van de uitvaart ter waarde van € 5.750,-. De nabestaanden krijgen ook nog een geldbedrag welke vrij te besteden is. Het vrij te besteden geldbedrag bedraagt € 603,-. Met het vrij te besteden geldbedrag kunnen de nabestaanden kiezen voor onder andere bloemen, een rouwadvertentie, een volgauto, een luxe kist en livemuziek. Voor alle mogelijkheden kun je terecht op de site van DELA.

DELA UitvaartPlan Plus

In dit pakket zitten wederom de basisdiensten van de uitvaart ter waarde van € 5.750,-. Enige verschil met het basis uitvaartplan is dat het vrij te besteden bedrag hoger ligt. Het vrij te besteden bedrag bedraagt namelijk € 3.000,-.

DELA UitvaartPlan Flexibel

In dit pakket zitten wederom de basisdiensten van de uitvaart ter waarde van € 5.750,-. Het verschil met de hierboven genoemde pakketten is het feit dat de hoogte van het vrij te besteden bedrag zelf bepaald kan worden. Dit bedrag moet minimaal € 603,- zijn.

DELA UitvaartPlan Geld

Bij het DELA UitvaartPlan Geld kun je een specifiek bedrag verzekeren. Op het moment van overlijden komt er een bedrag vrij waarmee de nabestaanden de uitvaart kunnen financieren. De nabestaanden dienen wel zelf een uitvaartverzorger te regelen. De verzekerde dient nog rekening te houden met het feit dat de vaste diensten niet zijn verzekerd.

Kinderen

Kinderen zijn tot de eerste 60 dagen na de geboorte meeverzekerd. Voor de kinderen geldt een lage kinderpremie. Deze lage kinderpremie wordt op 25-jarige leeftijd omgezet in een hogere volwassenpremie. DELA neemt tijdig contact op wanneer jouw kind de leeftijd van 25 jaar nadert.

Bron: DELA.nl

DELA YouTube pagina over uitvaartverzekeringen.

Wat je meegeeft, is wat je straks achterlaat. In een reeks filmpjes vertellen DELA klanten wat zij belangrijk vinden om hun kinderen met te geven.