Ardanta Uitvaartverzekering
Kenmerken:

Verzekerd vanaf € 5,18 per maand.
Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd.
Gratis uw uitvaartwensen vastleggen.
Geldverzekering.
Direct verzekerd.

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de uitvaartverzekering van Ardanta, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

 (053) 488 11 22 | ma t/m vr 
info@ardanta.nl
Ardanta.nl
 De Ruyterlaan 8, 7511 JH Enschede

Ardanta uitvaartverzekering

beoordelingen-ardantaEen score van 7,0 uit 10 volgens Ardanta

Ardanta is een uitvaartverzekeraar die zichzelf omschrijft als een praktische gids en niet als een traditionele uitvaartverzekeraar. Ardanta kent drie uitvaartplannen, namelijk de Geld Garant, de Geld Geregeld en de Zorg Garant.

Geld Garant Uitvaartplan

Bij deze verzekering wordt er geld uitgekeerd bij het overlijden van de verzekerde. Het geld dient te worden betaald aan de uitvaartverzorger. Je kunt zelf een uitvaartverzorger kiezen. Ook bepaal je zelf aan wie het bedrag wordt uitgekeerd. Indien een ongeval de oorzaak is van het overlijden van de verzekerde, dan keert Ardanta tot een leeftijd van 65 jaar €2.500,- extra uit. De betaling van de premie kan per maand, per kwartaal, per half jaar, per jaar of een eenmalige koopsom. Je kunt ook zelf bepalen tot wanneer je premie betaalt. Dit kan je bijvoorbeeld 20 of 30 jaar lang doen, maar ook tot een bepaalde leeftijd.

Geld Geregeld Uitvaartplan

Bij deze verzekering wordt er geld uitgekeerd aan de uitvaartverzorger. De nabestaanden hoeven zich niet druk te maken over het betalen van rekeningen. De nabestaanden zullen alleen de rekeningen ontvangen die het verzekerde bedrag overschrijden. Het maximale bedrag dat verzekerd kan worden is € 15.000,-.

Zorg Garant Uitvaartplan

Bij deze verzekering ben je verzekerd van een standaard pakket aan diensten. De nabestaanden hoeven niks te regelen aangezien de uitvaartverzorger deze diensten regelt. De nabestaanden hoeven zich ook niet bezig te houden met het betalen van de rekeningen, dit wordt voor hun gedaan. Het standaard pakket bestaat onder andere uit:

  • een uitvaartleider en vier dragers;
  • verzorging van de overledene;
  • een kist van eikenfineer met een vlak deksel;
  • 100 rouwbrieven met enveloppen en porti;
  • vervoer van de overledene naar de aula.

Kinderen

Kinderen zijn in alle pakketten meeverzekerd tot de leeftijd van 18 jaar voor het hoogst verzekerde bedrag van een van de ouders. Sinds 1 juli 2016 hoef je geen gezondheidsvragen meer te beantwoorden, wel moet het kind aangemeld worden bij Ardanta.

Bron: Ardanta.nl

Ardanta YouTube pagina over uitvaartverzekeringen.

Ardanta profileert zich als handige gids. Ze hebben natuurlijk ook uitvaartverzekeringen maar proberen met handige filmpjes het jou zo makkelijk mogelijk te maken.