Nuvema Uitvaartverzekering
Kenmerken:

Verzekerd vanaf € 4,52 per maand.
300.000 klanten
Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd.
Eigen uitvaartwensen
Lokale prijzen
Vrije keuze uitvaartverzorger
Direct verzekerd.
Kosteloos wijzigen

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de uitvaartverzekering van Nuvema, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

 035-548 08 08 Ma/Vr 
 Laat Nuvema je terugbellen.
info@nuvema.nl
Nuvema.nl
Javalaan 7, 3742 CN Baarn

Nuvema

beoordelingen-nuvemaEen score van 8,9 uit 10 volgens Nuvema

Nuvema is een uitvaartverzekeraar waarbij je zelf kunt bepalen welke uitvaartwensen je verzekert. Bij Nuvema wordt niet alleen gekeken naar de persoonlijke wensen van een verzekerde, maar ook naar de regio waarin de verzekerde woont. Nuvema hanteert verschillende prijzen per regio aangezien de uitvaartkosten ook per regio verschillen. ‘Hierdoor heb je dus een persoonlijke en eerlijke uitvaartverzekering’, aldus Nuvema.

Verzekeringen

Nuvema kent verschillende soorten verzekeringen, namelijk: de naturaverzekering, koopsom verzekering, begrafenisverzekering en crematieverzekering.

De naturaverzekering

De naturaverzekering houdt in dat er een bedrag beschikbaar komt voor de uitvaart. Dit geldbedrag wordt uitgekeerd aan de uitvaartverzorger, dit in tegenstelling tot een kapitaalverzekering waarbij ook uitgekeerd kan worden aan een nabestaande. De reden dat Nuvema heeft gekozen voor enkel naturaverzekeringen is dat op deze manier het gehele bedrag wordt besteed aan de uitvaart. Bij een kapitaalverzekering zijn de nabestaanden geheel vrij in het besteden van het bedrag.

De begrafenisverzekering en crematieverzekering

De begrafenis- en crematieverzekering zijn wederom naturaverzekeringen, maar dan toegespitst op de door jou gekozen soort uitvaart. Indien je kiest voor een crematie, dan zal de verzekerring specifiek over een crematie gaan. De verzekeringen van Nuvema zijn erg flexibel, je kunt je voorkeur altijd op een later tijdstip aanpassen.

Bij een koopsomverzekering betaal je de gehele premie in één keer. Wanneer je hiervoor kiest zal je in totaal minder premie betalen dan wanneer je maandelijks de premie betaalt. Het kiezen voor een koopsomverzekering levert je dus een financieel voordeel op.

Nuvema uitvaartdeposito

Omdat het voor sommigen erg lastig is om een verzekering af te sluiten, heeft Nuvema de Nuvema uitvaartdeposito bedacht. Hierin kun je geld storten wat je denkt nodig te hebben voor de uitvaart. Jaarlijks zal de rente worden bijgeschreven en hoef je geen maandelijkse rente meer te betalen. Je kunt al vanaf € 500,- storten in een uitvaartdeposito.

Kinderen

Kinderen zijn tot 18 jaar gratis meeverzekerd.

Bron: Nuvema.nl

Nuvema YouTube pagina over uitvaartverzekeringen.

Met de cartoon Doodgewoon probeert Nuvema de dood bespreekbaar te maken. Nuvema vindt het namelijk belangrijk dat mensen nadenken over hun uitvaart.