Uitvaartverzekeraar Meeùs is niet opgenomen in de vergelijking. Klik hier om uitvaartverzekeringen te vergelijken

Meeùs Uitvaartverzekering
Maak een vergelijking
Kenmerken:

Besparing van kosten en tijd; Meeùs haalt voor u het beste uit de markt
Verzekering voor het leven
Uitkering in geld of natura (hierbij wordt de uitvaart voor u geregeld en bekostigd)
Kinderen meestal gratis meeverzekerd
Gelijkblijvende premie (zonder inflatiecorrectie) of waardevast kapitaal (met inflatiecorrectie)

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de uitvaartverzekering van Meeùs, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

 088 810 81 00
meeus.com
 Paasheuvelweg 9C, 1105 BE Amsterdam ZO

Meeùs

beoordelingen-MeeùsGeen score bekend voor Meeùs

De verzekeringsadviseur Meeùs heeft 300.000 particuliere klanten en 72.000 zakelijke klanten. Meeùs is een van de beste drie Nederlandse verzekeringsadviseurs en is onderdeel van Aon. Een beursgenoteerd bedrijf.

Aon is wereldwijd een van de grootste financiële dienstverleners. Het bedrijf staat genoteerd aan de New Yorkse effectenbeurs. Aon heeft vijfhonderd kantoren in meer dan 120 landen. Het bedrijf telt meer dan 50.000 medewerkers. In Nederland heeft Aon acht kantoren waar in totaal 1540 mensen werken.

Natura- en een kapitaal uitvaartverzekering

Meeùs biedt verschillende particuliere verzekeringen aan op diverse gebieden. Zo kun je er ook terecht voor een uitvaartverzekering. De verzekeringsadviseur biedt een natura- en een kapitaal uitvaartverzekering aan.

Als je een uitvaartverzekering afsluit via Meeùs belast je je partner of gezin zo min mogelijk met het regelen van de uitvaart en de financiële afhandeling. Ook worden ze dan niet opgezadeld met de kosten voor de uitvaart. Met deze verzekering kunnen je nabestaanden afscheid van je nemen op een manier die bij jou past.

Voordat je een uitvaartverzekering bij Meeùs afsluit, vergelijkt de specialist de verschillende marktaanbiedingen en geeft je een passend advies. Hierbij wordt er gekeken naar je wensen en de mogelijkheden die de diverse maatschappijen bieden.

Voordelen uitvaartverzekering via Meeùs

Het afsluiten van een uitvaartverzekering via Meeùs biedt de volgende voordelen:

  • Een levenslange verzekering
  • Kosten- en tijdbesparing: Meeùs vergelijkt de diverse verzekeringen en biedt je de beste en meest voordelige verzekering aan
  • Meestal zijn je kinderen gratis meeverzekerd
  • Een gelijkblijvende premie of een kapitaal dat waardevast is

Overlijdensrisicoverzekering

Wil je je nabestaanden nog meer beschermen tegen financiële problemen als je overlijdt? Dan kun je bij Meeùs ook een overlijdensrisicoverzekering afsluiten. Dit kun je naast je uitvaartverzekering doen. De uitvaartverzekering dekt alleen de kosten van de uitvaart. De overlijdensrisicoverzekering vangt de financiële terugval van het inkomen op als jij of je partner overlijdt. Deze verzekering heeft een bepaalde looptijd en keert direct na overlijden een afgesproken bedrag uit. Dit bedrag kan in een keer of maandelijks worden uitgekeerd.

Voordelen overlijdensrisicoverzekering via Meeùs

Het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering via Meeùs heeft de volgende voordelen:

  • Veel keuze aan aanbieders
  • Lage premie

Vergelijk de uitvaartverzekeringen

Via onze vergelijker kun je de tarieven en voorwaarden van diverse verzekeraars en verzekeringsspecialisten vergelijken. Vergelijk hier de uitvaartverzekering van Meeùs met die van aanbieders, zoals Yarden, Dela en Univé. Door de uitvaartverzekeringen met elkaar te vergelijken, vind je altijd de meest voordelige verzekering. Hiermee bespaar je tot wel 982 euro op je uitvaartverzekering.

Bron: Meeus.com